{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

5 förslag på äventyr om du vill resa till Asien på en tight budget

Image00009

Bo på ett djungelcamp, lär känna nya kompisar, lär dig spanska & surfa

Asien är budgetresenärers go-to place. paradis, väntar på dig med öppna armar! Vi på [Din Reseblogg] har samlat våra kloka huvuden och skapat fem episka resor för dig som är redo att utforska denna fantastiska kontinent utan att tömma spargrisen. Vi är själva riktiga resenördar och vet hur man navigerar den asiatiska kontinentens labyrint av prisvärda upplevelser. Från gatumat i Bangkok till paradisöar i Filippinerna – vi har täckt allt för dig. Häng med när vi tar dig med på en resa genom Asiens bästa budgetvänliga äventyr! 🌏

Hur kan vi på KILROY hjälpa dig komma iväg på  din drömresa?

Tips & råd från reseexperter som själva sett världen
Vi har själva rest massor, i flera olika världsdelar och vet alla do's and don'ts när det kommer till det mesta. Som vilken resväg som är bäst, packing, visum och vilka maträtter du absolut inte får missa!

Planera din drömresa tillsammans med oss
Boka in ett snack över telefon eller i vår butik i Stockholm så kan vi tillsammans lägga upp en plan för din resa. Vilken rutt är bäst att ta? Vill du surfa, dyka, åka på safari, volontärarbeta på resan? Vi fixar allt det där ink. flyg. Du bestämmer hur mycket du vill boka upp i förväg!

Trygghet & Support under hela resan
Vi finns här när du är ute och reser, om något händer eller du behöver hjälp på något vis kan du alltid hör av dig till oss så ska vi göra allt vi kan för att hjälpa dig!
Fam Trip Costa Rica
Kan en resa vara maxad och samtidigt prisvärd? Yes!
Vill du bang for the buck? Såklart du vill! En reskassa skramlar man inte ihop till bara sådär. Snacka med oss över telefon eller videomöte så kollar vi när det är billigast att resa och hur du får mest valuta för din budget, även om de är tight. Vi har koll på prisvärda flyg och hostel men också hidden gems och äventyr som inte kostar skjortan. Plus att om du bokar med oss är du också garanterad våra egna bästa tips som gör ditt äventyr ännu mer budgetvänligt. Var inte blyg! Hör av dig till oss och berätta lite kort om dina resplaner så ser vi till att du kommer iväg🏄🌴

Vill du uppleva en mindre turistig sida av Thailand? Då har vi satt ihop detta (enligt oss!) ultimata äventyr som passar dig som är taggad på en kombo av äventyr & yoga, men har en lite mindre budget att röra dig med. Vill du ändra / byta ut något? Inga problem, det här bara ett förslag!

Vad ingår?

🍳Flyg till Thailand

📚Yoga i 
🥗Hostelnätter
🧘‍♂️4 dagar i 

4 dagar i Bangkok 

På helgerna är det fritt fram att göra vad du vill (egentligen alla dagar men du vill förmodligen ta del av det du betalat för) Brunch serveras på campet varje helg!

Surf, yoga & spanskalektioner

Välj mellan 4 surflektioner eller 8 yogalektioner. Vill du surfa men aldrig gjort det förut är det inga problem! Du får lära dig grunderna av erfarna instruktörer. Yogaklasser finns för alla nivåer.

Spanskalektionerna kan anpassas efter din nivå och dina mål. Vill du lära dig grunderna för att kunna snacka lite grann med lokalbefolkningen eller har du en del skills redan du vill vässa?

Vad för typ av volontärarbete handlar det om?

Vad du kommer att få göra under tillfällena du volontärarbetar beror på årstid och också vädret. Men de flesta uppgifter handlar om: 

  • Beach cleans
  • Återvinning 
  • Strandsäkerhet
  • Trädgårdsodling

Vi lovar att du kommer ha kul under tiden och din insats gör stor skillnad!

