{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Drömmer du om volontärarbete vid havet?

Stora rockor och en dykare som volontärarbetar vid havet

Drömmer du om volontärarbete vid havet?

Att havet är hem åt en otrolig marin fauna vet vi alla om. Vi vet även om att miljontals ton plats flyter runt i havet och skadar de varelser och organismer som lever där. Dessutom lurar andra faror i havet som även dessa utgör ett hot mot de marina ekosystemet. Om du brinner för att vända den här utvecklingen och vill hjälpa till att skydda och bevara marina djurs hem, så som den graciösa havssköldpaddan och den spännande citronhajen, har vi projekten för dig.

Som volontär på nedan marina projekt kommer du att bo på några av världen vackraste platser, som ofta dessutom är unika i sitt slag. Du kommer att kunna dyka i tropiska miljöer, lära känna andra internationella volontärer och hjälpa naturen på traven!

Varför volontärarbete vid havet?

De marina volontärprojekten har som syfte att bygga upp skadade ekosystem, skydda hotade djurarter samt utbilda lokalbefolkningen i varför den marina mångfalden är viktig att bevara – och som frivillig volontär kan du vara med och hjälpa till!

Sea Turtle Conservation - Grekland
Längd: minimum 2 veckor (15 dagar)
Var: Grekland
Pris: från 15 756kr
Läs mer om projektet

Sea Turtle Conservation - Grekland

En oäkta karettsköldpadda under volontärarbete vid havet

I det är projektet hjälper du som volontär till med att bevara och skydda en av den viktigaste äggläggningsplatserna för arten Caretta Caretta, även kända som den oäkta karettsköldpaddan. Denna sköldpaddsart är en av de största arterna av havssköldpaddor och återfinns i runt om i hela världen, och däribland i Medelhavet.

Under projektet kommer du att bo tillsammans med andra volontärer i Kyparissia i sydvästra Grekland och förbättra miljön för en av de mest utrotningshotade arterna i medelhavsområdet.

Coastal Conservation Expedition - Thailand
Längd: minimum 2 veckor (15 dagar)
Var: Phuket
Pris: från 16 796kr
Läs mer om projektet

Coastal Conservation Expedition - Thailand

En vacker vy över Thailand där du kan volontärarbeta

Som volontär i detta projekt kommer du att bygga upp din förståelse för de olika problemen och utmaningarna denna region står inför. Förutom projektets fokus på att skydda och bevara både naturen och det marina ekosystemet i regionen (exempelvis med fokus på korallreven och sköldpaddorna), kommer du även att bekanta dig med den lokala kulturen. Detta då du tillsammans med lokala initiativ kommer du att undervisa barn och unga inom naturskydd.

Projekten varierar beroende på säsong och du kommer att bo tillsammans med andra internationella volontärer längs kusten av den vackra regionen Phang Nga.

Lemon Shark & Turtle Conservation - Seychellerna
Längd: minimum 2 veckor (15 dagar)
Var: Mahe Island
Pris: från 17 420kr
Läs mer om projektet

Lemon Shark & Turtle Conservation - Seychellerna

En grupp kvinnor undersöker en sköldpadda på en strand under ett volontärprojekt vid havet.

På paradiset Seychellerna hjälper du som volontär till med att bevara några av öns viktigaste djurarter, nämligen citronhajen och de hotade karettsköldpaddorna och gröna havssköldpaddorna. Projektets syfte är att säkra arternas framtid i havet utanför Seychellerna.

Under din tid här kommer du att lära dig mer om djurarterna och bidra till deras fortlevnad. Du kommer att bo på ön Curieuse i stugor mitt på stranden tillsammans med ett team av andra passionerade volontärer och experter.

