{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Volontärarbeta utomlands: 5 viktiga projekt du kan stötta

en kille som är engagerad inom volontärarbete utomlands

Vilket volontärprojekt brinner du för?

 

Volontärarbete handlar om att göra skillnad för det lokala samhället på destinationen du besöker. Vi på KILROY samarbetar med noggrant utvald volontärprojekt som drivs av lokala organisationer som är insatta i vilka behov som finns på plats. Det innebär att du kan vara säker på att ditt volontärarbete gör skillnad på bästa sätt. Är du nyfiken på att volontärarbeta utomlands? Prata med oss så hjälper vi dig att hitta rätt projekt!

Genom att volontärarbeta utomlands får du:

  • ett lokalt perspektiv och inblick i en ny kultur 
  • vara med och göra skillnad där det verkligen behövs
  • värdefull erfarenhet som gör att du växer som person

Nedan listan vi ett urval av volontärpojekt som vi samarbetar med. Klicka här för att se fler projekt!

Frågor om volontärarbete? Mejla oss!

volunteering-central-america-costa-rica-monkey-cover

Animal Rescue Center, Costa Rica 

 

Costa Rica är känt för sitt otroliga djurliv och sina fantastiska nationalparker. Men dessvärre är det fortfarande många djur som skadas och behöver tas hand om. Djurräddningscentret i Playa Chiquita, nära Puerto Viejo, jobbar aktivt för att rehabilitera dessa skdade djur och om möjligt återinföra dem till deras naturliga livsmiljö i skyddade områden. Ta chansen att volontärarbera med djur som apor, sengångare, tvättbjörnar, myrslokar, pungdjur, reptiler och ge dem den kärlek och omsorg de förtjänar! 

Plats: Puerto Viejo de Talamanca, Costa Rica
Längd: Minimum 30 dagar 

Läs mer om projektet

volunteering-asia-thailand-volunteering-animals-elephant-person-cover

Elephant Refugee Centre & Wildlife Rescue Center, Thailand

 

Elephant Refuge Centre är en trygg tillvaro för elefanter som farit illa och om du vill vara en del av lösningen, kan du ställa upp och jobba som volontär. Du kommer att få lära dig allt du behöver veta om skötseln av dessa magnifika djur och bland annat få arbeta med att städa, tvätta och utfodra elefanterna och ta med dem ut på en promenad. Du kan även kombinera projektet med Wildlife Rescue Center som är hem för en mängd fåglar och djur som behöver omvårdnad för att om möjligt återinföras till naturen.

Plats: Bangkok Thailand
Längd: Minst 15 dagar

Läs mer om projektet

marine-conservation-diver-working-underwater

Marine Conservation & Diving, Filippinerna

Vi samarbetar med ett av de häftigaste volontärprojekten i Filippinerna, där du får möjlighet att volontärarbeta med miljö och marint liv och samtidigt dyka i fantastiska miljöer. Detta passar dig som handen i handsken om du älskar att dyka (eller drömmer om att lära dig!) och samtidigt vill ge något tillbaka till lokalsamhället. 

Plats: Dumaguete , Filippinerna
Längd: 6-12 veckor

Läs mer om projektet

volunteering-bali-turtle-cover

Skydda havssköldpaddor med Turtle Project, Indonesien

 

Hjälp utrotningshotade havssköldpaddor tillsammans med lokalbefolkningen i Indonesien. På detta volontärprojekt är det många moment som utgör helheten, bl.a. att samla in viktig data om havssköldpaddan i Indonesien, miljöutbildning, undervisa i grundläggande engelska. Beroende på säsong kan du även få samla in ägg, övervaka bon eller att se till att nykläckta havssköldpaddor kommer ut ordentligt i sit naturliga habitat, det vill säga havet.

Plats: Nusa Penida, Indonesien  
Längd: Minimum 14 dagar  

Läs mer om projektet

sunshine-educare-kids-playing

Volontärarbeta med barn och ungdomar på Sunshine Educare, Sydafrika

 

Sunshine Educare driver en förskola och ett lärcentrum för utsatta och försummade i samhället. Detta projekt har nyligen flyttat till området Wolwerivier i närheten av Kapstaden i Sydafrika. Som volontär stöttar samt undervisar du barn som är mellan 1 och 6 år. Under dagarna håller du i aktiviteter som hjälper barnen att förbättra sin finmotorik, matte, läsning samt annan undervisning som finns på andra förskolor i Sydafrika. 

Plats: Kapstaden, Sydafrika 
Längd: Minst 18 dagar

Läs mer om projektet

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...