{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Resa till Kanada - upplev den unika naturen och makalösa utsikten
Resa till Kanada - upplev den unika naturen och makalösa utsikten

Upplev makalös natur på din resa till Kanada

Kanada är en underbar destination som verkligen lockar alla typer av människor i alla åldrar. Det är en riktig och drömdestination för dig som vill uppleva storslagen natur och unika storstäder. Kanadensarna är dessutom trevliga och utåtriktade och pratar gärna med turister – så tveka inte att ta kontakt med människor! Visste du att det snackas både engelska och franska i Kanada? 

Taggad på Kanada? Snacka med oss

Upplev Kanadas häftiga vildmark 

De allra flesta väljer att resa till Kanada för att njuta av de fantastiska nationalparkerna i de västra provinserna av British Colombia och Alberta. Här hittar du bland annat nationalparkerna Banff, Jasper, Kootenay och Glacier som ligger i hjärtat av Rocky Mountains. Du kan också besöka Vancouver Island som är känt för sin oförstörda kust och brittiska charm. Många djur här knatar även runt i de svenska skogarna som räv, bäver, älg, rådjur, varg och björn. Fast här får du chansen att verkligen se djuren på nära håll. Dessutom finns det möjlighet att få syn på grizzlybjörn och valar under vissa delar av året!

Höjdpunkter på din resa till Kanada 

Upplev det bästa av Nordamerikas vildmark och natur. Kanada är verkligen en dröm för dig som älskar skidåkning, med kända skidorter som Whistler, Blue Mountain och Banff. Kanada har även maritima provinser utanför östkusten där du kan åka på valsafari och passa på att besöka historiska fästningsstaden Louisbourg. Kanada har dessutom många spännande städer som är värda att utforska, som Vancouver, Toronto och Montreal. Varför inte göra en roadtrip genom Kanada och besöka flera ställen.

Vi sitter inne på grymma specielerbjudanden på hyrbilar även för dig som är under 25 år!

Boka din hyrbil i Kanada här

Vintersporter under din resa till Kanada 

Yes, det är kallt i Kanada! Även om kanadensarna har massor av kvadratkilometer per invånare så bor de flesta närmast gränsen till USA. Uppe i norr är vintrarna hårda och långa, vanligen från oktober till maj och vägarna rätt så dåliga. Det är inte många som åker dit om det inte är för att de fått ett väldigt bra jobberbjudande eller har ett brinnande intresse för polarexpeditioner.

Men har du inget emot lite kyla och gillar vintersporter som skidåkning och hockey är Kanada den perfekta platsen att besöka vintertid. Banff och Whistler i västra Kanada är en av världens bästa skidorter. Hit vallfärdar backpackers för att få uppleva riktig pudersnö och galet bra skidåkning!

Tips inför din resa till Kanada 

  • Kanada är stort så om du ska upptäcka landet bör du börja med att bestämma om du vill uppleva den östra eller den västra delen av landet.
  • Montreal ligger i de franskspråkiga delarna av Quebec och är en kul kontrast eftersom staden skiljer sig radikalt från övriga Kanada.
  • I de östra provinserna hittar du Nova Scotia, New Brunswick och Prince Edward Island. Mindre provinser men med massor av charm och historia att erbjuda!
  • Jämför aldrig någonsin en kanadensare med en amerikan! Kanadensarna har sina egna traditioner och är mycket stolta över dem.

Låter en resa till Kanada som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Kanada. Hör av dig till oss så snackar vi om dina resplaner, antingen över telefon, mejl eller i en av vår butik i Stockholm så ser vi till att resa blir till verklighet. Låt äventyret börja. Psst, det kostar ingenting att hör av sig till oss för att få ett personligt reseförslag! 

Snacka med en reseexpert

Höjdpunkter i Kanada

Kanada är ett fantastiskt resmål i Nordamerika som är som gjort för häftiga äventyr och roadtrips. Besök nationalparker som Banff och Jasper för att uppleva den häftiga naturen och djurliver som finns här. Zooma in på kartan nedan för att se mer.

Reseinspiration

Få mer reseinspiration här
alt

Designa din drömresa till Kanada

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Starta
alt

Kombinera resan till Kanada med studier

Vi samarbetar med utvalda universitet i Kanada och kan guida dig genom möjligheterna till att plugga under resan. Klicka dig vidare för att prata med våra studierådgivare om dina olika alternativ!

Utforska dina möjligheter

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...