{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

8 fantastiska surfdestinationer över hela världen

Surfa över hela världen

Surf's up!

Surfa är inte bara en sport, det är en kultur och en livsstil. Vill du lära dig grunderna, förbättra dina färdigheter eller helt enkelt hänga på en fantastisk plats i några veckor tillsammans med andra sköna människor? Då bör du titta på några av dessa härliga surfdestinationer!

surfing-two-women-small-wave-cover
Vilka surfcamps är bäst?
Det finns massor av coola platser i världen att lära dig surfa på. Skriv till oss (alltid gratis rådgivning hos KILROY!) om du vill få några förslag på surfcamps som du även kan kombinera med andra häftiga äventyr. Hör av dig så snackar vi!
Hör av dig till oss

1. Ahangama - Sri Lanka

Sri Lanka sticker verkligen ut som en surfmekka och erbjuder många bra platser med möjligheter till surfing i världsklass. Ahangama är en av dessa platser och har en vacker vit sandstrand samt vågor lämpliga för både nybörjare och erfarna surfare. Ahangama kan verkligen beskrivas med ett ord: surf paradis! Om du vill ha en spännande semester, säg bar till oss så hjälper vi dig! 


Läs mer om surf i Sri Lanka

Surfa i Sri Lanka

2. Canggu - Bali

Bali lockar både erfarna surfare och nybörjare som en av världens bästa surfplatser. Kombinationen av ett vackert klimat, bra vågor och massor av sköna människor gör Bali till en galet populär destination för surfare och backpackers. Ser det bra ut? Vill du kombinera ditt äventyr på Bali med att hänga en vecka eller två på Canggus bästa surfcamp? Hit us up!


Läs mer om surf på Bali

Surfa på Bali

3. Taghazout - Marocko

Cirka 20 minuters bilresa från Agadir i Marocko hittar du Taghazout som ursprungligen är en liten fiskeby. Trots alla surfare som vallfärdar hit har stadne lyckats att behålla sin lokala charm. Reser du ner till Taghazout, kan du bo så gott som precis på stranden. Med andra ord, bara kasta dig ut bland vågorna.


Läs mer om surf i Marocko

Surfa i Marocko

4. Byron Bay - Australien

I Australien hittar du några av de bästa surf platserna i världen och kulturen bokstaligen andas surf, surf, surf. Häng på surfcamps i exempelvis Sydney, Brisbane och Byron Bay. Här lovar vi att du kommer att möta du andra taggade backpackers dom är där för att lära sig fånga vågorna och lära känna nya människor. 


5. Santa Teresa - Costa Rica

Costa Rica är ett karibiskt paradis med kritvita stränder, azurblått hav och världens kanske bästa vågor, inte minst i legendariska Santa Teresa. Costa Rica erbjuder vågor i världsklass och trots att Santa Teresa ligger något avlägset är du in for a treat. Surfa, häng med sköna människor och surfa lite till i tropisk paradis där alla lever och andas ”Pura Vida”. Inga bekymmer helt enkelt! 


Läs mer om surf i Costa Rica

Surfa i Costa Rica

6. Kapstaden - Sydafrika

Kapstaden är överlägset en av de vackraste städerna i världen som ligger på spetsen av Afrika. Runt om staden hittar du en mängd härliga stränder med det dramatiska landskapet med Table Mountain i bakgrunden. Kapstaden har också en rik, livlig kultur och ett unikt beat som lockar dig. Om du reser hit kan du inte bara lära dig att surfa, du får också möjligheten att utforska Sydafrika. 


Läs mer om surf i Kapstaden

Surfa i Kapstaden

7. Dana Point, Kalifornien - USA

Kalifornien är där mångas dröm om att surfa går i uppfyllelse. Den konstant strålande solen, stränderna och kulturen gör det till ett paradis. Bara en timme från Los Angeles ligger Dana Point, som är den perfekta utgångspunkten för att hitta de bästa vågorna melaln Los Angeles och San Diego.


Läs mer om att surfa i Kalifornien

Surfa i Kalifornien

8. Ericeira - Portugal

Vem säger att du måste resa till andra sidan jorden för att lära dig att surfa? Ericeira i Portugal är ett riktig surfmekka och anses vara en av de bästa surfplatserna i Europa. Ericeira ligger bara 45 km nordväst om Lissabon, så det är enkelt att ta sig hit och stämningen och vågorna kommer inte att göra dig besviken. Kanske är det här du äntligen att surfa? Psst..även hösten är en härlig tid att åka hit för att lära sig surfa! 


Läs mer om surf i Portugal

Surfa i Portugal

 

Surfing round the world!

Surfa runt jorden

Kan du inte bestämma dig var i världen du vill åka för att surfa? Inga problem, vi vet var i världen du hittar de ULTIMATA surfupplevelserna. Klicka nedan och skriv några rader om vad du drömmer om, vad du har för budget - så kikar vi på några olika alternativ tillsammans! 

Fråga oss om surfcamps

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...