Jobba hos KILROY

Vill du jobba i ett innovativt, ungt och internationellt företag? Då borde du söka jobb hos KILROY.

KILROY letar alltid efter dedikerade och talangfulla medarbetare. Vi förväntar oss att du alltid tänker bortom ditt egna arbetsområde och tar dig an nya utmaningar med ett leende på läpparna.

Att jobba hos KILROY innebär utveckling av både dig själv och din karriär

Vi har en ung och dynamisk organisation och en internationell inriktning. Vi är alltid öppna för att lära mer om oss själva och världen runt omkring oss. Vi måste förstå våra kunder och det är anledningen till att det är viktigt att du har rest, studerat eller arbetat utomlands – allt beroende på vilket område du strävar efter att arbeta inom. Läs mer om vår verksamhetsfilosofi.

Som ett internationellt företag, där mestadels av all utbildning och intern kommunikation sker på engelska, är goda kunskaper i engelska ett måste. KILROYs personal kompetensutvecklas kontinuerligt genom intern utbildning, studieresor och initiativ från våra samarbetspartners världen över.

Lediga tjänster

Nedan ser du alla våra lediga tjänster. Klicka på den tjänst du är intresserad av och vill läsa mer om.

Hur vi behandlar din ansökan

Vi läser alla ansökningar. Om du ansöker om en ledig tjänst bekräftar vi alltid att vi mottagit dem. När sista ansökningsdatum har gått ut så får du även ett svar på hur din ansökning gått och den kommande processen.

Spontanansökan

Du får gärna skicka oss en spontanansökan även om vi inte har en tjänst som går i enlighet med din profil. 

Reseexpert eller studierådgivare

Om du ansöker om ett jobb med kundkontakt är det ett krav att du har rest i olika delar av världen i under minst tre sammanhängande månader, eller att du har studerat utomlands minst en termin.

Tjäster på huvudkontoret

Om du är intresserad av att veta mer om tjänsterna på vårt internationella huvudkontor i Köpenhamn, Danmark, besök vår internationella webbplats här.

Hit kan du även skicka en spontanansökan till tjänster inom affärsutveckling, kundtjänst, ekonomi, internationell marknadsföring och IT.

Kontakt