{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

5 platser du måste besöka i Sydamerika

två personer i solnedgången vid en saltdyna i bolivia

5 platser du måste besöka i Sydamerika

Toppar Sydamerika din bucketlist? Nice - spana då in dessa 5 ställen som du absolut inte får missa om, eller snarare när, du tar dig dit. Du har säkert hört talas om dessa platser, men du känner nog inte till turerna som garanterat kommer öppna dina ögon för nya spektakulära vyer bortom den vanliga turiststråken.

Redan såld på att dra dit? Snacka då med oss!

#1 The Lost City of Teyuna i Colombia | Ciudad Perdida

Föreställ dig detta: Du, tillsammans med din grupp av andra backpackers vandrar genom den vildvuxna djungeln, ni passerar vackra åkrar, badar i Sierra Nevada Mountains avlägsna floddalar och stöter på Kogi-samhällen i jakten på The Lost City... Låter det fett? Svar: JA! 

Vandringen börjar längst Buritaca River och ni når the Lost City efter fem dagar. Under dessa fem dagar kommer du hämta andan på bergstoppar till den mest otroliga utsikten, ta uppfriskande dopp i de naturliga poolerna och när dagens äventyr är slut och bädda ner dig i din hängmatta under stjärnorna. Väl framme i The Lost City kommer du ha en hel dag att upptäcka området och lära dig om historian från de inhemska guiderna innan det är dags att bege sig tillbaka till vardagen igen. 

Vi rekommenderar: Colombia Lost City Trekking
Turen startar i: Santa Marta

The Lost City of Teyuna i Colombia | Ciudad Perdida

#2 Tappa-hakan-upplevelse i Iguassu Falls

I Iguassu Falls kan du bocka av i både Brasilien och Argentina och synen är minst sagt häpnadsväckande oavsett var du befinner dig. Här spenderar du två dagar och upptäcker Iguassus nationalpark. Första dagen på den brasilianska sidan där ni ena delen av dagen har en guide och den andra upplever på egen hand. Dagen därpå tar ni er över till den argentinska sidan av vattenfallet där ni vandrar längst de stora stigarna genom djungeln och möjligtvis avslutar det hela med en speedboat-tur eller en helikopterflygning över fallen. 

Vi rekommenderar: Iguassu Falls Independent Adventure
Turen startar i: Iguassu Falls 

Iguaza Falls i argentina och brasilien

#3 "Off the beaten track" i Salar de Uyuni, Bolivia

Den här turen tar dig till den omtalade saltöknen Salar de Uyuni och dess omgivning, Altiplano öknen. Men den inkluderar många fler bolivianska upplevelser, under denna 11-dagars resa kommer du stöta på inspirerande landskap, städer fyllda av historia och kultur från usprungsbefolkningen. 

Om du är ute efter en genuin upplevelse som tar dig utanför den vanliga turistens fotspår så är Bolivia ett perfekt ställe för autentiska äventyr. På den här turen finns massor av resealternativ, du får en lokal matupplevelse och fördjupa dig i kulturen på ett sätt få turister får göra.

Vi rekommenderar: Boliva Discovery Tour
Turen startar i: La Paz

en saltdyna i bolivia

#4 Campa på Galapagosöarna 

Att besöka Galapagos är för många resande och djurentustiaster den ultimata upplevelsen! Öarna ligger beläget över 1000 km från Ecuadors kust och har en stor mångfald av växter och djurarter som inte finns att hitta någon annanstans i världen. Och det bästa sättet att uppleva öarna? Det är ingen tvekan om att camping är svaret!

Om du campar får du leva sida vid sida med naturen, se solnedgången från ditt tält och njuta av att vakna upp till ljuden av öns fåglar och djurliv. Dagarna är fyllda med aktiviteter som snorkling, dykning och vandring genom den vackra terrängen. Detta följs av utforskning av öns djurliv med en expertguide som känner väl till naturen. Att bo på en ö och spendera all tid med udda djur i den exotiska naturen låter kanske overkligt va? Det är det inte!    

Vi rekommenderar: Galápagos Express Camping Adventure
Turen startar i: Puerto Ayora, Santa Cruz Island

leguaner på galapagos

#5 Torres del Paine National Park, Chile

Det finns många anledningar att skriva upp Patagonia på din att-se lista! Den här sex-dagars resan är perfekt om du vill se mycket när du besöker Sydamerika och är ett fint komplement om du ska på andra patagoniska äventyr. Fyra dagar spenderas till fots genom fantastiska landskap runt Grey Glacier, French Valley och de berömda tre granittornen.

Vi rekommenderar: Torresa del Paine - The W trek
Turen startar i: Puerto Natales

utsikt över patagonien

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...