{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Köp presentkort online för resor med KILROY

Sri Lanka Ella Girl On Train

Presentkort på en resa - ge bort ett bidrag till ett äventyr utomlands

Letar du efter den perfekta presenten till någon som vill vidga sina vyer? Kanske någon som tar examen eller som en födelsedagspresent? Ett presentkort på en resa med KILROY är garanterat en uppskattad present till någon som drömmer om spännande äventyr.

Med en giltighet på 2 år kan mottagaren själv välja hur det ska komma till användning, oavsett om det är ett bidrag till en jorden runt resa, ett surfcamp, dykkurs, hyrbil, flygbiljetter eller något däremellan. Ett presentkort på en resa med KILROY är ett minne för livet! 

Köp presentkort online här


Så här gör du:

1. Välj vilket beloppet du vill ge bort
2. Skriv en personlig hälsning
3. Betala, klart. Gör någon glad!

Låt äventyret börja!

planning-guide-book-home-cover
Köp presentkort hos KILROY online
Ett presentkort hos KILROY är den perfekta presenten till någon som tar studenten, examen eller som julklapp till någon som drömmer om att upptäcka världen. Kanske djungeln i Amazonas, Costa Ricas stränder eller Machu Picchu i Peru! Ge bort gåvan av äventyr och upptäckter med våra presentkort på drömresor. Köp ditt presentkort online idag och låt någon du bryr dig om utforska världen på sitt eget sätt!
Välj summa & köp online här

Ge bort ett äventyr i examenspresent, julklapp eller som en boost

Ett presentkort på en resa med KILROY är den ultimata presenten för äventyrslystna själar. Med våra presentkort kan du ge bort ett bidrag till ett äventyr och minnesvärda ögonblick världen över. Oavsett om det är ett surfcamp, en flygbiljett eller en backpackingresa eller ett surfcamp.

Ge bort en present som ger möjligheten att skapa minnen för livet. Välj själv summa och låt någon du bryr dig om utforska världen på sitt eget sätt- Att resa iväg solo eller tillsammans med en kompis eller partner är något utav det bästa du kan göra enligt oss. 

Hur kan KILROY hjälpa till att planera resan?

🌎Hjälp från backpackers som gjort samma äventyr

🏄‍♀️Boka upp precis så mycket som du vill i förväg

🗺️Få råd kring allt från visum, försäkringar & rutter

🤙Vi finns här både innan du åker och på resan!

ungdomar på resa efter att ha fått presentkort hos KILROY

Vad du kan du boka hos KILROY med ditt presentkort?

Har du fått ett presentkort hos KILROY bestämmer du själv vad du ska göra för resa med presentkortet. Vad sägs om en dykkurs, safari eller en roadtrip? KILROY erbjuder massor av olika resor, äventyr och aktiviteter för alla restyper. Du kan bl.a. välja att använda ditt presentkort till:

  • Flygbiljetter (bokas via KILROY's reseexperter) 
  • Äventyrsresor, gruppresor med andra backpackers
  • Surfcamp, kurs för att ta dykcertifikat eller liknande!
  • Hyrbil eller hyra av campervan för episka roadtrip
  • Safariäventyr i Sydafrika, eller varför inte Botswana?
  • Vandringar, som till exempel Machu Picchu! 

Kolla in äventyr du kan åka på

FAQ om våra presentkort för resor

Var kan jag köpa presentkorten för våra resor?
Du kan köpa KILROYs presentkort i våra butiker eller via telefon/mejl genom våra reseexperter.

Var kan jag använda mitt presentkort?
Du kan använda ditt presentkort från KILROY i alla våra butiker i Sverige.

Kan jag använda mitt presentkort från KILROY till att boka produkter online?
I dagsläget går det inte att använda presentkortet som betalning online, men du kan däremot skicka in ditt presentkort till KILROY och få motsvarande belopp återbetalat i efterhand.

