{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Travelling classroom: Lär dig spanska i Costa Rica & Panama

Kvinna som pluggar spanska i en hammock i Centralamerika

Imponera med dina nya spanskakunskaper i Costa Rica

Planerar du en resa till Costa Rica eller Centralamerika och funderar på om du behöver öva lite på din spanska? Då är detta äventyr något för dig! »Med Travelling Classroom« får du öva på spanskan och resa runt i Centralamerika samtidigt. Du kommer snabbt att kunna beställa den perfekta måltiden på en lokal restaurang och våga inleda konversationer med lokalbefolkningen. Att förstå dig på det lokala språket kan också förbättra din kulturella förståelse och ge dig en bättre upplevelse av länderna du besöker. Packa väskan ge dig iväg på detta äventyr för att lära sig spanska tillsammans med andra äventyrliga resenärer!

Coastcard Station At A Beach In Costa Rica
Fördelar med att lära dig spanska
Att lära dig spanska inför din resa till Centralamerika är fördelaktigt av många skäl. Du kommer att ha lättare att kommunicera med lokalbefolkningen och navigera på okända platser. Att kunna grundläggande spanska ger dig dessutom en djupare förståelse för kulturen i de länder du besöker. Detta leder till en mer autentisk reseupplevelse!

Lära sig spanska medan du reser vs plugga innan du åker

Fördelen med att lära sig ett språk medan du reser: 

  • Att lära sig ett nytt språk i ett riktigt sammanhang kan vara riktigt effektivt. Du kan träna hela dagen och varje dag!
  • De får möjligheten att plocka upp uttryck och lokala dialekter som du förmodligen inte kommer att lära dig i en traditionell klassrumsmiljö hemma, eller i en språkapp.
  • Att resa och lära sig ett språk samtidigt kan vara ett roligt och spännande sätt att uppleva en ny kultur och skapa nya kontakter, med både lokalbefolkningen och andra studenter.

 

Men, att lära sig spanska innan du åker iväg på din resa har också sina fördelar:

  • Du kan förmodligen kommunicera effektivt med lokalbefolkningen från dag 1, vilket kan göra din start i Centralamerika lite enklare!
  • Hitta rätt i vilket spansktalande land som helst från början.
  • Du kommer snabbt att känna en känsla av frihet när du reser, eftersom du inte behöver lägga tid på spanskalektioner på plats.

 

Vissa kanske upplever att lära sig ett språk innan man ger sig ut och reser ger bostar självförtroendet och självständighet. Att ha grundläggande språkkunskaper innan du ger dig ut och reser kan dessutom göra det lättare att bygga upp sitt ordförråd under resan.

Samtidigt är det många som inte har tid eller motivation att lära sig spanska samtidigt som man kanske pluggar eller jobbar. Då är det förmodligen bättre att satsa på att lära sig språket när du reser och samtidigt passa på att plocka upp lokala dialekter som du inte får med dig hemma i en traditionell klassrumsmiljö. Att plugga spanska tillsammans med andra resenärer gör dessutom upplevelsen ännu roligare!

Spanish classes in Bocas del Toro, Panama - learn Spanish in Central America

Lär dig spanska med »Travelling Classroom« i Panama och Costa Rica

Nu har du kanske bestämt dig för vilken typ av elev du är? Vi skulle rekommendera att lära dig spanska i en lokal miljö alla dagar i veckan eftersom du får så mycket ut av själva upplevelsen. »Travelling Classroom«  är perfekt för just det och äventyret tar dig från Panama till Costa Rica!

Med »Travelling Classroom« får du kombinera språklektioner med äventyr och kulturella aktiviteter. Du får öva på språket i verkliga situationer samtidigt som du upptäcker nya platser och lär känna nya människor längs vägen. Lektionerna leds av certifierade lärare och dessutom är boende och utflykter en del av paketet. Som en bonus får du dela upplevelsen med andra studenter från hela världen som delar din passion för språk och resor, vilket är en cool upplevelse!

Backpacker sitting on a tree log in front of a waterfall in Costa Rica

Övning ger färdighet!

Att lära dig spanska under din resa kan ge dig en boost av självförtroende och en djupare förståelse för den lokala kulturen. Men det är viktigt att komma ihåg att oavsett vilken inlärningsmetod du väljer är övning nyckeln till att behärska ett nytt språk. Genom att mixa verkliga situationer med lektioner och appar får du ett försprång! 

Nyfiken på »Travelling Classroom«? Hör av dig nedan för att komma i kontakt med våra reserådgivare för att börja planera ditt äventyr, vi hjälper dig att uppfylla dina resdrömmar! 

Jag vill veta mer 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...