{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Backpacking less ordinary

Att resa iväg solo eller tillsammans med ett crew, är något utav det bästa du kan göra enligt oss. Här har vi samlat allt som du kanske funderar på kring backpacking, från reseförslag, aktiviteter till tips & tricks. Släng iväg ett mejl till våra reseexperter som själva har rest runt massor och gärna delar med sig av sina hidden gems och gör grovjobbet åt dig. Vi sätter gärna en hel resa från början till slut, men kan även hjälpa dig att boka endast de större äventyren som volontärprojekt, surfcamps och vandringar som gör din resa less ordinary! 

Få tips & hjälp att planera din resa


Skriv ett mejl till oss och berätta lite om dina resdrömmar så svarar vi så fort vi kan. Du kan också boka etn tid för att snacka med oss via telefon om du hellre vill det - det är helt gratis!

Populära destinationer för backpacking

Det finns inga begränsningar när det kommer till backpacking, men vissa delar av världen är helt enkelt lite mer nice att backpacka i än andra. Men du... glöm inte bort att vi kan hjälpa dig med äventyr över hela världen och har MASSOR av travel hacks och tips på vad du inte får missa på din resa!

Maxade äventyr & aktiviteter

Behöver du inspiration på vad du kan uppleva under din backpackingresa? Spana in dessa upplevelser och äventyr som vi själva varit på och gärna berättar mer om. Hör av dig!

Är du mellan 18-26 år & letar efter reskompisar?

Drömmer du om att upptäcka världen men hittar ingen kompis som vill följa med? Då kanske vårt resekoncept som vi kallar Tripmates är något för dig! Du reser tillsammans med ett gäng andra jämnåriga från Sverige, Norge, Danmark och Island och vi ordnar med flyg, boende och häftiga aktiviteter. Men oroa dig inte, det finns också tid för att utforska destinationen på egen hand tillsammans med dina nya kompisar!

Detta är endast tre av våra mest populära Tripmates resor. Scrolla tillbaka upp till Tripmates för att se fler gruppresor till hela världen!

Hur vill du ta dig runt?

Beroende på var i världen du drömmer om att backpacka finns det olika transportsätt. Du kommer säkert använda dig av flera olika under resans gång. Vi har koll på allt vad det gäller busspass, båtbiljetter, tåg och såklart även flyg till och från världens alla hörn!

Förslag på rutter för din backpackingresa

Vill du ut och resa, men vet inte exakt vart eller hur? Vi har satt ihop ett gäng reseförslag som är en kombo av flyg, upplevelser från våra egna drömresor och vi hjälper dig gärna att skräddarsy en resrutt utifrån din budget och dina drömmar. Hör av dig till oss så snackar vi!

Tips, tricks & inspiration

Du har nu kommit så långt att du är redo att börja planera din resa, grymt! Men det finns en hel del saker att tänka på och det är där vi på KILROY verkligen kan underlätta för dig. Vi har koll på vad du bör packa, vilka försäkringar som ger bästa skyddet och givetvis hur du fyller resan med häftiga upplevelser som gör din resa till ett ÄVENTYR, inte bara en semester. 

Taggad på att dra igång och planera resan med oss?

Är du redo att sätta igång och planera drömresan? Börja med att designa din egen drömresa och släng iväg och mejl direkt till våra reseexperter och berätta lite om dina resplaner så börjar de jobba med att sätta ihop ett reseförslag åt dig. Det kostar inget att hör av sig till oss och vi hjälper dig komma iväg på din drömresa oavsett hur mycket du vill boka upp i förväg. Men av erfarenhet är det alltid bäst att spika de större grejerna, som flyg, surfcamps, volontärprojekt och allt du kan tänkas vilja uppleva! 

alt

Designa din egen drömresa

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår digitala reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Boka in en tid för att se över din resplan men en av våra experter (butik eller telefon!)


Med vår digitala reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Börja designa din resa

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...