{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Upplev Thailand bortom turiststråken

en båt på en flod i thailand

Lär känna det genuina Thailand under en av dessa fem resor

Thailand är ett helt fantastiskt resmål. Det är därför inte konstigt att turister från hela världen vallfärdar hit. Du kan uppleva Thailand på många vis, vissa kör på charter vilket är helt fine, men vi föredrar mer originella och utmanade äventyr. Så hur upplever du egentligen Thailand på bästa vis utan att fastna i folkmassorna vid de klassiska (i många fall) turistfällorna? Vi har svaret och listar nedan fem handplockade favoriter som låter dig uppleva Thailand långt bortom turiststråken!

thailand-chiang-mai-pha-mon-village-local-cooking-gadv
Hilltribes Trek i norra Thailand
Reslängd: 5 dagar Börjar i: Chiang Mai Slutar i: Chiang Mai Pris: från 2778 kr
Läs mer här

Vandra genom imponerande landskap och småbyar i Chiang Mai

utsikt över kullar och djungel i Thailand

Är du en naturälskare och redo att snöra på dig vandringskängorna för att traska genom storslagna landskap? Då är den här resan för dig! Regionen runt Chiang Mai är känd för sin vackra natur och är totala motsatsen till de långa vita sandstränderna som Thailand ofta associerars med. En av de bästa vandringarna du kan göra här är den så kallade Ban Jabo Hilltribe Trek. Under fem dagar trekkar du genom magisk natur, besöker småbyar och äter äkta thailändsk mat. 100% fritt från folkmassor!

wildlife-rescue-center-tiny-bear
Elephant Refuge & Wildlife Rescue Center
Reslängd: 15 dagar Var: Bangkok Pris: från 6134 kr
Läs mer här

Volontärarbeta på Elephant Rescue Center och The Wildlife Rescue Center

två volntärer tvättar en elefant

Arbeta med djur som volontär i deras naturliga miljö. Här har du möjligheten att kombinera två fantastiska volontärprojekt, Elephant Refuge Center samt Wildlife Rescue Center, som båda arbetar för att hjälpa och rehabilitera vilda djur i deras naturliga miljöer.

Wildlife Rescue Center arbetar främst med fåglar och andra djur, så som gibbonapor, makaker, leopardkatter och kragbjörnar. Vid Elephant Refuge Center kommer du istället arbeta med elefanter som räddats från diverse turistattraktioner.

Observera att du kan engagera dig i projekten som kortast under två veckor.

Sai Yok Waterfall
Sai Yok Camping Adventure
Resläng: 3 dagar Börjar i: Bangkok Slutar i: Kanchanaburi Pris: från 3488 kr
Läs mer här

Kasta dig ut på ett djungeläventyr i Khao Sok National Park

flotte framför vattenfallet Sai Yok i Kanchanaburi, Thailand

På detta tredagars djungeläventyr i Khao Sok Nationalpark kommer du långt bort från andra turister. Här hittar finns inga all-inclusive hotell, istället får du utmana dig själv med att paddla kanot och vandra genom den vackra nationalparken. På denna resa övernattar du bokstavligen i djungeln och vem vet, kanske blir du själv förvånad över din förmåga att överleva i även den djupaste djungeln? Du har med dig en erfaren djungelguide som hjälper dig med att laga mat, så det finns ingen anleding att vara orolig. Dag två fortsätter äventyret till den berömda Cheow Lan Lake ombord på en longtail-båt! Res genom djungeln, njut av utsikten över de majestätiska kalkstensklipporna och simma i det smaragdgröna vattnet.

umphang-jungle-trekking-local-house
Umphang Jungle Trekking
Resdagar: 6 dagar Börjar i: Bangkok Slutar i: Bangkok Pris: från 4080 kr
Läs mer här

Vandra i norra Thailands djungel i Umphang

rafting i djungeln i norra thailand

Ta dig bortom turiststråken och utforska norra Thailand under den här rundresan genom djungeln i närheten av Umphang Wildlife Sanctuary. Här vandrar du i djungeln, badar vid det högsta vattenfallet i Sydostasien (ca. 400 meter högt), raftar på Mae Klong River och lär dig mer om den lokala kulturen i de små byarna som du passerar längs vägen. Det är inte utan anledning den här regionen finns med på UNESCOs värlsarvslista. Om du tar dig hit kommer du att förstå varför!

Koh Kye Beach With Tents
Coral Island Beach Camping
Reslängd: 3 dagar Börjar i: Chumphon Slutar i: Chumphon Pris: från 2871 kr
Läs mer här

Stränder, korallrev och djungel på den öde ön Koh Kye

strand på Koh Kye i Thailand sedd från ovan

En öde ö. Kritvita sandstränder. En frodig djungel. Den här resan ger dig hela kittet. Med en traditionell fiskebåt transporteras du till ön och här väntar orörda korallrev, tusentals färgglada fiskar och nätter under stjärnorna mitt på stranden. Koh Kye är en unik plats och skiljer sig från alla andra öar i Thailand. Ön är en så kallad korallkyrkogård och det är just detta som skapar dess ovanliga vita sanddyna som sträcker sig ut från land.

Den här resan är perfekt för dig som planerar att ta dig vidare till Koh Tao, Koh Phangan, Koh Samui och de många andra vackra platserna i södra Thailand.

Taggad på att dra iväg? Snacka med oss!

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...