{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Tripmates: Gruppresor för backpackers

Friends Swimming In Mexico

Om du vill utforska världen, men inte ensam, är Tripmates något för dig!

Vi har gjort det enkelt för dig att upptäcka hidden gems och alla highlights sociala medier har att erbjuda genom att två unika sätt att resa i grupp: Tripmates 18-23 Tripmates 23-31. 

Vi snackar små äventyr i grupp med olika längd och massor av häftiga upplevelser inkluderade som gör resan till ett riktigt äventyr! Hitta nya reskompisar, besök riktigt häftiga destinationer, prova på coola (ibland utmanande!) aktiviteter och ha kul längs vägen. Oavsett om du nyligen har tagit studenten, vill ut och backpacka för första gången eller vill lägga dina semesterdagar på ett äventyr finns en resa som passar dig!

Kolla in våra alla Tripmatesresor och säkra din plats på din drömresa!

  Tripmates 18-24    Tripmates 23-31

 

 

 

Two girls and one guy jumping into a bright blue ocean from big rocks

TRIPMATES 18-24

Om du nyligen har tagit studenten eller känner dig lite osäker på att kasta dig ut i världen borde du kolla vidare på Tripmates 18-24! 

Har du börjat drömma om ett backpackingäventyr men inte vill resa helt solo? Eller vill du och en kompis resa tillsammans med andra i samma ålder men inte spräcka hela budgeten på bara fest och turistfällor? Om du känner igen dig i något av detta är Tripmates vad du letar efter. Våra gruppresor (vi snackar inga stora turistbussar här!) är designade för ungdomar från Norden som är upp till 24 år och vill att utforska världen, träffa nya människor, uppleva mer än bara sol och bad på riktigt coola destinationer. Få ut det mesta av din resbudget helt enkelt!

Vad är Tripmates 18-24?

  • Backpackingäventyr bara för ungdomar från Norden - Letar du efter travel buddies? Tripmates 18-24 handlar om att skaffa nya kompisar att dela massor av episka upplevelser under en och samma resa som innehåller massor av häftiga äventyr men också tid att utforska på egen hand och lära känna andra människor längs vägen.


  • Boosta ditt självförtroende - Känner du dig nervös inför att resa ensam för kanske första gången? Vi har också varit där! Att resa solo halvvägs runt jorden är inte något man gör bara sådär, men vi vill visa dig att du faktiskt kan göra det för att boosta självförtroendet att fortsätta upptäcka världen. På alla resor har vi fixat så att ni direkt får kasta er in i spännande aktiviteter, men under resans gång också utforska destinationen på egen hand. Förutom alla äventyr ordnar vi också med allt det praktiska som transport och boende och finns även där på hemmaplan om något oväntat skulle hända. We've got your back.


  • Häftiga äventyr & spännande destinationer - Även om det är främst är dina nya travel buddies som sticker på för våra gruppresor för backpackers, ska vi inte låta själva äventyren du får haka på och destinationerna i sig hamna i skuggan. Vi snackar om aktiviteter som får adrenalinet att pumpa, kulturella upplevelser och hidden gems som många missar. 

Kolla in alla Tripmates 18-24 äventyr

A small group of travellers chilling in hammocks in front of a waterfall
nepal

TRIPMATES 23-31

Om du vill komma iväg och maxa dina semesterveckorna är Tripmates 23-31 right up your alley!  

Du är garanterat inte den enda som varit med om att resplanerna aldrig kommer längre än till gruppchatten eller att dina kompisar (eller din partner!) inte vill resa på samma sätt som du. Tripmates 23-31 är för dig som scrollar på sociala medier efter platser utöver det vanliga, men också letar efter reskompisar att åka med. Res med andra jämnåriga från hela Europa och skippa de vanliga turistattraktionerna för att istället spendera dina semesterdagar på ett äventyr som innehåller en mix av äventyr, natur och tid att varva ner.

Vad är Tripmates 23-31?

  • Nya upplevelser och destinationer - Inte så taggad på att uppleva det du redan det alla andra göra på sociala medier? Med Tripmates får du uppleva naturen, kulturen och hjärtat av destinationen du besöker. Vi snackar om att vandra genom Himalaya, meditera i ett buddhistisk tempel, fridyka och andra upplevelser som du kommer minnas längre än den där veckan på solstolen. Det är också nice och välbehövligt ibland, men är du taggad på att tanka ny energi på ett lite annorlunda sätt och bredda dina perspektiv är det här något för dig.

  • Hitta resekompisar från runt om i Europa - Tripmates är en blandning av coola aktiviteter till ett riktigt bra pris. Men människorna du reser med är det som gör hela resan. Tripmates 23-31 resor innehåller massor upplevelser som kan kännas kanske både lite läskigt och dyrt att kasta sin in i på egen hand och vi är övertygade om ett resesällskapet kommer att få dig att testa nya saker du kanske inte provat annars! 
     
  • Utmana dig själv & få tid att reflektera - En av huvudingredienserna i Tripmates 23-31 är att  ge dig en riktig paus från din vardag med allt vad det innebär. Tripmates är inte bara en semester det är en möjlighet att utmana dig själv, upptäcka nya spännande platser och växa som person med aktiviteter och erfarenheter som förhoppningsvis får dig att växa som person genom exempelvis mindfulness som är ett verktyg för att hitta balans i sitt dagliga liv.

 

Kolla in alla Tripmates 23-31 äventyr

Tripmates 23 31 Jungle Trek

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...