{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

KILROY x myclimate

Vi tror på att mötet mellan människor och kulturer har en positiv effekt på både dig som människa men också på alla du möter under din resa. Vi tror också att effekterna av alla möten blir som starkast om varje resenär också agerar ansvarsfullt. Oavsett var denne befinner sig. Vi kan dock inte bortse från att flygresor har en betydande påverkan på vår personliga klimatpåverkan, och som ett företag arbetar KILROY mot ett mer hållbart sätt att utforska världen. Istället för att inte erbjuda långdistansflygningar föredrar vi att investera i faktiska, genuina CO2-kompensationsinsatser för våra kunders resor, liksom våra egna resor. För att nå våra ambitiösa mål samarbetar vi med MyClimate för att övervaka påverkan av de projekt vi stöder och säkerställa att pengarna som spenderas på CO2-kompensation hamnar på rätt plats och faktiskt bidrar till att bekämpa klimatförändringar. På den här sidan kan du läsa mer om samarbetet mellan KILROY och MyClimate.
Villagers in Nicaragua working on the MyClimate reforestation project
Läs mer

Ett av våra utvalda projekt i Nicaragua

Återplantering av skog

Nicaragua
Villagers in Nicaragua working on the MyClimate reforestation project

Delat ansvar

På KILROY vill vi inte undvika vårt ansvar när det gäller hållbarhet. Att göra all resa hållbar är inte bara den enskilda invidivdens ansvars utan en laginsats mellan oss, våra partners, konkurrenter och våra kunder. Vi ser det som vårt ansvar att kickstarta initiativ som stödjer processen att göra världen till en bättre plats att leva på för kommande generationer, och vi tror verkligen att resande är det ultimata sättet att bryta gränser och inspirera förändring.

Därför speglar vår strategi ett bredare synsätt på ansvar än bara klimatinitiativ, med vår vision om att resa långsam och lokalt som sakta men säkert har börjat blivit en större del av i reselandskapet. Vi är glada att vi har möjligheten att spela en roll i att förändra vår bransch genom att påverka resenärer om hur man kan resa mer hållbart. Men vi inte komma ifrån det faktum att flygresor har ett stort bidrag till utsläpp av växthusgaser, specifikt CO2. Därför har vi tittat på att skapa ett realistiskt program för koldioxidkompensation som erbjuder mer än bara att plantera träd. De projekt vi arbetar med inom koldioxidkompensation återspeglar detta eftersom de är centrerade i områden där klimatet bara är en av de utmaningar som de lokala samhällena brottas med. Under vårt partnerskap med MyClimate kompenserar vi vår egen resa med koldioxid och hjälper även våra kunder med en transparent, ambitiös lösning för att kompensera CO2. Genom att välja att stödja två specifika projekt i Nicaragua och Madagaskar kan vi tydligt se och övervaka resultaten av våra bidrag samt hur medlen för koldioxidkompensation används. Båda är högkvalitativa projekt baserade på samhällen som inte bara kompenserar för växthusgaser utan samtidigt förbättrar livet för tusentals människor i de lokala samhällena.

Utforska de projekt vi samarbetar med eller läs om konceptet med att resa långsamt, en rörelse som förändrar sättet vi upplever resor på, nedan.

Projekten vi arbetar med

Partnerskapet med myclimate har för avsikt att ge kunder en transparent och ambitiös lösning som ger en tydlighet i hur koldioxidkompensationen görs. Kompensationsmodellen vi använder fokuserar på att stötta två projekt som inte endast kompenserar för koldioxidutsläpp utan även bidrar till flertalet av FNs globala mål.

Läs mer om de två projekten samt utforska resekonceptet ”slow travel” nedan.

Svaren på alla dina frågor

Under de senaste åren har klimatdebatten gått från något nytt och hett till starkare men samtidigt allt mer komplex. Men även om detta fortfarande är relativt nytt territorium inser vi att det verkligen är nu de nödvändiga stegen behövs göras för att göra vår verksamhet och resebranschen som helhet mer ansvarsfull. Vi betraktar det som en läroprocess, och vi har definitivt fortfarande områden att täcka. Men när vi tar vårt ansvar, bjuder vi in dig att följa med oss på denna resa. KILROY x MyClimate är bara det första steget i vår hållbarhetsstrategi.

KILROYs partnerskap med MyClimate sammanfattat

De flesta flygbolag och många resevarumärken erbjuder möjligheten att kompensera för dina CO2-utsläpp, men kvaliteten på dessa ansträngningar varierar kraftigt. Hos KILROY ville vi att våra insatser skulle vara så realistiska som möjligt för att generera verklig påverkan. Därför gav vi en grupp oberoende, internationellt erkända rådgivare i uppdrag att konsultera och hjälpa oss att utforma kriterierna för en partner för CO2-kompensation. Baserat på dessa kriterier valdes MyClimate. MyClimate är en av föregångarna inom frivillig koldioxidkompensation genom lokala initiativ i (huvudsakligen) tredje världsländer. Genom att välja att samarbeta med MyClimate var dessa två nyckelprioriteringar avgörande:

1. En realistisk beräkning som gör din flygresa verkligt koldioxidneutral

2. En struktur som möjliggör full transparens och projektidentifiering, så att vi kan dela med oss till våra kunder hur deras pengar som spenderas på CO2-kompensation används.

Läs "Hur vi beräknar" för att förstå varför vi anser att vår beräkningsmodell uppfyller dessa kriterier och varför detta resulterar i att den är något dyrare än andra modeller. Vi anser att det är vårt ansvar att måla den verkliga bilden av kostnaden för att kompensera dina flygresors faktiska CO2-utsläpp istället för att erbjuda symbolisk kompensation

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...