Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om ett nytt äventyr? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på rutter och aktiviteter. Vi hjälper dig att designa ditt äventyr utifrån dina önskemål. Oavsett om du drömmer om kristallklart vatten, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett möte med våra resespecialister för att få skräddarsydd rådgivning inför din nästa resa. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 10:00-17:00, måndag till fredag och mötena kan ske mellan kl. 10:00-18:00.

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på rutter och aktiviteter. Vi hjälper dig att designa ditt äventyr utifrån dina särskilda önskemål. Oavsett om du drömmer om kristallklart vatten, safari eller att bestiga berg! Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

10 boostande effekter resande har på dig

blond tjej promenerar på en gata under en resa

10 argument för att resande får dig att växa som person

Älskar du, precis som vi, att resa? Cool - vi gillar hur du rullar. Det är ju faktiskt som så att resande får dig att växa som person och ger dig en bättre förståelse för varför världen kan skilja sig så otroligt mycket åt från plats till plats. Trots att det låter klyschig tror vi starkt på att resande får oss att växa som personer vilket i sin tur låter oss bygga mer öppna samhällen. För att stärka vår tes levererar vid här 10 boostande bieffekter resande har på dig när du kastar dig ut i det okända och möter världen.

1. Du lär dig att ha tålamod

Alla som rest i Europa vet att saker och ting inte alltid följer tidsplan. Bussarna kommer inte i tid, tågen stannar oväntat på okända stationer längs vägen, och vägförhållandena är oftast inte riktigt så som man hade föreställt sig. Oavsett om du gillar det eller inte är en resa till mer eller mindre exotiska platser tålamodsprövande. Så bara luta dig tillbaka och enjoy the ride.

tuktuks och trafik på en stor gata i new delhi

2. Du lär dig hantera kulturkrockar

Kulturkrockar kan uppkomma under resor till platser där livet ser totalt annorlunda ut i förhållande till det du är van vid. Att hantera dessa är det inte alla som lyckas med. En sak är däremot säker och det är att ju fler gånger du utsätts för dessa krockar desto lättare blir kollisionerna. Du lär dig tillslut att helt acceptera olikheterna, ja du kan till och med lär dig att förbereda dig inför dem redan på flygplatsen dit.

3. Dina relationer stärks

Oavsett om du reser med din kille, tjej eller vän så kan du ge dig den på att resan kommer att definiera er relation och avgöra om det är meant to be eller inte. Under en resa tillsammans lär man känna varandra på helt nya plan, inte minst på grund av de många dagar och timmar som spenderas ihop.

tjej och kille på paddleboard

4. Du utökar din vänskapskrets

Det här händer i synnerhet när du reser ensam då det är mer regel än undantag att lära känna mängder av nya vänner längs resans gång. För många är det givetvis ett stort orosmoment att resa ensam och att ta kontakt med främlingar, men vänd det till det positiva. Att utmana sig på detta vis är i sig en upplevelse och något som låter dig växa som person. Som bonus får du dessutom en uppsjö av nya vänner från alla världens hörn.

5. Din syn på världen förändras

Kanske har du en bestämd uppfattning om hur världen fungerar, hur vissa länder är, hur olika kulturer ser ut. Men stanna upp och tänkt till, hur mycket av detta har du egentligen sett i verkligheten? När du reser kommer du uppleva faktiska platser och riktiga kulturer och din verklighetsuppfattning kommer definitiv att utmanas. Om dina uppfattningar faktiskt tycks stämma är även detta en värdefull lärdom.

Du ser, det är omöjligt att inte växa av resande.

6. Du lär dig hantera förändring

Oavsett vilka livsval du gör kan du vara säker på att du kommer möta människor och samla på dig upplevelser som får dig att styra om dina vägval. När du reser finns alltid risken (eller chansen om du så vill) att något oväntat sker som kan få dina resplaner att totalt haverera. När du väl upplev det en gång lär du dig att hantera dessa situationer som en äkta krigare.

7. Du lär dig att leva utan det som du tar för givet

När du vaknar en tidig morgon i en hydda mitt i Myanmars djungel så är det långt ifrån säkert att internetuppkopplingen är stabil eller att plattången kan kopplas in i vägguttaget. Det kanske inte ens finns möjlighet att ta en dusch, vem vet?

