{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

De 12 mest instavänliga platserna i världen

tjej med brunt hår som vandrar i en skog

Resmålen alla insta lovers drömmer om

Taggad på att besöka feta platser och samtidigt sprida dina spektakulära upplevelser i ett imponerande instaflöde? Om så är fallet välkomnar vi dig till den ultimata resebibeln för alla instagrammare som älska vackra vyer. Varsågod, tolv like-raketer som kommer få dina följare att kola av wanderlust.

1. Cappadocia, Turkiet

Ta dig till Cappadocia i Turkiet för att utsmycka ditt instaflöde med en himmel täckt av luftballongen i alla tänkbara färger. Dessutom sker allt detta ovanför ett rymdlikt stenlandskap.

luftballonger i cappodocia, turkiet

2. Lake Louise, Banff National Park, Kanada

Tappa andan av den helt fantastiska naturen i Banff National Park, och i synnerhet Lake Lousie. Passa samtidigt på att ta ett gäng foton på denna isblå insjö som är helt olik alla andra sjöar du sett. Här kan #nofilter bli aktuellt, om hashtags är din thang.

tjej vid Lake Louise, Banff National Park | KILROY

3. Chefchaouen, Marocko

Chefchaouen, som även är känt som "the blue city”, är ett måste att besöka under en resa till Marocko. Dra på ett nice filter och en like-raket är garanterad.

tjeje och kille i Chefchaouen, Marocko

4. Roy's Peak, Sydön, Nya Zeeland

Roy's Peak i Nya Zeeland är en naturfotografs våta dröm och det är inte svårt att förstå varför. Att ta sig dit kräver en mindre promenad, men när du når toppen kommer du att mötas utav en utsikt värd all den ansträngningen.

Roys Peak på New Zeeland | KILROY

5. Agra, Indien

Indien är ett instaparadis då i princip alla platser här levererar spännande och unika fototillfällen. Om vi dock tvingas välja en plats som är lite fetare än de andra så är det med all säkerhet Agra där du hittar bland annat Röda fortet och Taj Mahal. Om du dessutom har vägarna förbi Indien i just februari/mars kan du lyckas få ett gäng snapshots från Holi-festivalens färgexplosioner vilka kan ses i helan landet.

kvinna i klassiska indiska kläder vid Taj Mahal, Agra, Indien | KILROY

6. Santorini, Grekland

Med sina kritvita och blå hus, gamla väderkvarnar, och pyttesmå kyrkor, är den här ikoniska ön i Grekland en plats som gjord för vackra foton. Det är inte utan anledning charmiga Santorini är en av Greklands mest avbildade platser.

Santorini, Grekland | KILROY

7. Havanna, Kuba

Bienvenido a Havana! Havanna, och hela Kuba för den delen, levererar helt unika motiv som du omöjligt kan hitta på någon annan plats i världen. Cigarrer, gamla amerikanare, salsa och mojitos är stående inslag i foton härifrån. För att maxa instavänligheten se till att cruisa runt i staden i en gammal cabriolet.

man med trumpet i havanna, kuba | KILROY

8. Antelope Canyon, USA

Att beskriva Antelope Canyon med ett enda ord är omöjligt. Detta underverk till plats måste upplevas IRL. Tar du dig dit lagom till soluppgång då solstrålarna kryper in mellan bergstopparna är settingen för fantastiska bilder säkrad till max.

Antelope Canyon, Arizona, USA | KILROY

9. Kyoto, Japan

Med sina vackra tempel, frodiga trädgårdar, blomstrande körsbärsträd, smala gränder och neonupplysta gator levererar Kyoto gång på gång motiv som kameralinsen älskar.

två killar vid fushimi inari i kyoto i japan

10. Maldiverna

Det sägs att en bild säger mer än tusen ord, vi vet att det är en kliché, men spana in bilden nedan!? Om du vill pryda ditt flöde med paradisbilder likt diverse stora influencers är Maldiverna the place to be.

man och kvinna promenerar på en strand i maldiverna

11. Monteverde, Costa Rica

Föreställ dig täta och frodig regnskogar med ett myllrande fågelkvitter och dessutom alla möjliga andra häftiga djur. Det du då ser framför dig är Monteverde i Costa Rica. Drar du hit lovar vi ett feed i sann äventyrarandra.

man på en hängbro i Monteverde, Costa Rica | KILROY

12. Masai Mara, Kenya

Få unika natur- och djurupplevelser på Masai Maras savanner. Området är känt för sitt rika och varierande naturliv och du kan därför se alla de kända afrikanska djurarterna. Är du här under hösten (främst september) kan du dessutom få vara med om den årliga ”Great Migration”, då närmare 3 miljoner djur förflyttar sig till nya betesmarker. Det här klassiska upplevelsen är ett måste att vara med om, men se till att packa med en gedigen zoom för att få de bästa närbilderna på djuren.

giraffer i masai mara, kenya | KILROY

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...