{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Dom bästa platserna att lära sig spanska i Latinamerika

Spanish Lessons At Jakera In Costa Rica

Varför du ska lära dig spanska i Latinamerika - ta in kulturen och språket i Latinamerika

Om du vill lära dig spanska finns det inget bättre sätt att göra det på än i landet där man talar språket.  Latinamerika är en mångsidig och livlig destination som erbjuder massor av möjligheter om du är taggad på att lära dig spanska, utforska nya kulturer och ha sjukt kul. Oavsett om du föredrar the city life i Buenos Aires, den koloniala charmen i Quito eller den naturliga skönheten i Costa Rica kommer du att hitta något som passar dig. I den här bloggen kommer vi snacka om några av dom bästa platserna att lära sig spanska på i Latinamerika och ge dig några tips på hur du kan få ut det mesta av din upplevelse. ¡Vamos!

Ecuador Quito Sunset
Varför du kan komma långt med lite spanska i Latinamerika
Spanskakurser i Latinamerika kan verkligen förbättra din resa och ge dig möjligheten att fördjupa dig i den lokala kulturen. Genom att lära dig språket får du inte bara praktiska kommunikationsfärdigheter utan också en djupare förståelse för det latinamerikanska livet. Språkkurser ger dig möjligheter att träffa och umgås med locals, öva på konversationella färdigheter och utforska kulturella ämnen. Utanför klassrummet blir interaktionen med lokalbefolkningen mer berikande eftersom du kan delta i meningsfulla samtal och skapa djupare relationer. Genom att tala spanska öppnas dörrar till upplevelser som annars skulle vara omöjliga att hitta, från att utforska dolda pärlor till att få en bättre förståelse för de rika historierna i Latinamerikanska länder.
Spanska

Lär dig spanska i Costa Rica

Inbäddat mitt i dom frodiga regnskogarna och orörda stränderna i Santa Teresa i Costa Rica, erbjuder Jakera spanskakurser som är helt unika! Deras "Lär dig spanska och volontärarbeta"-program är en perfekt kombo om du är sugen på att lära dig spanska samtidigt som du vill göra en viktig insats där det behövs. Du har inte bara möjligheten att förbättra dina spanskakunskaper genom regelbundna klasser ledda av lokalbefolkningen själva, utan du kan också engagera dig i meningsfullt volontärarbete, från bevarandeinsatser till samhällsutvecklingsprojekt. Oavsett om det handlar om att undervisa engelska till lokala barn eller att delta i initiativ för rehabilitering av vilda djur, får du en bättre förståelse för den costaricanska kulturen samtidigt som du gör en positiv inverkan. Med Jakeras engagemang för hållbar resa och autentiska kulturella utbyten erbjuder detta program en helt unik upplevelse för alla som vill utveckla sina färdigheter samtidigt som du hjälper till att stödja den lokala miljön.

Om du bara vill lära dig spanska medan du reser har vi flera andra program i Costa Rica också. Kolla in dem på vår Costa Rica-sida här.

Jakera Costa Rica Digital Detox Connect To Nature Camp Sign

Lär dig spanska i Cartagena, Colombia

Om du vill lära dig spanska i en stad som kombinerar historia, kultur och skönhet är Cartagena ditt ställe. Cartagena är en UNESCO- världsarvsplats som har kvar den koloniala arkitekturen och befästningarna från den spanska eran. Du kan utforska de pittoreska gatorna, beundra de färgglada balkongerna och kyrkorna, njuta av det karibiska köket och ta en utekväll bland alla barer och klubbar. Med dina nya spanskakunskaper kommer du att lära dig om stadens rika och turbulenta historia, från guldupptäckter och piratattacker till självständighetsrörelser och litterära legender.

Cartagena erbjuder olika spanskakurser för alla nivåer och intressen. Du kommer att få plugga på en modern och bekväm skola, belägen i en restaurerad kolonialbyggnad i hjärtat av den gamla staden. Du får den bästa spanskautbildningen från kvalificerade och vänliga lärare, som hjälper dig att förbättra dina spanskakunskaper och introducerar dig till den colombianska kulturen. Du kan öva på din spanska med lokalbefolkningen, som är kända för sin värme och gästfrihet. Om du vill kan du bo hos en värdfamilj, som välkomnar dig in i sitt hem och delar sin vardag med dig medan du förbättrar din spanska och kan prova på någon av dom många kulturella och sociala aktiviteterna, som att dansa salsa, matlagningskurser, stadsexkursioner och besöka några av dom närliggande öarna och stränderna.

cartagena-colombia-old-and-new-city

Joina reseklassrummet i Panama

Även om Panama City kanske inte är nummer ett på din lista över städer att besöka i Latinamerika är det en fantastisk plats att vara på! Den är både historisk och ultramodern och har en fantastisk blandning av epoker och kulturer. Vår spanskaskola, ligger mitt i storstaden Panama City och erbjuder gruppkurser som passar alla språknivåer.

Ditt hem i Panama kommer att vara Casa Areka. Beläget i hjärtat av Panama City, är hostlet Casa Areka perfekt för dig när du vill ta en paus från plugget. Lite längre bort ligger livliga Calle Uruguay här du kan ta en buss till ikoniska platser som Panamakanalen och Casco Viejo. När du inte pluggar kan du koppla av i det charmiga poolområdet som är skuggat av palmer. Den perfekta platsen att chilla i solstolen eller att slappa i hängmattan - kanske till och med med en spansk bok?

