{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
En resa till Bogota bjuder både på storsäder som Bogota och vacker natur.
Res till Bogota med KILROY

Bergsluft och skyskrapor under resan till Bogota

Colombias huvudstad Bogota är en fascinerande stad i sann sydamerikansk stil. Här blandas livliga gatorna av kaos och passion och av iver och exotiska vibrationer. Staden erbjuder både tunn bergsluft, glänsande skyskrapor och vackra koloniala hus. Och för att inte glömma, en av världens bästa guldmuseum. Om du har frågor kring att resa till Bogota hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Vill du resa dit? Snacka med oss!

Berömda berg

Bogota är omgivet av floder och i de östra delarna av mäktiga berg. En av Bogota mest slående landmärken är det vita klostret, som ligger högst upp på berget Monserrate, omgiven av höga träd. Härifrån är utsikten över staden fantastisk, och platsen är en självklar utflykt när du besöker Bogota.

Spanska rötter

På en resa till Bogota kan du inte låta bli att lägga märke till stadens spanska rötter och det koloniala arvet. Staden grundades år 1538 av spanska erövrare Gonzalo Jiménez de Quesada, efter hårda strider med lokala chibcha indianerna. Spåren från kolonialtiden kan fortfarande ses i arkitekturen. Särskilt i gamla stan där det finns flera äldre hus och vackra kyrkor.

Skyskrapor och gröna parker

Bogota är också en modern storstad med futuristiska skyskrapor och moderna kontorsbyggnader. Staden är tättbefolkat med mer än 7 miljoner människor. Trafiken är kaotisk på många håll, särskilt på de smala gatorna, där du måste vara beredd att manövrera mellan både mulor och imponerande sportbilar. Men med dess otaliga parker har Bogota lyckligtvis gott om andningshål.

Om du är intresserad av historia, får du inte missa det välutrustade guldmuseumet Museo del Oro", som visar fullt av smycken och andra guldföremål från tiden före den spanska erövringen. Museumet är för många resenärer höjdpunkten på resan till Bogota.

Tänk på!

Bogota är inte världens säkraste huvudstad. Det finns en viss brottslighet, särskilt i centrum och i den södra delen av staden. Men de flesta hotellen är belägna i de norra distrikten, där det finns färre problem. Generellt bör du i alla fall ha viss försiktighet, särskilt på kvällen och i stadsdelar som Zona Rosa och Parque 93rd. Det kan också vara bra att kontrollera lokala förhållanden innan din resa till Bogota.

Låter en resa till Bogota som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Bogota. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

alt

Designa din drömresa till Bogota och Colombia!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa nu!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...