{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Reserådgivning hos KILROY

Staty i asien KILROY

Boka ett möte med oss!

Girl In Hammock On A Beach
Varför boka in en reserådgivning hos oss?
Det finns många anledningar till att ha en reserådgivning med oss. Här är några! 1. Det är gratis och du förbinder dig inte till något 2. Vi hjälper dig att hitta bästa flygbiljetterna 3. Vi föreslår många olika aktiviteter och saker att göra 4. Vi hjälper dig att planera upp så att din resa blir riktigt bra. Dessutom kommer vi ge dig mängder med personliga tips!
Boka en reserådgivning!

Vi vet att planera en längre resa både tar tid och energi

När ska man åka? Vilka städer är värda att ta sig till och vad ska man göra på varje ställe? Vad finns det för coola aktiviteter och vad får man bara inte missa? Vilket flygbolag har bäst priser och hur gör jag om jag vill ändra eller förlänga min flygbiljett?

Dessa är alla vettiga frågor man ställer sig vid planeringen av en resa - och det är här vi kommer in i bilden! Vi är ett gäng resenördar som älskar att dela med oss av vår erfarenhet. Hojta på oss, berätta om dina planer och säg vad för kul aktiviteter du skulle vilja göra så kommer vi göra allt för att hitta alternativ för din resa!

Vi är bästa kompis med de flesta stora flygbolagen. Det gör att vi kan boka billiga specialbiljetter som du inte kan hitta genom de vanliga sökmotorerna på nätet, speciellt om du är ung och/eller student! Dessutom vet vi att när man är ute och reser så får man ofta ändrade planer. Då är det bra att ha flexibla biljetter - något som vi gärna hjälper dig med.

Vi har dessutom många riktigt bra partners. Så vill du boka upp surf camp, ta dykcertifikat, hyra campervan, hoppa bungyjump, åka på yoga- eller fitnescamp eller något annat kul under resan. Då har vi massor av förslag för dig!

En reserådgivning i någon av våra butiker i Stockholm eller Malmö tar mellan 30-90 minuter beroende på vad du vill göra. Och bäst av allt - det är alltid gratis och du förbinder dig inte till något. Självklart erbjuder vi rådgivning över telefon/email/skype om du inte kan ta dig till en av våra butiker.

Snacka med en reseexpert

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...