{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Tripmates: 5 gruppresor du kan åka på 2024

Friends Transportation

Tripmates är för dig som vill hitta reskompisar!


Vill ingen av dina kompisar följa med ut och resa? Oavsett om du tog studenten i våras (grattis, snyggt jobbat!) eller bara längtar efter nya äventyr är våra gruppresor som vi kallar Tripmates precis vad du letar efter! Men oroa dig inte, gruppresor med KILROY betyder inte stora turistgrupper och busslass. Tripmates är kort och gott äventyrsresor du gör med andra jämnåriga reskompisar och när ni inte vandrar genom djungeln, lär känna lokalbefolkningen eller badar i vattenfall det finns också tid att utforska destinationen på egen hand.

Pss! Detta är bara ett par av våra Tripmates 18-24 resor. Vill du resa jorden runt? Klicka nedan för att få en överblick av alla destinationer och vilka datum 2024 flyget går! 

Vad är Tripmates 18-24?

  • Backpackingäventyr bara för ungdomar från Norden 

  • För dig som kanske ska resa själv för första gången 
  • Häftiga äventyr & spännande destinationer

 

Se alla tripmates 18-24 resor

gruppresor för dig som letar efter reksompisar

Tripmates: Albanien, Montenegro, Bosnien & Herzegovina & Kroatien

Häng med på en episk 16-dagars resa genom Albanien, Montenegro, Bosnien och Hercegovina samt Kroatien och upptäck Balkan! Vi snackar unika boenden, grymma vibes och galen natur. Bo på mysiga hostel och charmiga guest houses, cruisa runt i privat transport och ha kul på vägen!

Reslängd: 16 dagar

Vad ingår? Boende & massor av roliga aktiviteter!

Pris? Läs mer för att se aktuella priser & datum!Läs mer om resan

asia-indonesie-bali-canggu-beach-infinity-pool-sidebar

Tripmates: Bali, Gili & Lembongan (nya datum släppta!)

Följ med oss 17 dagar ​​på denna maxade gruppresa till Bali & öarna i närheten med andra jämnåriga backpackers. Vi snackar surfing snorkling och öliv på Gili, bada i vattenfall, rafting nattliv och besök hemma hos en lokal familj i Ubud. Bali är en backpackers dröm och vi ser till att du får the best of the best! 

Reslängd: 17 dagar 

Vad ingår? Flyg, boende & massor av roliga aktiviteter!

Pris? Läs mer för att se aktuella priser & datum!


Läs mer om resan

Friends Thailand

Tripmates: Thailand & Vietnam

Vill du resa runt i Sydostasien men har ingen kompis som vill haka på? Under detta äventyr kommer du att få uppleva, smaka och känna på allt som Thailand & Vietnam har att erbjuda! Vi vågar nog påstå att detta är den ultimata kombinationen av naturupplevelser, storstadspuls, paradisstränder och spännande kulturer. Äventyret börjar i Hanoi och tar dig hela vägen till Phuket med stopp i bland annat Halong Bay, Khao Sok Nationalpark, Krabi, Chiang Mai och Koh Phi Phi. Drömresa! 

Reslängd: 40 nätter

Vad ingår? Flyg, boende & massor av roliga aktiviteter!

Pris? Läs mer för att se aktuella priser & datum!


Läs mer om resan

monkey-orang-oetans-cover

Tripmates: Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili

Vill du hänga med på ett äventyr genom Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali och Giliöarna? Denna resa tar dig genom Thailands livliga gator och vackra stränder, djungeln i Malaysia och Sumatra och som avslutning risfält på Bali & paradisöar på Gili! Gör dig redo för ditt livs äventyr tillsammans med andra unga backpackers från Norge, Sverige, Danmark och Island!

Reslängd: 50 dagar

Vad ingår? Flyg, boende & massor av roliga aktiviteter!

Pris? Läs mer för att se aktuella priser & datum!Läs mer om resan

Friends On The Beach

Tripmates: Sri Lanka & Maldiverna

Maldiverna? Som backpackers? Med Tripmates är det möjligt att göra din drömresa redan nu. Denna populära resa äventyr till Sri Lanka och Maldiverna innehåller den perfekta mixen av exotiskt djurliv, kristallklart vatten och lata dagar på stranden. Visst låter det som den ultimata kombon? Häng med Tripmates till Sri Lanka & Maldiverna i vinter! 

Reslängd: 22 nätter 

Vad ingår? Flyg, boende & massor av roliga aktiviteter!

Pris? Läs mer för att se aktuella priser & datum!


Läs mer om resan

Frågor om Tripmates? Släng iväg ett mejl!

Hitta din drömresa och hör av dig om du har frågor eller vill säkra din plats. Du kan också enkelt boka din plats online!

Varför välja en gruppresa som backpacker?

Vad är Tripmates 18-24?

  • Backpackingäventyr bara för ungdomar från Norden - Letar du efter travel buddies? Tripmates 18-24 handlar om att skaffa nya kompisar att dela massor av episka upplevelser under en och samma resa som innehåller massor av häftiga äventyr men också tid att utforska på egen hand och lära känna andra människor längs vägen.

  • Boosta ditt resesjälvförtroende - Känner du dig nervös inför att resa ensam för kanske första gången? Vi har också varit där! Att resa solo halvvägs runt jorden är inte något man gör bara sådär, men vi vill visa dig att du faktiskt kan göra det för att boosta självförtroendet att fortsätta upptäcka världen. På alla resor har vi fixat så att ni direkt får kasta er in i spännande aktiviteter, men under resans gång också utforska destinationen på egen hand. Förutom alla äventyr ordnar vi också med allt det praktiska som transport och boende och finns även där på hemmaplan om något oväntat skulle hända. We've got your back.
  • Häftiga äventyr & spännande destinationer - Även om det är främst är dina nya travel buddies som sticker på för våra gruppresor för backpackers, ska vi inte låta själva äventyren du får haka på och destinationerna i sig hamna i skuggan. Vi snackar om aktiviteter som får adrenalinet att pumpa, kulturella upplevelser och hidden gems som många missar. Tripmates 18-24 är för dig som vill träffa nya människor, utmana dig själv och skapa minnen, på riktigt! 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...