Island Conservation - Seychellerna
Längd: minimum 2 veckor (15 dagar)
Var: Mahe Island
Pris: från 17 420kr
Läs mer om projektet

Island Conservation - Seychellerna

En båt längs kusten där du kan volontärarbeta med havets mångfald

Under en volontärresa till ön Curieuse kan du bli delaktig i en av de mest framstående organisationerna inom datainsamling om djur och natur på Seychellerna. Som volontär kommer du att delta i viktig forskning inom naturskydd av en av öns nationalparker samt hjälpa till med att utforma naturskyddspolicyers.

Du kommer att leva mitt i paradiset och samtidigt bidra till det bättre för den inhemska faunan – både när det kommer till växter och likväl djurarter så som citronhajen och karettsköldpaddan.

Marine Conservation Expedition - Mexiko
Längd: från 4 veckor (29 dagar)
Var: Puerto Morelos (upphämtning i Cancun)
Pris: från 28 860kr
Läs mer om projektet

Marine Conservation Expedition - Mexiko

En kvinna redo för att dyka under sitt volontärarbete vid havet

Ta ditt PADI-dykcertifikat samtidigt som du utforskar det mesoamerikanska revsystemet i Mexiko - vilket är det näst största på jorden! Här möter du allt från färgstarka koraller till häftiga varelser så som fjärilsfiskar, papegojfiskar, havssportar och ekorrfiskar. Det marina volontärprojektet fokuserar på att analysera revets allmänna tillstånd och tillsammans med andra volontärer kommer du att göra diverse mätningar för att just kunna göra edssa analyser.

Du kommer att bo på ett nationellt forskningscenter för marin forskning och dessutom kommer du att få utvecklas som dykare.

Marine Conservation Expedition - Fiji
Längd: minimum 4 veckor (29 dagar)
Var: Nadi, Fiji
Pris: från 31 668kr
Läs mer om projektet

Marine Conservation Expedition - Fiji

Två dykare under ytan som volontärarbetar vid havet

Detta marina volontärprojekt startades utav två holländska marinbiologer och två australiensiska dykare. Syftet var då och är fortfarande att skydda och bevara det marina ekosystemet i Filippinerna. De har nu expanderat till att ta sig an Fiji. Som volontär i detta projekt kommer du att få dyka uppemot 40-50 gånger per månad på outforskade platser där knappt någon dykt tidigare.

För att delta i detta projekt behöver du inte vara en erfaren dykare. Om du inte har ett dykcertifikat kommer du i början av din tid här få ett.

Marine Conservation Expedition - Seychellerna
Längd: minimum 4 veckor (29 dagar)
Var: Mahe Island
Pris: från 31 668kr
Läs mer om projektet

Marine Conservation Expedition - Seychellerna

Volontärarbete vid havet låter dig ta ett PAdi-dykcertifikat likt dessa två dykare

Har du redan erfarenhet av att dyka? Då kan du passa på att ta certifikaten PADI Advanced och PADI Coral Reef Research Diver samtidigt som du deltar i detta marina volontärprojekt. Som volontär kommer du att vara med under expeditioner som syftar till att bevara och skydda det marina livet runt Seychellernas orörda och vackra öar. Din insats kommer att bidra till forskningen genom datainsamling gällande korallrev, havslevande djur och sköldpaddors äggläggningsplatser.

Om du inte har ett dykcertifikat kan du ta ett hos en av de lokala dykbutikerna innan du startar ditt deltagande i projektet. Hör av dig till oss så guidar vi dig genom möjligheterna till att ta ett PADI-certifikat på Seychellerna.

Nyfiken på fler marina volontärprojekt?
Vi har ett stort urval av marina volontärprojekt och du hittar ytterligare projekt här!
Läs om fler marina projekt

Volontärarbeta vid havet? Ja, tack!

Om du vill vara med och bidra till bevarande och skydd av världens marina ekosystem hör då av dig till oss med dina frågor och funderingar så ser vi till att du kommer iväg på en volontärresa du sent kommer att glömma. Givetvis är våra reserådgivning kostnadsfria.

Boka in ett möte

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...