{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Vill du kombinera dykning och volontärarbete i Filippinerna?

Marine Conservation Philipines Volunteers Walking Through Mud

Volontärprojektet för dig som älskar livet under ytan!

Vill du resa och samtidigt göra en viktig insats? Vi samarbetar med ett av de häftigaste volontärprojekten i Filippinerna, där du får möjlighet att arbeta med miljö och marint liv och samtidigt dyka i fantastiska miljöer. Om du är fascinerad av undervattenslivet passar detta dig som handen i handsken. Läs mer om det fantastiska volontärprojekt Filippinerna nedan!

Något för dig? Mejla oss!

Marine Conservation i Filippinerna
Att volontärarbeta bidrar inte bara till projektet i sig, utan du som person kommer även att utvecklas och vidga dina vyer. Att jobba som volontär är en fantastiskt givande upplevelse och detta projekt passar perfekt för dig som drömmer om att utforska livet under ytan och samtidigt vara med och bevara det marina ekosystemet!
Utforska projektet i detalj här

Volontärarbete under havsytan i Filippinerna

Byn Dumaguete på ön Negros i Filippinerna kommer att vara ditt hem under tiden som volontär hos Marine Conservation Philippines. Arbetet du kommer att utföra består bland annat utav att samla in data, dokumentera samt fotografera under havsytan. Du kan dessutom få vara med om att bygga upp konstgjorda rev som har som syfte att stärkta det marina ekosystemet. Din arbetsplats kommer i mångt och mycket vara helt outforskade dyklocations vilket innebär att du kommer att uppleva totalt unika platser under din tid som marin volontär.

Du bestämmer själv om du vill vara en del av projektet i antingen en, två eller tre månader. Ingen tidigare erfarenhet av dykning krävs och dykkurser ingår i projektet!

 

 

diving-philippines-clown-fish-and-coral-cover

En vanlig arbetsdag som volontär

Dagen starta vanligtvis klocka 7 på morgonen, då även frukost serveras. Därefter går ni igenom dagens uppgifter, så att alla vet hur dagen kommer att se ut. Ni äter lunch omkring klockan 13-14 och om du är långt från campet bjuds det på lunch på plats där du arbetar.

När du är klar med dagens arbetsuppgifter äter du och resten av teamet middag tillsammans. Därefter är det helt upp till dig och dina nya kompisar att planera kvällens aktiviteter. Kanske står en filmkväll, kortspel eller ett videosamtal hem till familj och vänner på schemat? Under helgerna har du ledigt och då kan du passa på att uppleva några av de många saker som Filippinerna har att erbjuda, antingen på egen hand eller tillsammans med dina nya vänner!

Marine Conservation Philipines Volunteers Working In Mud

Vad ingår i volontärprojektet?

 • Obegränsade dyk (cirka 40-50 dyk i snitt per månad!).
 • Gratis dykkurser - dock ingår inget material eller avgift för PADI
 • Gratis snorklingsutrustning
 • Undervisning
 • Råd och vägledning
 • Boende i delat boende
 • Tre måltider om dagen samt mellanmål
 • Vatten, te och kaffe
 • Intyg som bevis på att du har deltagit i projektet
 • MCP-projektets egen t-shirt


Säkerhet och dykkvalité är något som prioriteras högt, vilket gör detta till en fantastisk möjlighet att kombinera volontärarbetet med att lära dig dyka i oslagbara miljöer. Win-win om du frågar oss!

Vad kostar det att åka på detta volontärprojekt?

Att volontärarbeta är en fantastisk och meningsfull upplevelse, men varför måste man betala för det? Enkelt uttryckt täcker det du betalar för boende och mat under din volontärperiod samt att du stöttar projektets drift. Det säkerställer också att du får en trygg och bekväm miljö att arbeta i, samt att det lokala samhället får de resurser de behöver för att fortsätta sitt arbete. Så genom att betala för din volontärresa bidrar du direkt till att göra en positiv skillnad, både för dig själv och för de människor och samhällen du arbetar med.

Priset för att volontärarbeta på Marine Conservation under 6 veckor vilket även inkluderar dykkurs är från 31.950 SEK ex. flyg. Mejla oss så berättar vi mer om projektet och allt som ingår!

Tourism Philippines Logo

Om projektet och platsen du kommer att arbeta och bo på

Detta volontärprojekt skapades i samarbete mellan lokalbefolkningen och två danska samt två holländska dykare och marinbiologer. Projektet är beläget i Dumaguete på den sydöstra delen av ön Negros. Hit tar du dig genom att antingen flyga till Cebu eller Manilla. Maten lagas av en lokal kock och du bor i enklare rum – inte långt från restauranger och shopping Du har även ledigt på helgerna för att utforska Filippinerna på egen hand eller med dina nya kompisar! 

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...