{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

En sagolik surfvecka på Bali

Surfa på Bali

”Welcome to Bali, the Island of the Gods” 

Jag möts av en glad indonesisk man på flygplatsen som välkomnar mig till paradisön Bali. Chauffören som heter Ketut är mycket vänlig och berättar om kulturen på Bali medan vi åker förbi gröna risfält i den vackra eftermiddagssolen med vinden som blåser varmt i håret.

Vill du också surfa på Bali?
Våra surfcamps på Bali ligger endast en kort promenad från stranden och restauranger. När du inte känner för att hänga vid havet kan du passa på att utforska andra riktigt häftiga naturupplevelser i området. Surfskolorna på Bali kör normalvis igång nya surfkurser varje måndag – året runt! Så du behöver aldrig vara orolig över att missa Balis surf.
Läs mer om surfing på Bali och våra olika erbjudande
Taggad på ett surfa på Bali?
Oavsett om du är brinner för surfing eller om det är första gången, hjälper vi gärna till att planera din resa så att du får en underbar upplevelse!
Snacka med oss!

Bilresan tar ungefär en timme från flygplatsen till Lapoint Surf Camp som ligger i Canggu, vilket är måldestinationen. Det finns två Lapoint Surf Camps på Bali, en i Canggu och en i Seminyak som båda kan bokas via KILROY. Med ett stort leende på läpparna äter jag min första indonesiska måltid i väntan på att checka in på surfcampet och ser samtidigt fram mot ett fullspäckat schema fyllt med surfing, träffa nya människor och upptäckande av Bali!

Mat bild från Bali

Lägret och dess faciliteter

Om du gillar surfing, yoga, god mat och vackra solnedgångar är Canggu platsen för dig.

Varje morgon serveras en frukostbuffé till alla deltagare på lägret där det bland annat bjuds på färskt frukt, pannkakor samt olika omeletter så vi har mycket energi till att surfa. Middag serveras även på lägret då det varje dag finns lokala kockar som jobbar på lägret och lagar fantastiska asiatiska maträtter.

Det är svårt att bli uttråkad på lägret då det finns en hel del faciliteter som man kan utnyttja till fullo under sin tid på lägret. Det finns bland annat två pooler, en volleybollplan, yogatillbehör samt en härlig hängmatta. Villorna för alla deltagare är även belägna på lägret så allting är nära och bekvämt.

Vila på Bali

Surfingen

Efter frukosten varje morgon beger vi oss mot dagens två timmars surflektion. Varje dag har vi ett dagsschema att följa, där uppdateras vilken tid man surfar, vilka sociala aktiviteter vi gör under dagen samt vilka tider för mat vi har mm. Det är en del fritid efter lunchtid men vi har alltid gemensamma middagar och aktiviteter som man väljer om man vill delta i eller inte.

La points surfinstruktörer är verkligen experter på deras jobb och det finns ungefär 3-5 surfinstruktörer till varje surfgrupp som består av ca 5-8 personer. Varje dag har vi lite teori i klassrummet följt av att praktisera det som vi lärt oss i vattnet. All logistik som transport och hämtning av surfbrädor är omhändertaget så det enda man behöver tänka på är att ha kul och surfa!

Dagstur till Ubud 

Surfing kan vara tufft fysiskt och psykiskt, speciellt för nybörjare.  Därför är det varje vecka en vilodag från surfingen i mitten av veckan. På denna vilodag erbjuds dagslånga utflykter till intressanta och spännande platser. Oavsett om du reser själv eller med vänner så är dagsturerna en gemensam aktivitet och man åker till olika destinationer med de andra deltagarna från lägret.

Jag valde som många andra att spendera dagen i berömda Ubud som var rent av sagolikt. Vi besökte först ett vattenfall följt av risfälten i Tegallalang. Vi hann även med att besöka Monkey Forest där det finns vilda apor och att ta en yoga-klass på prestigefyllda Yoga Barn. All logistik ingick så vi hade en privat chaufför under hela dagen som hämtade upp oss samt släppte av oss på lägret när dagen var slut. Jag kan varmt rekommendera att prova på kända ”Bali swing” där man får en fantastisk utsikt över de ofattbara vackra risfälten!

Minnen för livet

Min vecka på Lapoint Surf Camp blev verkligen ett minne för livet. Allting var skött med en hög standard och jag har verkligen tagit mina surf-färdigheter till högre nivåer! Det var även kul att träffa personer med olika nationaliteter och därmed förbättra sin engelska. Jag kan varmt rekommendera att åka på Lapoint Surf Camp som enkelt kan bokas via Kilroy.

Surfa på Bali

Surfa lugnt!

/Julia

Vill du surfa på Bali som Julia?

Våra reseexperter sitter inne på värdefull kunskap som du definitiv kommer att ha nytta utav under din resa för surfing på Bali. Dessutom kan de svara på dina frågor och funderingar om din resa för surfing på Bali eller om Julias surfing på Bali. Genom att boka in dig på en kostnadsfri rådgivning, i en av våra butiker eller via telefon, kan vi ge dig skräddarsydda förslag på hur du kan få till den mest episka surfresan på Bali du kan tänka dig.

Snacka surfing på Bali med oss 

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...