{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

3 givande projekt i Ecuador

färgglada hus i quito i ecuador

Lär känna färgstarka Ecuador på djupet

Ecuador är ett av de minsta länderna i Sydamerika, men storleken kompenseras med råge av den magnifika naturen och färgstarka kulturen. Landet är främst känt för sina tropiska regnskogar, Andernas friska luft och leguanerna på Galapagosöarna, men även för sina livliga marknader och den vänliga befolkningen.

Om du är taggad på att dra iväg till Ecuador, se då till att göra det mesta av resan genom att addera en unik och meningsfull upplevelse i form utav exempelvis volontärarbete och språkstudier. Några av våra favoriter är volontärarbete med djur i Amazonas djungel eller att arbeta med barn i landets huvudstad Quito. Ännu ett nice sätt att sätta mer mening till resan är att plugga spanska i kombination med att lära dig surfa.

Nyfiken på andra projekt? Skriv till oss!

Volontärarbeta på Animal Rescue Center
Antal dagar: 15

Vad ingår: 2 veckors volontärarbete, transfer från flygplatsen vid ankomst, delat boende, tre måltider alla vardagar

Frånpris: 7 215 kr
Läs mer om projektet här

Volontärarbeta med djur i Yanacocha

Detta projekt är perfekt för dig som älskar djur och inte har något emot att bli lite skitig under naglarna. Räddningscentret Yanacocha ligger i Amazonas, en kort bilresa från den lilla byn Puyo. Centret arbetar med att rädda och behandla skadade och övergivna djur, så som kattdjuret ozelot och världen största gnagare kapybaran, samt papegojor och apor, bara för att nämna några. Målet är att när de återhämtat sig än en gång släppa ut dem i naturen.

Som volontär hjälper du bland annat till med utfodring av djuren och underhåll av inhägnaderna. Du kommer inte endast vara med och ta hand om djuren, du kommer dessutom få uppleva livet i Amazonas regnskog och lära känna andra likasinnade volontärer.

Volontärarbeta på Centre For Street Children
Antal dagar: 15

Vad ingår: 2 veckor volontärarbete, transper från flygplatsen vid ankomst, delat boende

Frånpris: 4 525 kr
Läs mer om projektet

Volontärarbeta med barn i Quito

Om du vill kombinera din resa till Ecuador med volontärarbete och om du dessutom älskar barn bör du läsa noga nu. Sinsoluka Center for Street Children är en ideell organisation som syftar till att hjälpa och stödja barn, ungdomar och vuxna med skakig bakgrunder vilka i många fall bor på gatorna i Quito.

Som volontär arbetar du med barnen genom att delta i olika aktiviteter. Detta inkluderar allt från att servera mat till att leka och hjälpa barnen med läxorna. Målet med projektet är att ge barnen den uppmärksamhet och det stöd de förtjänar med målet bygga upp deras självförtroende i kampen mot en ljusare framtid.

När du arbetar som volontär i detta projekt får du naturligtvis också en inblick i livet i Ecuadors huvudstad.

Spanskastudier och surfing i Montanita
Antal dagar: 10

Vad ingår: Transfer från flygplatsen vid ankomst, delat boende, Cotopaxi biking tour, 4h praktiska spanskastudier i Quito, 20h spanskastudier i grupp i Montanita (utspridda under en vecka), 5 surflektioner

Frånpris: 7 487 kr
Läs mer om språkskolan

Plugga spanska och surfa i Montañita

Vill du lära dig spanska i en genuint spansktalande omgivning? Då är Montanita Spanish School ett grymt alternativ! Här kommer du att dagligen delta i spanskalektioner, men förutom plugg kommer du även få spetsa dina surfskills och lära känna nya vänner i en av de vackraste delarna av Ecuador.

Eftersom målet med din vistelse är att lära sig (eller förbättra) spanskan är vårt tips att helt undvika att prata engelska utanför skoltimmarna. För du vill få maximal nytta av studierna, right? Så kom med ett öppet sinne och förbered dig att utmana din comfort zone!

Tips: Om du anmäler dig till detta projekt mellan juli och september finns det en stor chans att du kommer kunna se de migrerande valarna som passerar kusten utanför Ecuador. Och om du vill surfa mer än de inkluderade lektionerna kan du dessutom alltid köpa din egen surfbräda och sälja den innan du åker.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...