{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Bli dykande volontär på Fiji

Bli dykande volontär på Fiji opch stötta the Marine Conservation Expeditions arbete

Bli dykande volontär på Fiji

Om du älskar att dyka och dessutom vill göra skillnad för det marina djurlivet i det fascinerande Söderhavet har vi volontärprojektet för dig på paradisön Fiji där du får dyka varje dag och göra nytta samtidigt – bästa kombon för en drömresa, eller hur?

Taggad på att bli volontär på Fiji?
Läs mer om hur du kan vara med och stötta the Marine Conservation Expedition på Fiji i deras arbete för att bevara och skydda naturen kring ön.
Läs om projektet & anmäl dig här!

Föreställ dig att du befinner dig på den vackra ön Fiji mitt i Söderhavet. Ingen dålig start på en fantasi, men det blir bättre. Föreställ dig nu att du utför viktigt arbete under havsytan, mitt bland växter och djur du bara sett på TV tidigare. Om det låter som en dröm för dig, fortsätta läsa. Om du väljer att bli volontär på Fiji kommer du att få dyka i kristallklart vatten och upptäcka en häpnadsväckande biologisk mångfald och dessutom stötta de lokala initiativen som just jobbar med att skydda och bevara den här fina naturen.

Vad får du göra som dykande volontär på Fiji?

Inledningsvis kommer du att få lära dig identifiera olika fiskar och koraller. Sedan kommer du att få göra 1-2 dyk eller snorkelturer per dag (beroende på vädret). Detta för att genomföra olika studier i havet. Förutom att dyka kommer du dessutom att få delta i utbildning och andra aktiviteter, stora som små, som hör volontärprojektet till. 

Har du inget dykcertifikat? Ingen fara!

Att du inte har ett dykcertifikat gör ingenting. Om du bestämmer dig för att delta i det 8 eller 12 veckor långa projektet får du ett 'PADI Open Water Diving Certificate' inkluderat i priset. Om du endast vill delta i 4 veckor krävs det däremot att du redan har ett dykcertifikat. 

Om du som inte har ett dykcertifikat ändå vill delta i projekten som vara i 4 veckor kan du snacka med oss så hjälper vi dig att hitta lokala dykskolor som ser till att du har ditt dykcertifikat redo innan ditt volontärarbete på Fiji drar igång.

Vad ingår i volontärresan till Fiji?
- Boende i en hydda och delat badrum tillsammans med andra volontärer.
- Transport från flygplatsen om du anländer före klockan 08.30.
- Alla måltider vilka samtliga volontärer turas om att laga mat till gruppen.
- All utrustning du behöver i ditt arbete.
- All nödvändig utbildning vilka ges av den proffsiga personalen på plats.
- Workshop: Community Work
- Workshop: Diving Compressor Training
- Första hjälpen-träning
- "PADI Coral Reef Research Diver Distinctive Speciality"
-"PADI Open Water" (för alla som stannar 8 eller 12 veckor) samt "Advanced Open Water"

Var gör du på volontärprojektet på Fiji?

Projektet äger rum på den idylliska och vackra ön Caqalai Island i närheten av Moturiki Island och i utkanten av ett växande korallrev. Caqalai, som uttalas ”than-ga-lai”, är en väldigt liten ö som du med enkelhet går runt på 15 minuter. Men skräms inte av den lilla öns storlek,pPlatsen är känd för sina vita sandstränder och grönskande fina omgivningar. Om du skulle känna behovet av att träffa andra locals tar du med enkelhet båten över till grannön Moturiki Island och dess tio byar. Du kan därutöver utforska djungeln, vulkanerna och den lokala kulturen på din fritid genom att en vattentaxi till Viti Levu.

Låter jobbet som dykande volontär på Fiji som något för dig?

Läs mer om vad the Marine Conservation Expedition på Fiji jobbar med och hur tidplanen är upplag för de tre olika marina volontärprojekten (4, 8 eller 12 veckor).

Läs mer om volontärprojektet

Om du har frågor som du inte hittar svar på eller om du är intresserad av andra typer av volontärprojekt, hör då av dig till oss så guidar vi dig. Passa dessutom på att boka in dig på ett kostnadsfritt möte över telefon eller i en av våra butiker. Du får då hjälp med att skräddarsydd din resa och våra reseexperter ger dig dessutom personliga råd och tips anpassade efter dig – så att din resa ska blir precis så som du vill ha den.

Snacka med oss!

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...