{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

5 episka äventyr för dig som letar efter reskompisar

Friends Traveling

Upptäck världen tillsammans med andra unga backpackers från Skandinavien!


Vill ingen av dina kompisar följa med ut och resa? Oavsett om du precis har tagit studenten (grattis, snyggt jobbat!) eller bara längtar efter nya äventyr är våra gruppresor med andra unga från Skandinavien precis vad du letar efter! Men oroa dig inte, det finns också tid att utforska destinationen på egen hand om du inte orkar vara social 24/7. Kolla in dessa häftiga äventyr i Centralamerika, Asien, Oceanien & Afrika med avresa i höst och vinter! 

Pss! Detta är bara ett par av våra gruppresor för unga backpackers. Vill du resa till Sydamerika eller kanske jorden runt? Klicka nedan för att få en överblick av alla resmål och avångar! 

Se alla gruppresor

Gruppresa med andra unga till Costa Rica

Vill du leva »Pura Vida« med nya vänner i Costa Rica? Följer du med på denna resa får du chansen att lära dig surfa i Santa Teresa, utforska djungeln i Monteverde Cloud Forest och snorkla med havssköldpaddor och andra coola havsdjur i nationalparken Cahuita. Bara för att nämna några av alla häftiga äventyr som väntar på denna gruppresa. Platserna bokas upp snabbt, så det finns inget att vänta på! 

Reslängd: 17 dagar 

Vad ingår? Flyg, boende & massor av roliga aktivieter!

Se datum & priser

Gruppresa med andra unga till Bali & Singapore

Följ med oss 17 dagar ​​på denna maxade gruppresa till Bali & Singapore med andra unga backpackers som drömmer om samma sak som du! Vi snackar surfing i Canggu, bad i naturliga vattenfall, vandring uppför vulkuanen Mount Batur, nattliv och snorkling i världsklass på Gili Trawangan och ett besök hemma hos en lokal familj i Ubud. Innan det är dags att resa hem väntar ett par fartfyllda dagar på egen i världssmetropolen Singapore!

Reslängd: 17 dagar 

Vad ingår? Flyg, boende & massor av roliga aktivieter!


Se datum & priser

Gruppresa med andra unga till Thailand

Vill du utforska Thailand men har ingen kompis som vill haka på? Under detta äventyr kommer du att få uppleva, smaka och känna på allt som Thailand har att erbjuda! Vi vågar nog påstå att detta är den ultimata kombinationen av naturupplevelser, storstadspuls, kritvita stränder och kultur. Äventyret börjar i pulserande Bangkok och tar dig hela vägen till Phuket med stopp i bland annat Kaho Sok Nationalpark, Krabi, Chiang Mai och Koh Phi Phi längs vägen. Låter det som ett äventyr för dig? Klicka nedan för att läsa mer om resan! 

Reslängd: 22 dagar

Vad ingår? Flyg, boende & massor av roliga aktivieter!

Se datum & priser

Gruppresa med andra unga till Australien & Nya Zeeland

Letar du efter reskompisar att upptäcka Australien & Nya Zeeland med är detta äventyr för dig! Båda länderna har äntligen öppnat igen och vi har satt ihop en maxat äventyr som innehåller det bästa  "Down Under" jar ett erbjuda. Upplev självlysande grottor, turkosa sjöar och klar stjärnhimmel på Nya Zeeland och flyg sedna över till Australien för att lära dig surfa, utforska Sydneys alla sevärdigheter och upplev natltivet i Byron Bay. Bara för att nämna några höjdpunkter på denna resa!

Reslängd: 1 månad 

Vad ingår? Flyg, boende & massor av roliga aktivieter!

Se priser & datum

Res med andra unga till Sydafrika

Vem har inte drömt om att se solen gå upp på savannen i Sydafrika? Starta äventyret i Johannesburg och ge dig sedan ut på spännande äventyr längs berömda "The Garden Route" tillsammans med andra äventyrslystna backpackers. Safari är såklart en av höjdpunkterna på denna gruppresa och chansen är STOR att du kommer att få se vilda djur som noshörning, giraffer, zebror och elefanter i sin naturliga livsmiljö. Men du kan också se fram emot att få utforska Kapstaden på egen hand och om du är riktigt modig, prova på skydiving!

Reslängd: 20 dagar

Vad ingår? Flyg, boende & massor av roliga aktivieter!

Se priser & datum

Frågor om våra gruppresor? Snacka med oss!

Visste du att det alltid är gratis att boka ett möte med oss på KILROY? Vi berättar gärna mer om de olika resorna och hjälper dig med praktiska detaljer. Hör av dig via formuläret nedan så snackar vi! 

Boka ett möte

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...