{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Därför borde Panama stå på din bucketlist

Därför borde Panama stå på din bucketlist| KILROY

Panama har så mycket mer att erbjuda än du kanske tror!

Panama passar perfekt att kombinera med din resa till Costa Rica och Colombia. Här har man lyckats hålla massturismen på avstånd och på så sätt lyckats behålla landets avslappande charm. Det är alltså ett paradis för äventyrslystna backpackers! Här är några anledningar till varför Panama borde borde ligga högt upp på din bucketlist! Nyfiken på vad Panama har att erbjuda? 

1. Båtluffa i San Blas

Visste du att Sant Blas består av 378 öar som mestadels är obebodda? Lokalbefolkningen som bor på de större öarna kallas Kuna och har i uppgift att skydda marken mot massturismen. Så, om du vill ha din egen Robinson Crusoe upplevelse, är ett besök i San Blas precis vad du letar efter! Här bor du i enkla (men bekväma) hyddor omgiven av palmer! Vem skulle inte vilja vakna mitt PÅ stranden och börja dagen med ett dopp i det kristallklara vattnet? Vill du ha en hel paradisö för dig själv är en båtluff i San Blas alltså att rekomendera! Njut av den avslappnade atmosfären och se solen gå ner över Stilla havet. Om du är en person som värderar lite mer komfort bör du istället överväga att besöka Bocas del Toro!

 

Vår reseexpert Ingrid delar med sig av sina bästa semesterbilder från San Blas nedan!

2. Bocas del Toro – där djungeln möter stranden

Området består av 6 frodiga öar (Colón, Bastimentos, Isla de Solarte, Zapatilla, Cristobal & Popa) samt en marin nationalpark bara 40 kilometer från gränsen till Costa Rica. Isla Colon är Bocas del Toros huvudö och som vi nämde tidigare finns här ett större utbud av boenden än på San Blas. Här hittar du bland annat coola eco-lodges, hotell, vandrarhem för surfare, bed & breakfast och mycket mer. Hela området är helt enklet mer utvecklat och bjuder på fler bekvämligheter. Upplev den lokala kulturen, regnskogen och några av områdets mest populära stränder. Du bör också besöka Bird Island (som liknar något ur Jurassic Park), lära dig att surfa, snorkla på Hospital Point, utforska djungeln från hästryggen och besöka de ekologiska kakaoplantagerna. Listan på saker att göra i Bocas dl Toro kan fortsätta i evigheter!

3. Traveling classroom

Vill du lära dig spanska samtidigt som du lär känna nya människor? Traveling classom är ett populärt koncept som erbjuder en unik kombination av reseäventyr och spanskalektioner. Du kan välja mellan 3 olika platser i Panama: Panama City, Boquete och Bocas del Toro och det finns många häftiga aktiviteter som bara väntar på dig! Du kommer att lära dig spanska genom att utvidga ditt ordförråd under dagliga utflykter och sociala aktiviteter på kvällarna. 

Om detta låter som något för dig kan du läsa mer om Traveling Classroom här eller höra av dig direkt till våra reseexperter! 

Frågs oss om traveling classroom

4. Dykning

Enligt National Ocean Service är Panama en av världens bästa platser för dykning! Här finns det något för alla färdighetsnivåer, oavsett om du är nybörjare eller proffsdykare! Om du har stor dykvana bör du bege dig ut till Coiba, vid Stilla havet. Här finns fantastiska korallrev och ett marinliv att dö för i kombination med skeppbrutna fartyg och flygplan. Det finns alltid något spännande att utforska på havsbotten! Vi vågar nästan lova att du kommer få se både delfiner, kaskeloter, hammarhajar, sköldpaddor och mycket mer! Med andra ord väntar en riktigt episk dykuppelvelse! 

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...