Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Jobba som volontär på en skola i Sydafrika

Jobba som volontär på en skola i Sydafrika

Bli volontär på en skola i Sydafrika genom projektet Sunshine Educare

I kåkstäder i Kapstaden i Sydafrika lever många barn i mycket utsatta förhållanden. Föräldrar tvingas lämna sina yngre barn att bli omhändertagna av äldre syskon, vissa så unga som 5 år, för att kunna försörja familjen. Det här innebär att barnen lämnas att ta hand om sig själva under dagarna vilket leder till en otroligt utsatt position i samhället.

Många ideella organisationer arbetar med att ta hand om dessa barn med målet att ta dem ur fattigdomen. Ett utav dessa projekten är Sunshine Educare som vi aktivt samarbetar och stöttar. Du du kan bli en del av teamet på Sunshine Educare och arbete i ett av Kapstaden mest utsatta områden, Wolwerivier.

Frågor om projektet? Hör då av dig till oss!

Kort om Sunshine Educare
Sunshine Educare är ett projekt i form utav en skola som finansieras utav KILROY Foundation och SAVE Foundation med syftet att hjälpa de mest utsatta yngsta barnen i Kapstadens kåkstäder.
Läs mer om Sunshine Educare här

Projektet Sunshine Educare

År 2012 uppmärksammades den stora problematiken gällande ensamma barn i Kapstadens kåkstäder utav Sunshine Educare. Den ideella organisationen valde då att öppna upp en förskola i en av de värst drabbade områdena, Skandaalkamp. Idag har skolan bytt placering och återfinns nu i Wolwerivier norr om Kapstaden. På skolan får barnen i området stöd, utbildning och kärlek från volontärer under tiden som föräldrarna arbetar.

Du kan bli en av dessa volontärer som arbetar på Sunshine Educares skola och ta hand om barnen i samhället som behöver hjälpen mest av alla. Läs vidare om du vill veta hur du kan bli en del av projektet!

Ett grupp med småpojkar leker på skolgården utanför skolan hos Sunshine Educare

Hur stöttar KILROY projektet?

Varje år donerar vi pengar till Sunshine Educare så att projektet kan fortsätta med sitt arbete. Denna finansiering går genom KILROY Foundation som, utöver att stötta Sunshine Educare, även delar ut stipendier till tio unga äventyrare som vill bege sig ut i världen för antingen utlandsstudier eller volontärarbete.

Läs mer om KILROY Foundation här.

Hur kan du hjälpa till som volontär på skolan?

Du kan som volontär assistera de lokala lärarna på skolan genom att skapa en lekfull miljö och genomföra pedagogiska lekar med syfte att både utbilda och stärka barnen.

Välj mellan att arbeta som volontär på skolan under allt från 1 till 30 veckor. Alla pågående projekt varierar i kraven på hur länge du måste stanna för att kunna vara delaktig. Vår erfarenhet är att ju längre du stannar, desto mer kommer både du och barnen få ut utav ditt deltagande i projektet!

Highlights under tiden som volontär på skolan

 • Du får driva dina egna projekt och lektioner
 • På eget initiativ ges du möjligheten att själv ta fram pedagogiska lekar och andra aktiviteter
 • Du hjälper barnen att utvecklas både som egna individer och utbildningsmässigt
 • Du får erfarenhet av att arbeta med barn samt i grupp i en ideell organisation
 • Du ger barnen nya erfarenheter och ger dem chansen till en ljusare framtid
 • Lära dig om sydafrikansk kultur och om livet i kåkstäderna
 • Du skaffar dig vänner för livet

Din arbetsplats i Wolwerivier

I dagsläget har skolan tre klassrum med klasser uppdelade i tre åldersgrupper: 0-2 år, 2-4 år och 4-6 år. Varje klass har en klassföreståndare som inte är utbildad inom pedagogik, istället har man valt att anställa tidigare oanställda kvinnor från samhället vilka har lokalkännedom och som brinner för att hjälpa barnen. Klassföreståndarna agerar som tolkar till volontärerna på skolan och gör undervisningen så smidig som möjligt för de vuxna, så väl som för barnen.

Tillsammans med klassföreståndarna arbetar ni aktivt för att skapa en förskoleklass som är trivsamma för barnen genom aktiviteter som både underhåller och utbildar.

Den perfekta volontären på Sunshine Educare är...
*Flexibel och har ett öppet sinne
*Engagerad
*Proaktiv
*Kreativ och påhittig

Inga tidigare erfarenheter inom liknande arbete behövs. Det enda som är viktigt är att du har ett engagemang som går i linje med projektets syfte och viktigast av allt - att du älskar att ta hand om barn!

En vanlig vecka som volontär på Sunshine Educare

Som volontär på skolan arbetar du fem dagar i veckan (måndag - fredag, kl.08:00-14:00). Som ny volontär kommer du att spendera dina måndagar utanför klassrummen, för att istället utbildas inom pedagogik, samt informeras om projektet och de arbetsområden som du verkar inom.

De resterande arbetsdagarna spenderas i ett av klassrummen och ditt fokus kommer att vara att undervisa barnen på ett lekfullt vis och göra deras vardag lättare.

En volontär på en skola utanför Kapstaden.

Vad ingår under din tid som volontär på skolan?

 • Upphämtning på flygplatsen vid ankomst
 • 2 dagars orientering i Kapstaden
 • Boende
 • Transport till och från projektet
 • Support dygnet runt
 • Evenemang och happenings varje vecka
 • Donation till projektet
 • Ett certifikat som tack för din hjälp som volontär

Läs mer om volontärprojektet

Vill du veta mer om att arbeta som volontär hos Sunshine Education?

Om du har några frågor eller funderingar hör då av dig till oss då guidar vi dig genom möjligheterna till att bli en del av Sunshine Educare.

Kontakta oss

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

 • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...