{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Karibien

surfbärdor och en strand under en resa till karibien
kille simmar i havet under en resa till karibien

Resa till Karibien - stränder, snorkling, party, surfing, musik och dans

En resa till Karibien levererar vackra stränder, skön stämning och spännande kultur och historia. Karibien erbjuder den ultimata avkopplingen för dig som behöver ladda upp batterierna. Dessutom är det ett perfekt stopp mellan mer aktiva resmålen.

Vill du resa till Karibien? Snacka med oss!

Favoriterna för en resa till Karibien

En resa till Karibien låter dig välja mellan mer än 7000 öar. Karibiens tusentals öar sträcker sig från Florida till Venezuela, alternativen är med andra ord många men vi har ändå våra favoriter.

Missa inte Kuba, och framförallt inte staden Havanna. Fullspäckat med dans och musik och en populär destination för unga nyfikna människor som har ett intresse av modern historia. Ta en spanskakurs, njut av en paus på stranden eller häng med på guidade äventyr och upplev ön på riktigt.
En annan spännande ö är Jamaica. Färgsprakande och med en kultur du inte finner någon annanstans. Detta är en vacker ö så se till att uppleva den ordentligt, sedan kopplar du av med en Red stripe på stranden till tonerna av reggaemusik!
På Dominikanska republiken vandrar du i grönskande dalar, genom stora vattenfall och skogsbeklädda berg. Vindarna är som gjorda för vattensporter så missa inte att testa våg- eller kitesurf. Den spanska kulturer är otroligt levande på denna ö och du måste testa på bachata, deras nationaldans!
Vill du uppleva en karneval på en tropisk paradisö, res till Trinidad & Tobago! Här kan du kombinera strandhäng med musik och dans, alltså dessa rytmer! Här finns orörda stränder och ett riktigt djurliv.

När ska du resa till Karibien

Det är vanligt att orkaner drabbar Karibien från maj till oktober och under den här perioden kan vädret också vara väldigt ostabilt. En fördel är dock att det generellt sett är mycket billigare under denna period.

Låter en resa till Karibien som något för dig?

Om svaret är ja, signa då upp dig på en gratis reserådgivning så börjar vi planera din resa till Karibien. Klicka på knappen, fyll i formuläret, och voilà, inom kort återkommer vi till dig med ett gäng riktigt nice reseförslag.

Boka in en gratis reserådgivning

Utforska mer under en resa till Karibien

Du kommer högst troligt att träffa andra backpackers på någon av de 7000 öarna under en resa till Karibien. Om rastlösheten smyger sig på finns en mängd vattensportsaktiviteter att välja bland och en hel del underbar natur att utforska.

Reseinspiration

Mer reseinspiration
alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...