{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Reseförsäkring

swing-bali-guy-planning-when-cover

Vikten av en reseförsäkring

Låt oss säga såhär: ​​det är ALDRIG en bra idé att åka på resa utan att ha koll på din reseförsäkring. Om du glömmer att köpa en försäkring (eller förlänga den) står du ensam som ekonomiskt ansvarig om något skulle hända under din resa. Men oroa dig inte, prata med oss så hjälper vi dig att få koll på grejerna!

Oavsett om du ska ut på din första, största, längsta eller mest spännande resa i livet ger det dig en extra trygghet (och frihet) att ha en reseförsäkring med i bagaget. KILROY samarbetar med våra vänner på Gouda för att kunna erbjuda dig en av de absolut bästa reseförsäkringarna som finns. Vi vet att det inte låter särskilt spännande, men det är det enda du absolut inte vill resa utan – förutom passet såklart!

Prata med oss om reseförsäkring

Här är några godbitar som ingår i reseförsäkring från Gouda:

  • Obegränsad täckning vid akut och oväntad sjukdom/olycka
  • Försäkringen gäller alltid helt utan självrisk
  • Riskaktiviteter och extremsport ingår
  • Karantänomfattning (Gäller om du inkluderar semestergaranti*)
  • Ersättning vid ansvarsskydd, rättsskydd, krishjälp och evakuering
  • Ersättning för förlorade resdagar (Gäller om du inkluderar semestergaranti*)
  • Hemtransport om du blir allvarligt sjuk på resan

*semestergaranti = gäller för resor i max 45 dagar. 

Varför välja att teckna din reseförsäkring med KILROY & Gouda?

Vi är mycket stolta över vårt samarbete med Gouda som ger dig ett utmärkt skydd, speciellt om du är ung, nyfiken och äventyrlig. Gouda ger inte bara ersättning för punkterna ovan, utan är även «best-in-class» när det kommer till skydd för COVID-19 (tyvärr behövs det fortfarande...). Vi snackar en heltäckande reseföräskring oavsett vad du planerar att resa jorden runt eller utföra extremsport, volontärarbete etc. under resan. Detta skydd ingår inte i alla reseförsäkringar! Oavsett om du väljer att teckna en reseförsäkring från Gouda eller inte är det mycket viktigt att du ser över dina planer och kontrollerar dem mot din nuvarande försäkring för att säkerställa att du är har ett ordentligt skydd på din resa.

Vill du resa utan bekymmer? Ja, då är det bara att skaffa dig en bra reseförsäkring! Om något skulle gå fel längs vägen får du en mycket bättre upplevelse. Gouda har försäkrat liv och hälsa sedan 1816 och vet precid vad man ska göra när en olycka inträffar – oavsett om det är i Los Angeles, vildmarken i Australien eller i Borneos djungel.

Behöver jag en reseförsäkring överhuvudtaget?

Det korta svaret är ja! Som världen är ser ut idag kan vi garantera dig att du inte vill resa utan en reseförsäkring. Saker och ting är, som du säkert vet, extremt oförutsägbara, speciellt i dessa "corona-tider". Men med en bra reseförsäkring kan du ta det lugnt och slippa onödig stress om du har otur på resan!

Du kanske tänker "det här händer inte mig" - och förhoppningsvis gör det inte det! Men i slutet av dagen är en reseförsäkring ett litet pris att betala och definitivt värt det om du skulle ha otur. Lita på oss!

Var kan jag beställa reseförsäkring och hur mycket kostar det?

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt reseförsäkring som passar dig och din resa. Priset varierar beroende på vart du ska resa och hur länge du ska vara borta. Vi hjälper dig hitta rätt reseförsäkring!

Prata med oss om reseförsäkring

Gouda erbjuder

Heltäckande reseförsäkring 
Goudas reseförsäkring ger dig full trygghet under din resa. Vill du resa längre än planerat är det lätt att förlänga resdagarna. Ring oss bara innan reseförsäkringen har gått ut så hjälper vi dig att förlänga den. 

Student i utlandet
Med försäkringen "Student" kan du vara säker på att du är försäkrad både under resan och under din vistelse. Inkluderar reseförsäkring, uppehållsförsäkring och olycksfallsförsäkring under din vistelse – oavsett om du studerar i Norden, Europa eller andra delar av världen. Försäkringen kan tecknas för 6 eller 12 månader med möjlighet till förlängning vid fortsatta studier.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...