{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

10 häftiga platser att fira nyår på

10 häftiga platser att fira nyår på

HAPPY NEW YEAR!

Det finns få saker som kan jämföras med känslan av en maxad nyårsfest - det betyder också att vi välkomnar ett nytt reseår! Vi på KILROY brinner för att resa så mycket att vi allra helst firar nyår utomlands. Vi hoppas att du vill göra det med oss! Därför har vi sammanställa 10 av det bästa nyårsfesterna för dig!

1. New York, USA

Det kanske är lite uppenbart, men när vi snackar om nyårsfirande är New York en solklar vinnare. Upplev "the ball drop" på Times Square vid tolvslaget och sedan en oslagbar fyrverkerifest - det är en upplevelse som alla bör ha på sin bucketlist. I staden som aldrig sover finns det massa uteställen för dig som vill fortsätta firandet hela natten lång!

Nytår i New York - KILROY

2. Valparaíso, Chile

Åk på en nyårsresa till Valparaíso som har en av de största och mest populära nyårsfesterna i hela Sydamerika . Nästan en miljon människor samlas här varje år för att spana in de fantastiska fyrverkerierna, som skickas från 17 olika platser längs hamnen! Efteråt är det fest och dans fram till solen går upp. 

Tips: Haka på den lokala traditionen för lycka under det nya året. Ät 12 vindruvor vid tolvslaget, ta på dig gula underkläder och lägg en 1000 peso-lapp i skon! 

nyårsresa-Valparaiso-Chile

3. Bangkok, Thailand

I Bangkok   är varje dag en fest, men vid nyår tas det till en ny nivå. Staden förvandlas till en enorm gatufest! I Central World Square kan du spana in en otrolig ljusshow och häftiga fyrverkerier till tonerna av olika världsberömda artister. På storbildsskärmar visas nyårsfiranden från andra städer runt om i världen - perfekt för dig som vill börja planera inför nästa års nyårsresa!

nyårsresa-bangkok

4. Edinburgh, Skottland

Vill du åka på en nyårsresa som är utöver det vanliga är festivalen Edinburghs Hogmanay ett måste! Festivalen pågår under tre dagar och börjar redan den 30 december. På nyårsafton förvandlas Princess Stress till en enda stor folkfest med underhållning och konserter i världsklass. Vid tolvslaget får du se 4,5 ton fyrverkerier dra iväg över Edinburghs slott medan skottarna trallar på 'Auld Lang Syne'. Men firandet tar inte slut där, på nyårsdagen drar paraden Loony Dook igång. Paraden börjar med galna kostymer och slutar med att alla tar sig en uppfriskande dopp i den frysande floden Forth. Snacka om att gå all-in med sitt nyårsfirande!

Nytår i Edinburgh, Skotland - KILROY

5. Las Vegas, USA

Är det någon stad som utlovar ett mäktigt nyårsfirande är det Las Vegas! Åk på nyårsresa hit ifall du vill garantera dig om ett oförglömligt firande. För hotellen är fyrverkerierna en tävling där störst, bäst och häftigast vinner. Med det sagt kommer du få uppleva maxade explosioner. Ta kvällen vidare till ett av de många kasinon för att (med lite tur) ha chansen till ett rikare nytt år.

Nytår i Las Vegas - KILROY

6. Cape Town, Sydafrika

Att uppleva nyårsfirandet vid Victoria & Albert Waterfront i Kapstaden är det många som vill! Inte så konstigt när det är en av det största och bästa nyårsfesterna i hela Sydamerika med ett firande som på går i flera dagar. Sätt dig på stranden och ta del utav en oförglömlig vy av raketer som lyser upp hela himlen. De följande dagarna bjuder på picknick på stranden, en massiv parad längst stadens gator och självklart massvis med sång och dans!

Nytår i Kapstaden, Sydafrika - KILROY

7. Berlin, Tyskland

Den ultimata destinationen för ett maxat nyårsfirande är Tysklands huvudstad Berlin! Skutta ner längst “ Party-Meile ” - en enorm gatufest mitt i stan som sträcker sig två hela kilometer! Här hittar du allt ifrån musikfyllda partytält med skumpa och öl i mängder, till korvstånd för de currywürst-sugna! Fira in det nya året vid Brandenburger Tor där det bjuds på en världsberömd konsert med en publik på över en miljon människor. Glid sedan vidare till en av stadens häftiga nattklubbar!

Nytår i Berlin, Tyskland - KILROY

8. Hong Kong, Kina

I Hong Kong har du möjlighet att slå två flugor i en smäll med inte ett utan två nyårsfiranden! Fira nyårsafton vid Victoria Harbour för att uppleva en riktig urball ljusshow! Hoppa på en av alla båtar i hamnen som sedan sticker iväg och låter dig uppleva fyrverkerierna mitt ute på vattnet. Eller sätt dig på en pampig rooftop för den ultimata raketutsikten! Häng kvar i Hong Kong några veckor till (4-5 för att vara exakt) för att uppleva det Kinesiska nyåret där hela stan förvandlas till en ännu fetare fest!

hong kong under nyår

9. Rio de Janerio, Brasilien

En nyårsresa till Rio de Janeiro finns nog på allas bucketlist och det råder inget tvivel om varför! Här samlas över två miljoner människor längs stranden Copacabana och firar in det nya året. Upplev ett färgglatt nyårsfirande i sann karneval-anda som på går hela dagen, natten och morgonen. I Brasilien kan du räkna med en nyårsfest som aldrig tar slut!

Nytår i Rio de Janeiro, Brasilien - KILROY

10. Sydney, Australien

Om du inte kan få nog av fyrverkerier är ett nyårsfirande i Sydney platsen för dig! Första raketerna skjuts iväg redan vid 21 och såklart sen igen vid tolvslaget. Här samlas över en miljon nyårssugna människor för att fira in det nya året. För det absolut häftigaste nyårsfirandet är det en ståplats i det världsberömda operahuset som gäller! Här får du en maxad utsikt över ljusshowen. Får du inte nog där så fortsätter nyårsfesten på flera platser runt om i stan.

Nytår i Sydney, Australien - KILROY

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...