{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

5 coola marina volontärprojekt

Samla skräp på stranden

Vill du göra en skillnad för livet under ytan?

We got ya! Nedan har vi listat några av de coolaste marina volontärprojekten som vi samarbetar med. Här får uppleva de autentiska lokala samhällena medan du arbetar på några projekt som det marina livet verkligen drar nytta av! Sugen? Vi förstår dig!

Marine Conservation Philipines Volunteers Walking Through Mud
Vill du läsa mer om detta projekt?
Här hittar du all information du behöver om det marina volontärprojektet i Filippinerna om det ser ut som något för dig. Kolla in det via länken nedan.
Dykresa i Filippinerna

1. Kombinera marint bevarande och dykning i Filippinerna

Okej, så du vill delta på ett coolt marint volontärprojekt, men har ingen dykerfarenhet? Inga problem. Detta projekt låter dig börja med att ta ett PADI-certifikat så att du är redo för alla aktiviteter under ytan. Om du redan har ett dykcert hoppar du bara över kursen och går direkt in i arbetet med projektet.

Jakera Surfing Costa Rica (31)
Vill du veta mer om detta projekt?
Om du är intresserad av att åka till Costa Rica för lite volontärarbete och surf, kolla in det här projektet. Klicka på länken nedan och få all information du behöver.
Volontära & surf

2. Lär dig spanska och volontärarbeta på ett sköldpaddsprojekt i Costa Rica

¡Hola! Välkommen till Costa Rica. I de vackra miljöerna i Santa Teresa får du en fantastisk kombination av att lära dig spanska (si si), bli en surf- eller yogamästare och vara volontär på ett sköldpaddsprojekt. Om detta inte kittlar reslusten, vet vi inte vad som kommer göra det.

Portugal Marine Conservation3
Vill du veta mer om volontärarbete i Portugal?
Om det här är din grej, få mer information via länken nedan. Här kan du kolla in datum, längd och allt annat du behöver veta.
Marint projekt i Portugal

3. Res kortare och volontära på marint projekt i Portugal

Känner du inte riktigt för att åka långt? Vi fattar! I dessa osäkra tider är det helt förståeligt.

I Portugal samarbetar vi med ett riktigt coolt marint projekt där du kan delta i en mängd olika bevarandeinsatser fokuserade på att skydda det marina ekosystemet på Portugals sydkust. Åh, förresten, du får också dyka mycket här.

GVI-marine-conservation-seychelles-2
Vill du veta mer om volontärarbete på Seychellerna?
Önskar du att det var du på den båten? Ja, vi också. Kolla in länken nedan och läs allt som finns att veta om projektet.
Volontära på Seychellerna

4. Hjälp till att skydda havet i paradiset Seychellerna

Har du alltid velat vara den personen i en grupp av vänner som kan skilja mellan en Smallbelly Catshark och en Dusky Snout Catshark? Här har du din chans.

I Seychellerna, som är ett riktigt tropiskt paradis, kommer du att övervaka korallrev, samla in data om biologisk mångfald och observera vilka typer av olika fiskar som passerar under dagen. Låter som en fantastisk dag på kontoret för oss!

GVI_Thailand_2_1280X720
Behöver du mer information om detta projekt?
Om Thailand är mer din grej kan du klicka på länken nedan och få all praktisk information du behöver. Kom ihåg att du alltid kan kontakta oss om du behöver vägledning i vilket projekt du ska välja.
Volontära i Thailand

5. Delta i ett mångsidigt marint projekt i Thailand

Kombinera volontärarbete med autentisk thailändsk mat, fantastiska resemöjligheter och vackra stränder. Mmm...

På detta projekt i Thailand arbetar du för att bevara den utrotningshotade gröna havssköldpaddan, övervaka fågellivet, rensa plast från stränderna och förbättra miljömedvetenheten i det lokala samhället. Detta projekt erbjuder helt enkelt många olika uppgifter inom marint bevarande!

Fick vi din uppmärksamhet?

Detta är bara några av de marina projekt vi arbetar med. Vi kan också hjälpa till om du drömmer om att kombinera livet som volontär med resor i Kroatien, Ecuador, Bali eller Fiji, bara för att nämna några.

Klicka på knappen nedan om du behöver hjälp med att planera ditt volontäräventyr!

Jag vill veta mer! 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...