Alla som studerar spanska i Panama City, älskar det! Men det finns så mycket mer att upptäcka. Staden är fylld med kulturella utställningar, museer och historiska landmärken, men vi rekommenderar definitivt att se allt Panama har att erbjuda. Precis bortom skyskraporna ligger regnskogen med massor av natur att utforska, och en kort båttur utanför kusten hittar du arkipelagen San Blas - ett riktigt tropiskt paradis - allt inom räckhåll från Panama City.

Spanish At Locations Turrialba Jungle

Lär dig spanska i Ecuador medan du backpackar i Sydamerika.

Om du letar efter ett roligt och äventyrligt sätt att lära dig spanska är Baños en perfekt destination. Baños är en liten stad omgiven av berg, vattenfall och varma källor, där du kan prova på olika utomhusaktiviteter, som vandring, cykling, forsränning och linbanor. Men det finns mer! Se också till att besöka de närliggande termalbaden, besök dom lokala marknaderna och smaka på den supergoda maten och sötsakerna från regionen.

Baños erbjuder spanskakurser för alla nivåer och åldrar, som hålls av professionella och entusiastiska lärare, som kommer att hjälpa dig att bemästra språket och upptäcka den ecuadorianska kulturen. Du kommer att plugga på ett mysigt hostel, där du kommer att känna dig som hemma och träffa andra travellers från olika länder. Du kommer också att få möjlighet att volontärarbeta i ett lokalt projekt, där du kommer att öva på din spanska och göra en positiv inverkan på samhället.

Att lära sig spanska i Baños är inte bara en språkupplevelse, utan också en livserfarenhet. Du kommer att få vara i en mångfaldig miljö, där du kommer att utmana dig själv och ha riktigt roligt varje dag. Att studera här ger dig en möjlighet att träffa och knyta kontakter med lokalbefolknigen och få ta del av deras traditioner och berättelser -  vilket inte bara ger dig mycket bättre spanskakunskaper utan också ett nytt perspektiv på världen.

quito-ecuador-colonial-architecture

Förbättra din spanska i Granada, en av dom historiska städerna i Nicaragua.

Om du letar efter ett meningsfullt och rewarding sätt att lära dig spanska på kan Granada i Nicaragua vara något för dig. Granada är en av dom äldsta och vackraste städerna i Latinamerika, med en rik historia och kultur. Med massor av kolonial arkitektur och monument, good vibes och ett coolt läge i närheten av Masayas och Mombachos vulkaner och sjöar så är det ett go to-ställe om du är taggad på att lära dig spanska. 

I Granada samarbetar vi med Casa Xalteva, en ideell organisation som erbjuder högkvalitativa spanskakurser och volontärmöjligheter. Du kan studera i en vänlig och stödjande miljö, med små och personliga klasser som passar dina behov och intressen. Dina efforts bidrar till något bra, eftersom vinsten från spanskakurserna går till ett projekt som hjälper utsatta och sårbara barn i det lokala samhället. Genom att ta en spanskakurs i Granada hjälper du till att ge barnen utbildning, näring och skapar en psotiv skillnad i deras liv. 

Att lära sig spanska i Granada är inte bara en språkupplevelse, utan också en kulturell upplevelse. Du kommer verkligen att lära känna denna fascinerande och mångsidiga stad, samtidigt som du lär känna lokalbefolkningen, som kommer att välkomna dig med öppna armar och dela med sig av sina berättelser - allt på spanska förstås. Utan dina nya och förbättrade språkkunskaper skulle du inte ha samma upplevelse, och det är ett utmärkt exempel på slow travel. Stanna lite längre på en plats, lär känna dig själv och ge tillbaka lite till ditt värdland. 

nicaragua-granada-colorful-houses

Ta spanska lektioner samtidigt som du njuter av Buenos Aires i Argentina

Sist men inte minst måste vi prata om den argentinska huvudstaden, Buenos Aires. Det finns väl inget bättre sätt att starta din resa på än att lära dig spanska? Joina våra förstklassiga språkkurser i hjärtat av Buenos Aires, med boende på ett dom berömda Milhouse-hostlen. Här, mitt i den livliga atmosfären bland massor av andra backpackers kommer du ha många möjligheter att öva på din spanska samtidigt som du träffar människor från hela världen.

Våra gruppkurser är till för alla travellers som letar efter en dynamisk och engagerande lärandeupplevelse. Genom dom interaktiva undervisningsmetoderna kommer du snabbt kunna ha riktiga samtal på spanska med självförtroende, oavsett om du precis har börjat eller redan kan lite spanska och siktar på att bli flytande. Välj bland flexibla 1 till 4-veckors kurser anpassade till dina inlärningsmål - du kan såklart stanna hur länge du vill. Vi rekommenderar att upptäcka mer än Buenos Aires; du kommer att upptäcka att argentinarna är mycket välkomnande - särskilt om du talar lite av deras språk. Våra kurser är utformade så att du är redo att få ut det mesta av dina äventyr i Sydamerika och uppleva den sanna latinamerikanska kulturen.

buenos-aires-town-cover

Är du taggad på att förbättra din spanska i Latinamerika?

Våra reseexperter har varit där och gjort det. Med Latinamerika som en av dom mest populära backpackingdestinationerna kan vi hjälpa dig att planera din drömresa - plus lära dig spanska på någon av dom här destinationerna! Oavsett om du bara vill fräscha upp din spanska eller bli helt flytande - vi hjälperdig komma iväg på ditt äventyr! 

Skriv till oss här!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...