{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

KILROY x myclimate

Vi tror att på att mötet mellan människor och kulturer har en positiv effekt på både dig som människa men också alla du möter under din resa. Vi tror också att effekterna av alla möten blir som starkast om varje resenär också agerar ansvarsfullt. Oavsett var denne befinner sig. 

Vad är vår roll i klimatdebatten?

KILROY, precis som varje enskild individ, har ett ansvar. Vi som företag ansvarar för att engagera oss genom att stötta initiativ som kan bidra till att göra världen till en bättre plats för kommande generationer. Vi vill agera långsiktigt och därför har en viktig resa påbörjats. Vår klimatkompensation är det första steget i denna resa.

Vi tar oss an klimatutmaningen med en bredare tolkning av termen "ansvar för klimatet". Det här innebär att klimatperspektivet bara är en del, av ett större ansvarstagande. Projekten vi arbetar med omfattar därför flera av FN:s 17 globala mål (UN Sustainability Goals). Klimatet är naturligtvis en av utmaningarna, men inte den enda, som vårat globala samhälle måste hantera.

 

Projekten vi arbetar med

Partnerskapet med myclimate har för avsikt att ge kunder en transparent och ambitiös lösning som ger en tydlighet i hur koldioxidkompensationen görs. Kompensationsmodellen vi använder fokuserar på att stötta två projekt som inte endast kompenserar för koldioxidutsläpp utan även bidrar till flertalet av FNs globala mål.

Läs mer om de två projekten samt utforska resekonceptet ”slow travel” nedan.

Svaren på alla dina frågor

Under 2019 breddades klimatdebatten från att vara enkelspårig till att bli lite mer nyanserad och komplex. Det blev även tydligt att resebranschen saknade heltäckande  lösningar och att konsumenter och media, med goda skäl, ifrågasatte många företags "klimatsatsningar". 

För resebranschen är detta ett nytt område och vi är fortfarande i inlärningsfasen. Mycket måste utvecklas men vi på KILROY vill agera ansvarsfullt och inbjuder dig till att följa med på vår resa.

KILROYs partnerskap med myclimate i korthet

Tillsammans med en panel av oberoende internationellt anförtrodda rådgivare och ett antal fördefinierade kriterier, landade valet på ett partnerskap med myclimate. Myclimate är en av de ledande organisationerna inom CO2-kompensation. De två viktigaste kriterierna för partnervalet var:

  1. En beräkningsmodell som gör flygresor koldioxidneutrala 1:1
  2. Ett upplägg som möjliggör full insyn och identifiering av projekt, så att vi kan redovisa för våra kunder exakt hur pengarna spenderas.

Läs "Hur vi beräknar" för att få insyn i varför vi anser att vår beräkningsmodell uppfyller dessa kriterier och varför detta resulterar i att den är något dyrare än andra modeller.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...