{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

10 saker alla backpackers gör men aldrig kommer att erkänna

10 saker alla backpackers gör men aldrig kommer att erkänna

10 saker alla backpackers gör men aldrig kommer att erkänna

Visualisera dig den mest stereotypa backpackern. Visst har du säkert en del förutfattade meningar om dessa nomader - vissa mer och andra mindre sanna. Med det sagt så vill vi lyfta upp en del mindre stolta punkter som vi nog är överrens om att de flesta backpackers faktiskt gjort på resande fot. Med glimten i ögat såklart. Oavsett hur mycket du kan relatera till den steretypa backpackern, ta en titt på listan och bocka av de punkter du känner igen dig i. Du kanske matchar stereotypen mer än vad du tror?

Taggad på att backpacka?
Våra reseexperter är grymma på att planera backpackingresor och har koll på alla do's and don'ts. Så är du i farten med att planera en resa har du hamnat rätt! Våra reseexperter är laddade med svar på alla dina frågor om backpacking.
Boka in ett möte eller skriv ett meddelande till oss

1. Återanvänder (vänder ut-och-in på?) underkläder

kläder hänger på en campingplats

"Ibland" (reds. anm. ganska ofta) glömmer backpackers att fixa sin tvätt. Hur kul är det att spendera flera timmar i en tvättomat när du istället kan lägga både tid och pengar på grymma upplevelser och att träffa härliga nya människor! Det gäller att prioritera och i det här fallet blir resultatet emellanåt att återanvända underkläder som du inte ens önskar din värsta fiende att behöva lukta på.

2. Snor toalettpapper

kille med ryggsäck ser ut över horisonten

Vad finns mer att tillägga? Du har en lång bussresa framför dig och du glömde att fylla på förrådet och på vandrarhemmet hittade du en ny fin rulle som råkade slinka ner väska...

3. Pinkar i vattnet

dusch i djungeln

Vare sig det är i havet, sjön, floden eller bassängen. Du vet om du är skyldig...

4. Middag i flytande form

person som däckat på en gräsmatta

Det är ingen hemlighet att det finns utrymme för en kall öl, bucket eller tre (eller tio?) under jorden runt-resan. När budgeten blir tajt är det möjligt att middagen måste offras.

5. Längtar efter maten hemifrån

rå bläckfisk som äts med pinnar

Mat är för många en del av kulturen och att prova lokala specialiteter är viktigt, bra och billigt. Men vem kan förneka att de inte under resan saknar en stor saftig hamburgare eller en Hawaii-pizza hemifrån, eller bara en enkel portion havregrynsgröt med äppelmos istället för misosoppa till frukost?

6. Slänger toalettpapper i toaletten trots skylten...

toalettpappersrulle på hostel

Du skulle väl aldrig råka...? Eeeh, ingen som kommer att märka det.

7. Ljuger om sin studiesituation

tjej med ett linne med trycket "I don't give a..."

Det är hur schysst som helst med lite rabatter här och där under en resa med begränsad budget! Sen att det råkar vara studentrabatter och det var ett tag sedan du egentligen studerade...

8. Har sex på vandrarhemmet

våningssängar på ett hostel

Vi har hört folk göra det, även om alla verkar vara så oskyldiga. Men vad tror du händer när 12 personer delar rum..? Om du bara hänger en blöt handduk på dörrhandtaget så är det väl ingen som hör eller märker något, eller?

9. Tar andras mat i det delade köket

picknick utomhus

Det här är bara ett exempel, för det är väl ändå ingen som skulle komma på tanken? Ingen verkar ens tänka tanken men på något mystikt sätt får visst mat ben och bara försvinner...

10. Klär sig i likadana kläder som alla andra

killar dansar på en festival

Du har köpt ett par snygga och sköna baggy-pants i Thailand, med ett snyggt elefantmönster som du har på dig jämt! Inte bara ett par utan flera... Du har faktiskt på dig dem nu, eller hur?

Skulle du komma undan med allt ovan? Och blir DU inte sugen på att resa jorden runt som backpacker? Vi förstår om du känner dig redo att planera ditt nästa äventyr!

Hitta ditt nästa äventyr

Få guidning av våra reseexperter

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...