{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Res till Filippinerna - våra 5 bästa anledningar

Res till Cebu i Filippinerna

Aktiviteterna du inte får missa i Filippinerna

Vad vet du om Filippinerna? Kan du tänka dig att resa till en fantastisk paradislik plats där du både kan slappna av och ha roligt, där varje dag kan bjuda på nya unika upplevelser? För att inte ställa fler dumma frågor (sorry) vill vi presentera: Filippinerna!

Vi älska att resa...
... och vi vill att fler unga människor ska få upptäcka världen. Därför hjälper våra reseexperter dig att skräddarsy din resa utefter din budget och dina önskemål.

Dessutom är vi bästa kompis med de flesta stora flygbolagen! Det gör att vi kan boka billiga specialbiljetter som du inte kan hitta genom de vanliga sökmotorerna.

Kontakta oss idag och berätta om din drömresa så tar vi fram ett reseförslag – helt kostnadsfritt!
Snacka med oss!

I Filippinerna är du omgiven av grönskande i alla nyanser av grönt, känner en värme från både solen och lokalbefolkningen. För att inte tala om porlande vattenfall som kommer få dig att tappa andan. Men det grundläggande elementet som gör Filippinerna till defitnitionen av paradis är de tusentals perfekta vackra öar och stränder. 

Varning! Genom att läsa vidare finns det risk för en lust att infinner sig och ett behov av att du bara måste resa till Filippinerna. Don't say we didn't warn you!

1. Kultur i Filippinerna

Tempel i Filippinerna

I Filippinerna är stämningen livfull och färgrik, du kabn räkna med en massa festligheter här. Glädjen och leendena smittar lätt av sig, särskilt då det mesta är värt att fira och gärna, då med både dans och sång på maskerader, gatufester, talangjakter och kladdiga lerfester. Då landet tidigare har koloniserats är kulturen en spännande mix med asiatiska, spanska och amerikanska inslag.

Vårt kulturtips i Filippinerna: Ta dig till Kalibo om du är här i januari för att uppleva festligheterna på festivalen Ati-Atihan.

2. Båtluffa bland magiska öar i Filippinerna

Båtluff i Filippinerna

Även om du kan vrida ditt huvud trehundrasextio grader är det i princip omöjligt att försöka välja vilken ö eller utsikt som tar tiopoängaren. Alla gör det. Hoppa på en båt som tar dig till Coron Island, El Nido, Olango, Bohol, Leyte... Vi vill gärna höra om du kan välja bara EN favorit.

Vårt tips bland öarna: Bege dig till den avlägsna vulkaniska ön Batanes Island för att se något unikt! Vill du se något mer lättillgängligt finner du äventyr på landsbygden att uppleva i Guimaras och söta utsökta mangor

3. Dykning i Filippinerna

Dykning i Filippinerna

Filippinerna har några av världens bästa dykspots mellan de över 7000 tropiska öar landet består av. Se det magnifika undervattenlivet och färgglada korallrev och marint liv som hajar, sköldpaddor och i rätt säsong den enorma valhajen om du har tur.

Vi rekommenderar: Dykupplevelsen Learn to dive in Dumaguete (från 5 141 kr, 5 dagar)
Vår tips för dig som vill dyka ner under havet: Även om du kan dyka året runt i Filippinerna är det allra bäst mellan november och juni pga. att det då är som bäst sikt och varmast i vattnet.


4. Vandring på de norra öarna

Res til Filippinerna

Om du är en trekking-fantast får du inte missa norra öarna av Filippinerna! Där får du komma nära naturen och uppleva den lokala kulturen - en perfekt kombo. 

Vårt tips för att ta sig runt: Ett smidigt sätt att ta sig från på öarna är genom minibussar s.k Jeepneys. Minibussarna kör olika rutter och dom kan du helt enkelt stoppa på gatan. 


5. Dykning + volontärarbete i Filippinerna

Dykning i Filippinerna

Har du intresse för både dykning och volontärarbete men inte kan bestämma dig för ett, strunta i det! Den perfekta lösningen är att volontärarbeta vid Marine Conservation Project: Hjälp både forskning och skydda det marina livet i havet runt Dumaguete och för ca 40-50 dyk per månad.

Vi rekommenderar: Volontärprojektet Marine Conservation Project med massa dyk (från 23 760 kr, 43 dagar)
Our tip: Har du inte tagit ditt dykcert än? Ingen fara! Du kan ta ditt certifikat på plats. Och har du redan har dykcert kan du avancera upp till PADI divemaster.

Vad finns mer i Filippinerna?


När du har fått nog av det varma tropiska havet (eller vänta, kommer det verkligen att hända?) och innan gälarna blir permanenta (en metafor), torka fötterna under ett äventyr bland bergen i Ifugao, norr om Manila. Frågan är, om du inte hade planer på Filippinerna innan, har du det nu?

Bästa tiden att resa till Filippinerna är under den torra perioden, Amihan, som sträcker sig från november till april. Dock får du räkna med att du inte är ensam att besöka Filippinerna då, så exkludera inte resterande månader bara för att.

Snacka Filippinerna med oss!

Ta dig till Filippinerna - värt tips!
Flyg med Emirates till Manila eller Cebu med ett spännande stopp som ingår i Dubai.

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...