{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
I Yucatan finns mycket att upptäcka
Yucatan som en del av din resa i Mexiko

Resor till Yucatán – strandliv och historia

Om du är ute efter en mix av sol, bad, äventyr och sevärdheter bör du besöka Yucatán. I Cozumel hittar du världens mest kända dykplatser och i Tulum de mäktiga mayaruinerna som du verkligen inte får missa. För en backpacker finns mycket att bocka av på bucketlistan, här kommer våra restips!

Vill du resa dit? Snacka med oss!

Sevärdheter i Yucatán

Att Cancún är den ultimata platsen för fest och populärt för springbreakers är ingen hemlighet, här kommer andra höjdpunkter du inte får missa när du besöker Yucatánhalön:

Ciudad Cancún, fastlandet med billiga boenden. Man måste ta buss eller taxi till stranden. I Zona Hotelera hittar du stränder, shopping, uteliv, restauranger och barer. Beställ en Piña Colada eller Strawberry Daiquiri på den legendariska Hard Café! Här kan du förvänta dig sol, bad och party!

Isla Mujeres, bara 25 minuters express-båttur från Cancun kan du antingen ta en endags tur eller välja att stanna i tre nätter på Isla Mujeres. Ön är åtta km lång och har vacker sandstrand, Playa Norte och en avslappnad atmosfär och väldigt vackra solnedgångar. Vi rekommenderar övernattning!

Playa del Carmen, om Cancún är för stort att hantera ska du resa till Playa Del Carmen. Det är en timmes busstur från Cancún. Stränderna är verkligen extraordinära och bli inte förvånad om du ser ett par brudpar gifta sig här. Det finns en gågata parallellt med stranden där du kan hitta restauranger, barer, shopping och ett flertal ställen att bo på. Playa Del Carmen har utvecklats mycket de senaste tio åren och de bygger konstant nya hotell.

Cozumel, världens mest kända dykdestination och Mexikos enda, och största karibiska ö som du kommer till via båt. Från Playa Del Carmen tar det ca 30 minuter beroende på vilken båt du tar. Här finns mer än hundra olika dykställen av världsklass, men även några platser som du kan snorkla på! Det är dyrt att bo på ön och det är ett typiskt stopp för kryssfartyg.


Mayaruinerna i Tulum, 63 km söder om Playa Del Carmen ligger Tulum, där du verkligen måste se mayaruinerna på bergen precis vid havet. Detta gör det till en spektakulär plats som måste upplevas! Åk dit tidigt på morgonen eller sent på eftermiddagen för att slippa trängseln. Detta är verkligen en backpacker-destination där boendet, som är väldigt enkelt består av sandgolv med hammock som säng. Leta efter "Cabanas" och lev de riktiga backpacker-livet!

Låter en resa till Yucatan som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Yucatan. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

alt

Designa din drömresa till Centralamerika

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Starta

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...