Ja, när du är på resande fot lär du dig snabbt att det du tar förgivet faktiskt inte alltid är så givet. Det du har tillgång till på daglig basis hemma kanske nödvändigtvis inte är det som prioriteras i landet du besöker.

8. Du lär dig att värdesätta livet

För att fortsätta på samma spår som tidigare punkt måste vi även påpeka att resande är den bästa medicinen mot att ta saker förgivet och att lära sig att värdera det man har. När du reser på landsbygden i exempelvis i Botswana eller Vietnam kommer du snabbt märka att du är mycket priviligierad. Detta kan vara svårt att förhålla sig till i soffan där hemma när du står i valet mellan att se Paradise Hotel eller streama något på Netflix. Men tro oss, efter en resa till främmande land kommer dina perspektiv vändas upp och ner...

9. Du blir mycket modigare

När vi är hemma tenderar vi att falla tillbaka på gamla rutiner och dagarna smälter samman till en enda enformig vardag... Så är det inte när du är ute och reser.

När du står inför valet att käka den där gräshoppan på en stimmig marknad i Ho Chi Minh City, eller ska komma fram till hur du äter en traditionell gryta utan bestick på Bali, är vardagslunken som bortblåst. Och då har vi inte nämnt alla möjligheter när det kommer till galna aktiviteter du kan ”utsätta” dig själv för. Vad sägs om bungyjump och fallskärmshoppning? Eller varför inte att sova under stjärnorna mitt ute i Australiens outback med vetskapen om att du med största sannolikhet är omringad av fler ormar än det totala antalet memes du någonsin scrollat förbi? Läskigt, right? Men hey, allt detta gör dig till en modigare person.

10. Din comfortzone expanderar

Vi känner allt till uttrycket ”att ta sig utanför sin comfortzone”. Begreppet kan faktiskt inte bli mer spot on än när vi just reser. Det här gäller i synnerhet under resor till paltser där infrastruktur, kultur och vardag skiljer sig långt från Sverige. Det är först när den där obehagskänslan börjar krypa sig på som du tagit dit tillräckligt lång utanför din comfortzone för att låta den expandera. När zonen växer blir du mer bekväm med att saker och ting inte alltid är på det vis som du är van vid. Därefter växer du såväl som ditt mindset.

Kommande events

1/3: Vart vill du åka?

Skriv in de platser du vill besöka och hur länge du vill stanna på varje plats. För tillfället rekommenderar vi att du endast väljer 1 eller 2 destinationer för att din resa faktiskt ska bli av.

2/3: Vilken typ av resenär är du?

Vill du surfa, dyka, vandra, träna, yoga, åka på safari eller göra något annat kul under din resa? Berätta det för oss så tar vi fram förslag! Ju mer vi vet vad du vill göra desto bättre förslag kan vi ge dig!

3/3: Kontaktinformation och resebudget

Vänligen ange din kontakinformation så att vi kan nå dig. Ju mer information du ger oss, desto bättre hjälp, tips och råd kan vi ge dig.

Då var det klart!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vänligen ange datum

Ta bort destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

usa-travel-inspiration-road-skatergirl

Jag planerar min första stora resa

travel-inspiration-asia-yoga-morning-solo-girl

Jag vill volontärarbeta utomlands under min resa

VTG-thumbnail-2

Jag vill ha förslag på roliga saker att göra på min resa

tours-group-travel-campfire-cover

Jag vill åka på gruppresa med andra backpackers

jucy-trailblazer-usa-canada-scenic-image-13

Jag vill åka på en roadtrip

travel-inspiration-green-lush-zebras

Jag vill boka en gratis reserådgivning hos KILROY

Vi behöver veta vad du heter :)

Vänligen ange ditt födelsedatum - vi behöver detta för att kunna hitta de bästa priserna för dig!

Vänligen ange din email så att vi kan komma i kontakt med dig

+
-
100.000+
{{absoluteMinBudget}}
Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designat din egen drömresa!
Detta händer nu: 1. Vi kollar igenom din förfrågan och kontaktar dig via telefon eller mejl för att stämma av dina önskemål. Det numret som visas i displayen är 0771 – 545 769. Får vi inte tag på dig via telefon försöker vi med mejl eller sms. 2. Tillsammans med dig sätter igång med att titta på priser och alternativ för din drömresa. Du kan alltid nå oss på 0771 – 545 769. Hörs snart! OBS: Om du saknar svar från oss kolla ditt spamfilter.

Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...