Kan jag använda mitt presentkort över telefon?
Du kan inte lösa in ditt presentkort som betalning över telefon, men du kan göra bokningen över telefon och sända presentkortet för inlösen.

Behöver jag ha med mig mitt presentkort från KILROY för att kunna lösa in det?
Ja – vi registrerar din presentcheck på ditt namn när du får det. Därför räcker det med ditt namn. Rabattcheckar måste dock tas med fysiskt till butik för att lösas in.

När går KILROYs presentkort ut?
Värdet på KILROYs presentkort gäller i 2 år från det utställda datumet om inget annat anges på presentkortet.

Kan jag få pengar tillbaka för hela eller delar av mitt presentkort?
Nej – presentkortet kan inte lösas in mot kontanter, men du kan dela upp värdet och använda vid flera tillfällen inom 2 år från utställandedatumet.

Kan jag ge mitt presentkort till någon annan?
Ja, men bara genom att inkludera ett skriftlig och undertecknat dokument som du bifogar presentkortet. Kontakta KILROY för detaljer. Båda dokumenten skall överlämnas till KILROY vid inlösen.

Vem kontaktar jag om jag har andra frågor gällande mitt presentkort från KILROY?
Vänligen kontakta våra reseexperter.

Villkor för KILROYs presentkort

KILROYs presentkort kan användas hos KILROY Sweden AB som hel- eller delbetalning av reseprodukter för presentkortets värde. KILROYs presentkort kan EJ användas för att köpa produkter online – hitta inspiration på kilroy.se och kontakta sedan våra reseexperter. KILROYs presentkort måste användas inom 2 år från utställandedatum. KILROYs presentkort kan inte lösas in mot kontanter eller återbetalas.

10 populära destinationer för backpackingresan

Ska du ge presentkortet till någon som ska ut och resa själv för första gången? We've been there och finns här för att göra äventyret till både en kul och trygg upplevelse. Varför inte skicka med några tips på vart personen kan åka? Här kommer några tips på populära destinationer för första gångs backpackern!

🐨 Australien: Trots allt den kanske det mest populära resmålet för backpackers. Varför? Jo, här får du uppleva allt från stora städer och nattliv i Sydney till paradisstränder och milslånga vägar som gjorde för roadtrips. Många åker även hit för att jobba på ett Working Holiday visum!

🏝️ Thailand: Vissa väljer att inkludera Thailand som ett stopp på en längre backpackingresa i Sydostasien. Men vill man djupdyka i Thailand finns så mycket mer att se än stränderna i Phuket. Som vandringar i norra Thailand, Khao Sok National Park och bokstavligen ett helt hav av marint liv som man kan upptäcka om man tex. tar sitt dykcert på Koh Tao!

🥾 Peru: För många backpackers är Peru starten till Sydamerika. Här kan du du vandra Inkaleden, utforska Amazonas regnskog och besöka de vackra städerna Lima och Cusco för att få uppleva riktig peruansk mat och kultur.

🌿 Indonesien: Med över 17 000 öar, regnskogar och berg har Indonesien något för alla med oändliga möjligheter till äventyr. Bali är en populär start, med pulserande nattliv, stränder & djungel. Andra saker du inte får missa i Indonesien är de fantastiska landskapen i Komodo National Park, Yogyakarta, Mount Bromo på Java och Giliöarna. 

 

🍜 Vietnam: Ännu en klassiker i Sydostasien! Här snackar vi OTROLIG street food och supervänlig lokalbefolkning. Från de livliga gatorna i Hanoi till den historiska staden Hoi An och naturligtvis Ha Long Bay, ja Vietnam har allt!

🏄‍♀️ Costa Rica: Costa Rica är känt för sin otroliga biologiska mångfald och ekoturism. Costa Rica är poppis för att lära sig surfa, men också utforska molnregnskogarna, klättra uppför vulkaner eller helt enkelt hänga på en av de många vackra stränderna längs kusten!

 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...