{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Backpacking med KILROY

Att resa iväg solo eller tillsammans med en kompis eller partner är något utav det bästa du kan göra enligt oss. Här har vi samlat allt som du kanske funderar på kring backpacking, resrutter, visum till tips & tricks!

Hur kan KILROY hjälpa dig med din drömresa?

🌎Hjälp från backpackers som gjort samma äventyr

🏄‍♀️Boka upp precis så mycket som du vill i förväg

🗺️Få råd kring allt från visum, försäkringar & rutter

🤙Vi finns här både innan du åker och på resan!

 

Börja planera ditt äventyr


"Kilroy har hjälpt oss sjukt mycket med hur man ska tänka för att planera sin första backpackingresa. Vi fick massa idéer och jag vill tacka Sofia för det! Hon har hjälpt oss mycket och hon lyssnade alltid noggrant efter vad just vi ville. Tack för det!"

- Rebecka, 20 år

 

 

Vad vill du hitta på?

Behöver du inspiration på vad du kan uppleva under din backpackingresa? Spana in dessa upplevelser och äventyr som vi själva varit på och gärna berättar mer om. Hör av dig!

Populära destinationer för backpacking

Det finns inga begränsningar när det kommer till backpacking, men vissa delar av världen är helt enkelt lite mer nice att backpacka i än andra. Men du... glöm inte bort att vi kan hjälpa dig med äventyr över hela världen och har MASSOR av travel hacks och tips på vad du inte får missa på din resa!

Letar du efter reskompisar?

Drömmer du om att upptäcka världen men hittar ingen kompis som vill följa med? Då kanske vårt resekoncept som vi kallar Tripmates är något för dig! Du reser tillsammans med ett gäng andra jämnåriga från Sverige, Norge, Danmark och Island och vi ordnar med flyg, boende och häftiga aktiviteter. Men oroa dig inte, det finns också tid för att utforska destinationen på egen hand tillsammans med dina nya kompisar!

Detta är endast tre av våra mest populära Tripmates resor. Scrolla tillbaka upp till Tripmates för att se fler gruppresor till hela världen!

Hur vill du ta dig runt?

Beroende på var i världen du drömmer om att backpacka finns det olika transportsätt. Du kommer säkert använda dig av flera olika under resans gång. Vi har koll på allt vad det gäller busspass, båtbiljetter, tåg och såklart även flyg till och från världens alla hörn!

Förslag på rutter för din backpackingresa

Vill du ut och resa, men vet inte exakt vart eller hur? Vi har satt ihop ett gäng reseförslag som är en kombo av flyg, upplevelser från våra egna drömresor och vi hjälper dig gärna att skräddarsy en resrutt utifrån din budget och dina drömmar. Hör av dig till oss så snackar vi!

Tips, tricks & inspiration

Du har nu kommit så långt att du är redo att börja planera din resa, grymt! Men det finns en hel del saker att tänka på och det är där vi på KILROY verkligen kan underlätta för dig. Vi har koll på vad du bör packa, vilka försäkringar som ger bästa skyddet och givetvis hur du fyller resan med häftiga upplevelser som gör din resa till ett ÄVENTYR, inte bara en semester. 

Taggad på att dra igång och planera resan med oss?

Är du redo att sätta igång och planera drömresan? Börja med att designa din egen drömresa och släng iväg och mejl direkt till våra reseexperter och berätta lite om dina resplaner så börjar de jobba med att sätta ihop ett reseförslag åt dig. Det kostar inget att hör av sig till oss och vi hjälper dig komma iväg på din drömresa oavsett hur mycket du vill boka upp i förväg. Men av erfarenhet är det alltid bäst att spika de större grejerna, som flyg, surfcamps, volontärprojekt och allt du kan tänkas vilja uppleva! 

alt

Designa din egen drömresa

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår digitala reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Boka in en tid för att se över din resplan men en av våra experter (butik eller telefon!)


Med vår digitala reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Börja designa din resa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...