{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

6 favoriter på Fiji

yasawa-fiji-beachcomber-island

Välkommen till paradiset!

Blunda och tänk att u befinner dig på Fiji. Vilka bilder dyker upp i ditt huvud? Kritvita stränder, palmträd, kristallklart vatten, tropiska vattenfall, paraplydrinkar? Visst hittar du allt detta på Fiji! Men med sina 300 öar har Fiji så mycket mer att erbjuda än att lapa sol på stranden! Här listar vi vad du inte får missa på Fiji!

yasawa-fiji-nacula-island
Är du redo för ditt nästa äventyr?
Våra reseexperter hjälper dig att skräddarsy din resa utefter din budget och dina drömmar. Berätta för oss hur den drömresa ser ut så sätter vi ihop ett personligt reseförslag helt gratis! Dessutom är vi bästa kompis med de flesta stora flygbolagen! Det gör att vi kan hjälpa dig att boka flygbiljetter till bra priser!
Börja planera din resa

1. Båtluffa mellan öarna

Fiji består av mer än 300 öar. Behöver vi säga att en av de bästa sätten att utforska Fiji är att båtluffa! För den självständige resenären är ett "Bula Pass" bästa alternativet. Dessa har blivit väldigt populära då du kan resa mellan öarna och utforska dem i din egen takt. Om du hellre reser ihop med andra unga resenärer och vill att vi hjälper dig att hitta en bra tur där rutten är klar fixar vi det! Oftast ingår flera måltider, boende och aktiviteter längs vägen, så att du kan uppleva det bästa av Fiji och ha roligt med dina nya reskamrater!

Läs mer om öhoppning på Fiji

Båtluffa i Fiji

2. Dyk i det kristallklara vattnet på Fiji 

När du är i Fiji är att dyka ett måste! Vattnet är klart och det är jättebra sikt, och det marina livet är bara helt fantastiskt! Dyk bland nyfikna fiskar och färggranna koraller, det finns fullt med skönheter här under ytan! Vi kan erbjuda dykkurser i Fiji för nybörjaren och för dig dig som som redan har dykcertifikat. Vad du än väljer kommer du att få med dig minnesvärda äventyr under ytan! Vill du hellre hålla dig till snorkling? Vi kan sjävklart ordna det också! 

Läs mer om dykning på Fiji

Dykning i Fiji

3. Drick Kava

Du kan inte lämna Fiji utan att ha smakat på den lokala drycken Kava. Kava är gjort på ett pulver från Kavaroten blandat med vatten och är ett viktigt socialt inslag i Fiji. Det ser ut och känns som om du dricker lerigt vatten och din tunga kommer att domna, men det är något som du borde prova när du är här. Så luta dig tillbaka och njut av ceremonin, den trevliga atmosfären och småprat med lokalbefolningen. Vill du ha tips på ett bra samtalsämne? Fråga om rugby, lokalbefolkningen är helt besatta av sporten! 

Drick Kava i Fiji

4. Bada i tropiska vattenfall

Drömmer du om att bada i naturliga vattenfall? Här är din chans! Fiji kryllar av massor av vackra vattenfall, men det 24-meter höga vattenfallet Tavoro slår de flesta. Runt omkring vattenfallet som ligger i Bouma National Heritage Park (som även kallas "Fiji’s Garden of Eden") finns orkidéer och urgamla ormbunkar. Det finns mer saker att se i nationalparken och du kan lätt ta dig till vattenfallet till fots, genom en platt gräsbevuxen stig.

Vattenfall i Fiji

5. Se en traditionell Meke-ceremoni

Sång och dans är en stor del av den fijianska vardagen och när du ser en att se en ceremoni som denna får du verkligen en inblick i den lokala kulturen. Orkestern har på blomkransar, dansarna har traditionella kläder på sig. Låtarna och danserna berättar alltid en historia, frågan är om du kan lista ut vad det handlar om?

Meke-cermoni i Fiji

6. Njut av solnedgången med en kokosnötsdrink i handen

Alltså ja det är en kliché, men gör det minst en gång innan du lämnar Fiji. Luta dig tillbaka med en kokosnötsdrink i handen och njut av när solen går ner bakom det stora havet. Passa på att ta några mentala ögonblicksbilder också, det passar perfekt att drömma dig tillbaka till nästa höst och vinter du är hemma.

Boka ett gratis möte och snacka Fiji med oss!

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...