{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Äventyrsresa genom 4 länder i Centralamerika


Äventyrsresa genom 4 länder i Centralamerika | KILROY
Se hela rutten

Reslängd

6-7 veckor

Antal länder

4

Resetyp

Backpacking

Inkluderat i priset

Flyg, äventyrsresor och mycket mer

Jag vill veta mer
Känner du redan peppen? Detta äventyr tar dig genom 4 olika länder i Centralamerika under cirka 6 veckor. Med en resrutt som tar dig till några av de mest fantastiska platserna i Panama, Costa Rica, Guatemala och Mexiko, råder det ingen tvekan om att denna resa kommer att ha gett dig minnen för livet när du går ombord på planet hemåt igen.

Vi har satt ihop det perfekta äventyret i Centralamerika, enligt våra reseexperter. Du börjar din resa i Panama där både stränder och spanskalektioner står på agendan. Ta dig sedan från Panama genom Costa Rica och utforska både frodiga djungler och mysiga städer på vägen. Fortsätt till Guatemala där du kommer att få utforska gamla ruiner och koloniala städer. Avsluta äventyret i Mexiko med strandhäng och surf!

Kom ihåg att detta endast är ett reseförslag och att du alltid kan anpassa rutten så att den passar just dig. Hojta till om du behöver hjälp med att skräddarsy en resplan så hjälper vi dig med det!

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans.

Vad är inkluderat i priset?
 • Flyg till Panama City
 • 2 övernattningar på vandrarhem Panama City
 • 4 dagars äventyrsresa till San Blas 
 • Lär dig spanska i Bocas del Toro (7 dagar)
 • 3 övernattningar på vandrarhem i Puerto Viejo
 • 8 dagars äventyrsresa i Costa Rica 
 • Flyg från San José till Guatemala
 • 2 övernattningar på hostel i Antigua
 • 2 dagars vandring till Acatenango
 • 8 dagars surfcamp i Puerto Escondido
 • 2 extra övernattningar på vandrarhem i Puerto Escondido
 • Flyg till Stockholm från Puerto Escondido
 • Bokningsavgifter
 • Egen reseexpert
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Vaccinationer 
 • Måltider (förutom de som ingår under aktiviteterna)
 • Egna utlyfkter och aktiviteter 
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseförslag: Äventyrsresa genom 4 länder i Centralamerika

Stockholm - Panama City – San Blas – Bocas del Toro – Puerto Viejo – San José – Antigua - Puerto Escondido – Stockholm

Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa drömresor och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Panama City, Kickstarta ditt äventyr

Första stoppet på resan är Panama City! Vi har ordnat med boende de 2 första nätterna, så allt du behöver göra är att lämna ditt bagage på Panamas coolaste vandrarhem och börja utforska staden. Kolla in alla populära sevärdigheter och ta en promenad längs Panamakanalen. Panama City har massor av mysiga kvarter och historiska platser, så dagarna kommer att flyga förbi. Innan du vet ordet av är det dags att resa vidare!

San Blas, Välkommen till paradiset

Från Panama City ger du dig ut på resans första äventyr - och inget dåligt sådant! San Blas öarna kan inte beskrivas som något annat än magiska. Vad sägs om 4 dagar som enbart handlar om vita sandstränder, kristallklart vatten och läckra cocktails? Rätt så härligt va? Det var som vi trodde! Njut av den avslappnade stämningen och jobba på solbrännan innan det är dags för nästa stopp på resan (som kräver att du har huvudet på skaft!).

Bocas del Toro, Lär dig spanska

¡Hola! ¿Cómo estás? ¿Estás listo para aprender español? Det är dags att fräscha upp dina spanskakunskaper! De kommer garanterat att komma till användning under resten av denna resa. Vi har bokat 1 vecka på en språkskola i vackra Bocas del Toro. Förutom att du kommer att lära dig nya fraser på spanska, ligger skolan i ett tropiskt paradis som också är känt för sitt pulserande nattliv. Här spenderar du 7 dagar innan du fortsätter till Costa Rica!

Puerto Viejo, Adrenalinhöjande aktiviteter

Ta en lokal buss från Bocas del Toro till Puerto Viejo och utforska området på egen hand. Vi har inkluderat 3 nätter på ett riktigt coolt vandrarhem, men du kan välja att lägga till fler nätter om du vill. För den äventyrliga finns möjligheter att prova på forsränning eller ziplining. Så älskar du att känna adrenalinet pumpa har du kommit rätt! Staden lockar vanligtvis backpackers fårn hela världen så det finns gott om möjligheter att lära känna nya människor.

San José, 8 dagars äventyrsresa

Hitta din egen väg från Puerto Viejo till San José (det går en direktbuss) och stanna i staden en natt eller två (vi kan hjälpa dig att boka boende om du vill). Därefter väntar en 8-dagars äventyrsresa som tar dig till några av de bästa platserna i Costa Rica, inklusive La Fortuna och den lilla surfstaden Santa Teresa. Du reser tillsammans med andra backpackers och boende ingår. En höjdpunkt är helt klart besöket på vulkanen Arenal som är en spektakulär syn!

Guatemala City, 6 dagars äventyrsresa + tid för egna aktiviteter

Du flyger till Guatemala City där du på egen hand får upptäcka den koloniala staden Antigua. Här har vi bokat två nätter på hostel så du har tid att utforska staden. Du kommer också emellan dina nätter i Antigua, få åka iväg på en 2 dagars vandring till vulkanen Acatenango, hur coolt?! När du känner dig klar med Antigua rekommenderar vi att du gör ett besök vid de berömda Tikal-ruinerna. När du känner dig klar med Guatemala köper du en bussbiljett och beger dig mot nästa stopp, Puerto Escondido i Mexiko!

Puerto Escondido, Surf's up!

Sist, men inte minst, har vi inkluderat ett 8 dagars surfläger i den mexikanska surfstaden, Puerto Escondido. Har du aldrig surfat förut? Oroa dig inte, erfarna instruktörer lär dig allt du behöver veta och innan du vet ordet av tar du vågorna som ett proffs! Surfa på dagarna och chilla på kvällarna tillsammans med andra backpackers från hela världen som också har kommit hit för att leva «pura vida»!

I priset ingår flyg hem till Sverige från Puerto Escondido, men om du vill fortsätta din resa någon annanstans så fixar vi det. Berätta för oss vart du vill resa och vad du vill göra så hjälper vi dig att förlänga din resa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...