{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Ingrids resa Galapagos

leguaner på galapagosöarna

Ingrids resa i Galapagos

Ingrid åkte på en otrolig resa till Galapagos och fick uppleva den unika naturen, djur- och växtlivet. Hon beskriver själv Galapagos som fantastiskt på alla sätt! Läs hennes berättelse och känn suget efter en tur dit komma krypande! 

Galapagos måste upplevas själv
Leguaner var bara ett av alla djur Ingrid såg på sin resa. Är du sugen på en resa till Galapagos kan du läsa mer om det och spana in våra äventyrsresor dit!
Mer om Galapagosöarna

Galapagos fantastiska djur & natur

Snorklingslandskapen var fantastiska, trots att det var något grumligt vatten emellanåt men det har jag i och för sig förväntat mig vid denna årstid. Djuren är verkligen inte skygga och det var viktigt att vi turister inte kom närmre än 2 meter. Detta kändes viktigt så att framtida turister får samma möjlighet att se dessa unika djur i sitt naturliga habitat.

Favoritsätt att resa

Gruppen var en bra mix i åldrarna mellan 20-40 år, alla med intresse för djurlivet! Vi var helt synkade under de 9 dagar vi var tillsammans. Detta är mitt absoluta favoritsätt att resa: Små grupper till rimliga priser och med möjligheten att resa ensam fast ändå inte. Är det första gången man åker på sådan gruppresa är det tryggt att ha transfern klar.

Sovande säl på Galapagos

Så många höjdpunkter

Höjdpunkter var när vi kom fram till Puerto Ayora och direkt ser hägrar, sjölejon, blåfotad sula, fregattfåglar och pelikaner. För att inte tala om när vi blev omringade av ett delfinflock mellan Isabela och Santa Cruz - WOW! Och de första jättesköldpaddorna vi såg på Floreana.

Kändes så bra på plats

En grej som jag kände mig stolt över på plats var att jag hade valt en upplevelse som inte var en kryssning. Genom att bo på öarna kändes det verkligen som att jag bidrog till deras lilla samhälle i större utsträckning än om jag hade valt varianten att bo på en kryssningsbåt. Något som verkligen kändes med denna upplevelse var just samhällsengagemanget.

Sköldpadda på Galapagos

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...