Spanish Jakera

Vecka 3: Bevarandeprojekt för sköldpaddor

Bultar ditt hjärta för sköldpaddor eller började det göra det nu? Den här veckan kommer du att få lämna djungelcampet en stund för att åka till Playa Ario (ungefär en timmes bilresa från Santa Teresa) där du kommer att få hjälpa till på ett bevarandeprojekt för dessa små krabater.

Syftet med projektet är att främst att skydda vuxna honor, samt deras bon från rovdjur och och naturen runtomkring som kan innebära till exempel översvämningar på grund av stora mängder regn under äggläggningsperioden. Så du kommer att få hjälpa till med strandstädning och gå på nattliga patruller för att leta efter honor som lägger ägg, hjälpa till att transportera mat och vatten OCH släppa ut små sköldpaddor i havet (när det är säsong). En otroligt upplevelse som verkligen gör skillnad för det lokala djurlivet!

Förutom bevarandeprojektet finns det andra uppgifter du kan få hjälpa till med som:

  • Underhåll och vandringar på stigarna
  • Installation av bevattningssystem för växter
  • Insamling av frön från inhemska träd under torrperioden

 

Volunteering Turtles

Vecka 4:

Taggad på att se den gröna, frodiga delen av Costa Rica? Sista veckan kommer du och hela gänget att få åka till Monteverde Nationalpark för att utforska molnskogen och vandra uppe bland trädtopparna!

Dag 1

Efter frukost tar ni er till färjan som avgår kl. 09:00 till Puntarenas. Sedan kör ni i 2 timmar till Monteverde för lunch. Gör vad du känner för på eftermiddagen!

Dag 2

Vandra i Cloud Forest Molnskogen, spana efter tropiska djurarter och ta in vyerna. På eftermiddagen kan du hitta på vad du vill, kanske prova på ziplining genom djungeln?

Dag 3

Häng med på en guidad vandring i Curicancha-reservatet och ta det lugnt eller utforska på egen hand under eftermiddagen!

Dag 4

Gör din grej på förmiddagen innan ni åker tillbaka till Santa Teresa och djungelcampet!

Monteverde Bridge

Vad innebär det att volontärarbeta?

Först och främst, att du bara är nyfiken på volontärarbete är ett sign att det är något för dig. Men för att förklara lite mer vad det handlar om, så att du har rätt förväntningar, kan vi säga så här. Det viktigaste är att du har ett öppet sinne, är flexibel och är villig att hugga i. Du kan inte rädda världen, men genom volontärarbete kan du kan göra något för att den ska bli till en bättre plats. Under detta äventyr får du både stötta ett bevarandeprojekt för sköldpaddor och dessutom hjälpa till med lokala projekt som stöttar Santa Teresas community.

De allra flesta växer genom att volontärarbeta och känner en större meningsfullhet samtidigt som man får upptäcka en ny häftig destination!

Beach Bar Santateresa

Vad är ålderspannet & kan jag åka själv?

Det fina med det här äventyret är att det lockar så många soloresenärer som kanske inte hittar någon kompis där hemma som vill haka på. Låt inte det hindra dig! Många åker hit helt själva, för du lär känna massor av nya människor på plats eftersom ni bor ihop, surfar tillsammans och volontärarbetar. Utöver det kommer ni ha roliga kvällar på stan tillsammans och göra egna utflykter!

Programmet har ingen direkt åldersgräns, men de flesta som kommer hit är i 20 årsåldern. Men, snacka med oss om du är osäker på om det passar dig så reder vi ut det. Vi har massor av olika äventyr, så vi hittar garanterat något som passar just dig! 

Taggad på detta äventyr? Säkra din plats!

Detta 4 veckors äventyr i Santa Teresa är väldigt populärt så om du är taggad på att åka bör du höra av dig till oss så snart som möjligt så hjälper vi dig att boka din plats och även fixar flygbiljetter! 

Fråga oss om detta äventyr

Skriv lite kort när du skulle vilja åka och om du har några särskilda frågor så hör vi av oss!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...