{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
KILROY är experter på resor till Mexiko
KILROY är experter på resor till Mexiko

Gör din resa till Mexiko till ett äventyr

Funderar du på att åka till Mexiko med vill hålla dig utanför all inclusive bubblan? Förutom stränder, sol och bad finns det historiska platser, kulturella pärlor, korallrev, blåa dykvatten och mayaruiner att upptäcka om du vet var du ska leta. Så vilken tur att du hitta in till oss på KILROY för vi har stenkoll på Mexiko. Vill du med andra ord kombinera sol och bad med sjukt god mat, lite kultur, historia och äventyr ska du åka hit!

DÄRFÖR SKA DU ÅKA TILL MEXIKO

Stränder: Från Cancun till den lugnare atmosfären i Tulum. Om du behöver en paus från all stress där hemma är Mexiko the place to be. Snacka med oss så sätter vi ihop din drömresa!

Matäventyr: Glöm allt du tror dig veta om mexikansk mat - här väntar en smakresa utöver det vanliga! I Mexiko kombinerar man kryddigt, sött, surt och allt däremellan. Från de färska fiskrätterna i Ensenada till de kryddstarka smakerna i Oaxaca.

Spännande kultur: Visste du att Mexiko har en rik kulturell arv med över 30 000 registrerade arkeologiska platser? Utforska Maya-ruinerna i Chichen Itza eller vandra bland tempel i Teotihuacan. Med andra ord, det finns mycket att upptäcka om du reser runt!

Festliga traditioner: Om du letar efter spänning och kulturella upplevelser är Mexiko perfekt! Från den livliga Dia de los Muertos-festivalen till paraderna under Cinco de Mayo. Mexikanerna är kända för sin gästfrihet, så var inte blyg att snacka lokalbefolkningen!

VART ÄR BÄST ATT ÅKA TILL MEXIKO?

Mexiko är ett rätt så underskattat resmål som ofta bara förknippas med Cancún och Playa Del Carmen, två grymma resmål i Mexiko. Men det finns absolut mer att upptäcka av Mexikos natur och kultur!

 • Chichen Itza: Maya-ruiner

 • Tulum: Karibiska stränder

 • Mexico City: Kultur & storstadspuls

 • Tulum: Stränder, chill vibes

 • Riviera Maya: Också fina stränder

 • Palenque: Arkeologiska fynd

 • Cancun: Landa i Cancún

 • Playa Del Carmen: Stränder & dyk

 • Isla Mujeres: Strandparadis!

 • Oaxaca: En av Mexikos främsta matregioner.

 • Copper Canyon: Spektakulära vyer

 • Cozumel: Lär dig dyka!


Vill du haka på en rundresa i Mexiko för att upptäcka flera av de här platserna? Mejla oss så kommer vi med förslag på gruppresor som kan tänkas passa dig!


MEXIKO - UTAN ALL INCLUSIVE

Vi på KILROY vill slå ett slag för att Mexiko har så mycket mer häftigt att erbjuda än bara all inclusive resorts. ge dig ut och upptäck fina stränder, marint liv, kultur, street food och historiska platser!

Taggad på att göra din resa till ett riktigt äventyr? Ta dykcert eller haka på en spanskakurs!

DYKNING I PLAYA DEL CARMEN

Dykningen i Mexiko är en upplevelse utöver det vanliga, och Playa del Carmen är ett paradis för just detta! Oavsett om du är nybörjare som vill ta ditt dykcertifikat eller erfaren dykare som letar efter spännande platser, kommer du att älska att dyka här. Vi har koll på de bästa dykcentren!

Läs mer om dykning i Mexiko


SPRÅKKURSER I MEXIKO PÅ SPANSKA

Att lära sig spanska i Mexiko är en fantastisk möjlighet att fördjupa din förståelse för språket och kulturen samtidigt som du utforskar detta vackra land. Vi kan hjälpa dig boka en språkkurs så att du kan förbättra din spanska genom interaktion med lokalbefolkningen och lektioner. Oavsett om du är nybörjare eller vill finslipa dina språkkunskaper, erbjuder Mexiko en perfekt miljö för att lära sig spanska.

3 POPULÄRA ÄVENTYR I MEXIKO:

 

NÄR ÄR DET BÄST ATT ÅKA TILL MEXIKO?

Den optimala tiden att besöka Mexiko är vanligtvis under den torra säsongen, som sträcker sig från november till april. Denna period erbjuder behagligt väder med soliga dagar och milda temperaturer över stora delar av landet.

Om du vill undvika folkmassorna och ta vara på de förmånliga priserna, bör du överväga att resa under den lågsäsongen, som sträcker sig från juni till oktober. Under denna period kan vissa områden uppleva regnperioder och högre luftfuktighet, men det finns fortfarande möjligheter att uppleva Mexikos skönhet kultur på ett mer avslappnat sätt!

FLYG TILL MEXIKO

Vi på KILROY är här för att göra din resa så enkel som möjligt! Vilken flygplats är bäst att landa på? Hur undviker du långa mellanlandningar? Behöver du visum för inresa? Vi har svaren! Oavsett om du landar på Mexico City International Airport eller Cancun International Airport kan vi hjälpa dig att hitta flyg och prisvärda biljetter. Låt oss göra din resplanering till Mexiko så smidig som möjligt!

