{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Volontärarbeta utomlands: 5 viktiga projekt du kan stötta

en kille som är engagerad inom volontärarbete utomlands

Vilket volontärprojekt brinner du för?

 

Volontärarbete handlar om att göra skillnad för det lokala samhället på destinationen du besöker. Vi på KILROY samarbetar med noggrant utvald volontärprojekt som drivs av lokala organisationer som är insatta i vilka behov som finns på plats. Det innebär att du kan vara säker på att ditt volontärarbete gör skillnad på bästa sätt. Är du nyfiken på att volontärarbeta utomlands? Prata med oss så hjälper vi dig att hitta rätt projekt!

Genom att volontärarbeta utomlands får du:

  • ett lokalt perspektiv och inblick i en ny kultur 
  • vara med och göra skillnad där det verkligen behövs
  • värdefull erfarenhet som gör att du växer som person

Nedan listan vi ett urval av volontärpojekt som vi samarbetar med. Klicka här för att se fler projekt!

Frågor om volontärarbete? Mejla oss!

volunteering-central-america-costa-rica-monkey-cover

Animal Rescue Center, Costa Rica 

 

Costa Rica är känt för sitt otroliga djurliv och sina fantastiska nationalparker. Men dessvärre är det fortfarande många djur som skadas och behöver tas hand om. Djurräddningscentret i Playa Chiquita, nära Puerto Viejo, jobbar aktivt för att rehabilitera dessa skdade djur och om möjligt återinföra dem till deras naturliga livsmiljö i skyddade områden. Ta chansen att volontärarbera med djur som apor, sengångare, tvättbjörnar, myrslokar, pungdjur, reptiler och ge dem den kärlek och omsorg de förtjänar! 

Plats: Puerto Viejo de Talamanca, Costa Rica
Längd: Minimum 30 dagar 

Läs mer om projektet

volunteering-asia-thailand-volunteering-animals-elephant-person-cover

Elephant Refugee Centre & Wildlife Rescue Center, Thailand

 

Elephant Refuge Centre är en trygg tillvaro för elefanter som farit illa och om du vill vara en del av lösningen, kan du ställa upp och jobba som volontär. Du kommer att få lära dig allt du behöver veta om skötseln av dessa magnifika djur och bland annat få arbeta med att städa, tvätta och utfodra elefanterna och ta med dem ut på en promenad. Du kan även kombinera projektet med Wildlife Rescue Center som är hem för en mängd fåglar och djur som behöver omvårdnad för att om möjligt återinföras till naturen.

Plats: Bangkok Thailand
Längd: Minst 15 dagar

Läs mer om projektet

marine-conservation-diver-working-underwater

Marine Conservation & Diving, Filippinerna

Vi samarbetar med ett av de häftigaste volontärprojekten i Filippinerna, där du får möjlighet att volontärarbeta med miljö och marint liv och samtidigt dyka i fantastiska miljöer. Detta passar dig som handen i handsken om du älskar att dyka (eller drömmer om att lära dig!) och samtidigt vill ge något tillbaka till lokalsamhället. 

Plats: Dumaguete , Filippinerna
Längd: 6-12 veckor

Läs mer om projektet

volunteering-bali-turtle-cover

Skydda havssköldpaddor med Turtle Project, Indonesien

 

Hjälp utrotningshotade havssköldpaddor tillsammans med lokalbefolkningen i Indonesien. På detta volontärprojekt är det många moment som utgör helheten, bl.a. att samla in viktig data om havssköldpaddan i Indonesien, miljöutbildning, undervisa i grundläggande engelska. Beroende på säsong kan du även få samla in ägg, övervaka bon eller att se till att nykläckta havssköldpaddor kommer ut ordentligt i sit naturliga habitat, det vill säga havet.

Plats: Nusa Penida, Indonesien  
Längd: Minimum 14 dagar  

Läs mer om projektet

sunshine-educare-kids-playing

Volontärarbeta med barn och ungdomar på Sunshine Educare, Sydafrika

 

Sunshine Educare driver en förskola och ett lärcentrum för utsatta och försummade i samhället. Detta projekt har nyligen flyttat till området Wolwerivier i närheten av Kapstaden i Sydafrika. Som volontär stöttar samt undervisar du barn som är mellan 1 och 6 år. Under dagarna håller du i aktiviteter som hjälper barnen att förbättra sin finmotorik, matte, läsning samt annan undervisning som finns på andra förskolor i Sydafrika. 

Plats: Kapstaden, Sydafrika 
Längd: Minst 18 dagar

Läs mer om projektet

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...