{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Karibien

surfbärdor och en strand under en resa till karibien
kille simmar i havet under en resa till karibien

Resa till Karibien - stränder, snorkling, party, surfing, musik och dans

En resa till Karibien levererar vackra stränder, skön stämning och spännande kultur och historia. Karibien erbjuder den ultimata avkopplingen för dig som behöver ladda upp batterierna. Dessutom är det ett perfekt stopp mellan mer aktiva resmålen.

Vill du resa till Karibien? Snacka med oss!

Favoriterna för en resa till Karibien

En resa till Karibien låter dig välja mellan mer än 7000 öar. Karibiens tusentals öar sträcker sig från Florida till Venezuela, alternativen är med andra ord många men vi har ändå våra favoriter.

Missa inte Kuba, och framförallt inte staden Havanna. Fullspäckat med dans och musik och en populär destination för unga nyfikna människor som har ett intresse av modern historia. Ta en spanskakurs, njut av en paus på stranden eller häng med på guidade äventyr och upplev ön på riktigt.
En annan spännande ö är Jamaica. Färgsprakande och med en kultur du inte finner någon annanstans. Detta är en vacker ö så se till att uppleva den ordentligt, sedan kopplar du av med en Red stripe på stranden till tonerna av reggaemusik!
På Dominikanska republiken vandrar du i grönskande dalar, genom stora vattenfall och skogsbeklädda berg. Vindarna är som gjorda för vattensporter så missa inte att testa våg- eller kitesurf. Den spanska kulturer är otroligt levande på denna ö och du måste testa på bachata, deras nationaldans!
Vill du uppleva en karneval på en tropisk paradisö, res till Trinidad & Tobago! Här kan du kombinera strandhäng med musik och dans, alltså dessa rytmer! Här finns orörda stränder och ett riktigt djurliv.

När ska du resa till Karibien

Det är vanligt att orkaner drabbar Karibien från maj till oktober och under den här perioden kan vädret också vara väldigt ostabilt. En fördel är dock att det generellt sett är mycket billigare under denna period.

Låter en resa till Karibien som något för dig?

Om svaret är ja, signa då upp dig på en gratis reserådgivning så börjar vi planera din resa till Karibien. Klicka på knappen, fyll i formuläret, och voilà, inom kort återkommer vi till dig med ett gäng riktigt nice reseförslag.

Boka in en gratis reserådgivning

Utforska mer under en resa till Karibien

Du kommer högst troligt att träffa andra backpackers på någon av de 7000 öarna under en resa till Karibien. Om rastlösheten smyger sig på finns en mängd vattensportsaktiviteter att välja bland och en hel del underbar natur att utforska.

Reseinspiration

Mer reseinspiration
alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...