{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Ingrids resa Galapagos

leguaner på galapagosöarna

Ingrids resa i Galapagos

Ingrid åkte på en otrolig resa till Galapagos och fick uppleva den unika naturen, djur- och växtlivet. Hon beskriver själv Galapagos som fantastiskt på alla sätt! Läs hennes berättelse och känn suget efter en tur dit komma krypande! 

Galapagos måste upplevas själv
Leguaner var bara ett av alla djur Ingrid såg på sin resa. Är du sugen på en resa till Galapagos kan du läsa mer om det och spana in våra äventyrsresor dit!
Mer om Galapagosöarna

Galapagos fantastiska djur & natur

Snorklingslandskapen var fantastiska, trots att det var något grumligt vatten emellanåt men det har jag i och för sig förväntat mig vid denna årstid. Djuren är verkligen inte skygga och det var viktigt att vi turister inte kom närmre än 2 meter. Detta kändes viktigt så att framtida turister får samma möjlighet att se dessa unika djur i sitt naturliga habitat.

Favoritsätt att resa

Gruppen var en bra mix i åldrarna mellan 20-40 år, alla med intresse för djurlivet! Vi var helt synkade under de 9 dagar vi var tillsammans. Detta är mitt absoluta favoritsätt att resa: Små grupper till rimliga priser och med möjligheten att resa ensam fast ändå inte. Är det första gången man åker på sådan gruppresa är det tryggt att ha transfern klar.

Sovande säl på Galapagos

Så många höjdpunkter

Höjdpunkter var när vi kom fram till Puerto Ayora och direkt ser hägrar, sjölejon, blåfotad sula, fregattfåglar och pelikaner. För att inte tala om när vi blev omringade av ett delfinflock mellan Isabela och Santa Cruz - WOW! Och de första jättesköldpaddorna vi såg på Floreana.

Kändes så bra på plats

En grej som jag kände mig stolt över på plats var att jag hade valt en upplevelse som inte var en kryssning. Genom att bo på öarna kändes det verkligen som att jag bidrog till deras lilla samhälle i större utsträckning än om jag hade valt varianten att bo på en kryssningsbåt. Något som verkligen kändes med denna upplevelse var just samhällsengagemanget.

Sköldpadda på Galapagos

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...