FINNS DET DIREKTFLYG TILL MEXIKO?

Inte direkt från alla destinationer. Så du behöver vanligtvis göra minst en mellanlandning, men oroa dig inte - vi har full koll på de bästa rutterna och flygbolagen för att få dig till Mexiko till bästa pris och bekvämlighet!

FÅ ETT PRISFÖRSLAG

ÄR DET DYRT ATT ÅKA TILL MEXIKO?

Det behöver det inte vara, om du frågar oss. Mexiko är fullt av överraskningar som inte behöver spräcka din budget! Glöm som sagt inte att Mexiko har massor mer att erbjuda än fancy all inclusive resorts. Vi har koll på prisvärda boende, äventyr och saker som finns att göra i Mexiko som inte kostar skjortan. Här finns några av världens vackraste stränder, maya ruiner vid havet att upptäcka, historiska platser som chitzen itza och öarna cozumel och isla mujeres. Mexiko kan du njuta av prisvärda alternativ utan att kompromissa med äventyret. Från de pittoreska gathörnen i städer som Oaxaca till de glittrande stränderna i Tulum, finns det möjligheter för alla plånböcker. Så sluta oroa dig för din plånbok och börja planera för ditt mexikanska äventyr - det kommer att bli en resa du aldrig glömmer, oavsett budget!

TA DIG RUNT I MEXIKO

Att utforska Mexikos natur och historiska platser är en del av charmen med att åka hit och vi finns här för att göra det så smidigt som möjligt för dig. Ska du åka till Mexiko landar du trogligtvis i Cancun och härifrån kan du resa vidare inom landet och ut till öarna. Här är några tips på hur du tar dig runt:

 1. Bussar: Hoppa på en av Mexikos många bussar för att ta dig runt städer och mellan olika regioner. Det är ett prisvärt och bekvämt sätt att resa och du får chansen att se landskapet på vägen!

 2. Tåg: Mexikos tågnätverk är inte så utvecklat som i vissa andra länder, men det finns fortfarande några tågrutter som erbjuder en unik och bekväm resa. Särskilt populärt är tågresor genom Copper Canyon i Chihuahua.

 3. Inrikesflyg: För att spara tid på långa sträckor kan du överväga att flyga mellan större städer och turistdestinationer. Mexiko har ett välutvecklat inrikesflygnätverk som gör det enkelt att ta sig runt i landet. Vi hjälper dig hitta bra biljetter!

 4. Hyrbil: Om du vill ha maximal frihet att utforska på egen hand, överväg att hyra en bil. Det ger dig flexibiliteten att besöka avlägsna platser och göra spontana stopp längs vägen för att upptäcka dolda pärlor.

KOMBINERA MEXIKO MED ANDRA RESMÅL

När du redan planerar en resa till Mexiko, varför inte passa på att utforska andra spännande resmål i närheten? Mexiko är en del av en fantastisk region med många intressanta destinationer. Om du har tid och lust kan du också överväga att inkludera några av följande platser i din resplan:

 1. Guatemala: Utforska Maya-ruinerna i Tikal eller upplev den färgglada kulturen i Antigua.

 2. Costa Rica: Upptäck regnskogar, vulkaner och vackra stränder i detta tropiska paradis.

 3. Kuba: Dyk in i Kubas rika historia och kulturella arv med besök i Havanna, Trinidad och Vinjales.

 4. Belize: Utforska korallrev, grottor och vackra öar i denna lilla, men mångsidiga karibiska nation.


Oavsett vilket land eller region du väljer att inkludera i din resa, kan vi på resebyrån hjälpa dig att skräddarsy den perfekta resplanen för att upptäcka alla dessa fantastiska destinationer.

HUR SÄKERT ÄR DET ATT RESA TILL MEXIKO?

Vi förstår att säkerhet är en viktig faktor när man planerar en resa. Mexiko, precis som många andra destinationer runt om i världen, har sina egna säkerhetsutmaningar. Men med rätt förberedelser och medvetenhet kan man verkligen njuta av en säker och angenäm resa.

Som med alla resor är det klokt att vara förberedd och försiktig, men låt inte rädslan för det okända hindra dig från att utforska Mexikos kultur, historia och natur. Med sunt förnuft kommer man långt!

TAGGAD PÅ ATT RESA TILL MEXIKO?

När du väl bestämt dig för att du ska åka till Mexiko är det bara att höra av dig till oss. Våra reseexperter är grymma på att skräddarsy resor till Mexiko. Skicka bara ett mejl så kan vi kan snacka över telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi fixar flyg, hotell, försäkring och hjälper dig att boka häftiga upplevelser i Cancun, Playa del Carmen, Isla Mujeres och andra häftiga plater. Vill du bara ha hjälp att boka något av de vi precis nämnde går det också. Din resa, du bestämmer!

Höjdpunkter i Mexiko

Sri Lankas fantastiska stränder, natur och spännande historia har under flera år lockat turister i alla åldrar. Zooma in på kartan nedan för att se alla platser som du kan besöka under din resa till Mexiko! 

alt

Designa din drömresa till Centralamerika

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

 1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
 2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
 3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Starta

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...