Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Hur kommer resandet se ut 2021

resor till outforskade destinationer 2021

Hur vi tror resandet kommer att se ut 2021 och i framtiden

Nu när vi med stormsteg närmar oss ett nytt - och förhoppningsvis mycket ljusare – år, har många frågat oss hur vi som reseexperter tror att resandet 2021 kommer att se ut. Ja om vi har lärt oss något alls av 2020, så är det att ingenting riktigt går att förutse. Men eftersom vi har bevakat världen väldigt noga det senaste året har vi sett en förändring som onekligen kommer att förändra vårt sätt att resa och hur tankarna kring resandet går. Vi kommer att se färre besökare i storstäder, och mindre föroreningar. Populära sevärdheter kommer inte längre vara fulla med turister och att resa - oavsett om det är en snabb weekendresa till Danmark eller en spännande resa för att uppleva en helt ny kultur – inget kommer längre att tas för givet.

Tittar vi i den stora kristallkulan för resandet, så ser vi att sättet att resa kommer att spegla hur människor betett sig under 2020. Människor kommer sannolikt att vara mer försiktiga och fortsätta att följa rekommendationerna för social distansering även när de reser, vilket innebär att resmönstret kommer att spegla detta, det kommer skapa möjligheter att resa till nya platser, resa långsammare, stanna längre och utforska och uppleva naturen, mycket mer än vad man gjort innan.

surfing-general-7-cover

Vi reser till närliggande destinationer

Reslusten finns fortfarande kvar, men många väljer bort långväga resor för resmål som ligger närmare i 2021 och vi förutspår att detta kommer att skapa en ny trend och efterfrågan på europeiska destinationer. Europa är inte bara korta weekendresor och en semester med familjen. Europa håller på att bli exotiskt (igen?) och vi börjar se fler och fler människor reser till Europa för upplevelser och äventyr som de tidigare reste till andra sidan jorden för. Det innebär att de stannar längre och istället för att se resan som endast en liten semester så blir det mer en ett äventyr. Roadtrip genom Balkan, surflektioner i Portugal och ö-hoppning i Grekland, allt detta kommer att öka i popularitet och till och med ersätta backpackerresan genom Thailand och Vietnam för en del.

Train Belgium Antwerpen Central Station Kievit

Bila och åka tåg för att komma bort från de stora folkmassorna

Att kunna ta sig från en plats till en annan och samtidigt undvika de stora folkmassorna innebär att fler och fler väljer att bila eller ta tåget. Interrail är på väg tillbaka och vi ser människor som köper skåpbilar eller små minibussar som görs om till coola campervans för deras Europa-äventyr.

Känslan av frihet kommer också att spela en stor roll i ökningen av bilar, campervans och tåg. Flexibiliteten och friheten att resa i din egen takt samtidigt som du kan resa mer ”off the beaten track” kommer också att spela en stor roll i valet av transport.

Slovenia Canoeing On Soca River Near Kobarid Cover

Outforskade destinationer och frihetskänsla

Efter många månader av isolering och många timmar hemma i sin lilla lägenhet så tror vi att önskan att resa till okända destinationer, långt bort från turistfällorna och storstäderna kommer att öka och, vi vill se storslagen natur och känna oss fria. Det innebär att många fler av oss kommer att resa till nationalparker, vandra och campa och njuta av mer utomhusaktiviteter som cykling, forsränning, surfing, fiske och vandring.

Volunteer Plastic

Resa mer hållbart, stanna längre och uppleva det genuina

Vi ser även en förändring mot ett mer hållbart sätt att resa. Det är både ett resultat av att vi ser hur vår planet gynnats av mindre resor det senaste året, och av insikten att resa är mycket mer än bara ”time off” och något vi inte längre tar för givet.

Med det ökade fokuset på hållbarhet så tror vi att resenärer kommer att resa långsammare och längre. Med andra ord kommer vi att se att antalet resor minskar men att man kommer att vara borta mycket längre.

Att även fortsätta hålla avstånd till andra när du reser kommer sannolikt också att innebära en ökad efterfrågan på mindre och mer lokala boenden, på så sätt kan man hålla sig borta från de stora folkmassorna och turisterna man oftast finner på de större hotellen.

planning-map-pins-usa-cover

Vad kan vi göra för dig och varför ska du kontakta en reseexpert?

Det har helt klart varit ett tufft år för resebranschen, men det verkar finnas ljus i tunneln även för oss, som försörjer oss på och lever för att resa. Under de senaste månaderna har vi sett en ökning av resenärer som kontaktar en reseexpert för att prata om kommande resor, fråga om råd om var de kan resa säkert medan de fortsätter drömma om nya äventyr utan bekymmer. Det är mycket snack om ett vaccin, men just nu vet vi inte hur och när detta kan bli verklighet, men vad vi vet är att vi kommer att resa igen. Vissa sätt att resa kan ha förändrats för alltid, medan andra kommer att komma tillbaka, det kommer att skapas nya resemönster när vi har ett vaccin på plats och en mer normal vardag är tillbaka. Vi är i alla fall hoppfulla och exalterade inför framtiden, vi tror att många positiva saker kommer att komma ur denna pandemi.

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig med ditt kommande reseäventyr? Läs mer här.

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...