{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Working Holiday

Sommarjobba utomlands med Working Holiday visa | Säsonga utomlands

Jobba utomlands med ett Working Holiday-visum

Förläng resan genom att jobba utomlands samtidigt som du upptäcker ett nytt land! Umgås med lokalbefolkning och andra resenärer, hitta dina favoritplatser och bli förälskad i ditt nya, tillfälliga, hem. 

Vart kan jag resa på en Working Holiday?

Du kan dra iväg på en Working Holiday i Australien, Nya Zeeland eller Kanada. Om du är 18-30 år kan vi hjälpa dig att uppfylla din dröm om att leva och arbeta i Australien och Nya Zeeland. I Kanada kan du åka på en working holiday tills du är 30 år. Lägg in jobbet som en del av din semester, ditt sommarlov eller som en del av ditt sabbatsår - vem har inte någon gång drömt om att säsonga utomlands liksom? 

Vi vill såklart hjälpa dig att komma iväg och även underlätta med förberedelserna så att din ankomst blir så smidig som möjlig.

Working Holiday i Australien
Working Holiday i Kanada
Working Holiday i Nya Zeeland 

Hur gör jag för att ansöka om ett Working Holiday-visum?

1. Boka ett möte med en av våra reseexperter som reder ut alla frågetecken innan du söker visum för att få ett godkännande att få jobba utomlands.

Boka mötet här

2. Ansök om visumet med hjälp av en av våra reseexperter.

3. Boka in vårt Working Holiday-startpaket som ger dig den bästa starten på din resa i Australien, eller ett Powder Package i Kanada. Snacka med våra reseexperter så berättar de allt du behöver veta om att somamrjobba, säsonga eller helt enkelt bara att jobba utomlands under semestern. 

Vad kan jag jobba med utomlands?

Det är oftast lätt att hitta jobb utomlands, men det kan vara bra att veta vad du kan förvänta dig. I Australien och Nya Zeeland är det framförallt inom turismindustrin som du kan få jobb t.ex. på hotell eller hostel, på barer & cafeér, eller på olika farmer med djur eller fruktodlingar. Tanken är inte att den inhemska arbetsmarknaden ska störas. Det går även att få mer avancerade jobb, men då kan det vara bra att ta kontakt med företaget i fråga innan man reser för att få svar om eventuell arbetsplats.

I Kanada arbetar man inom turismindustrin på någon av de stora skidorterna som erbjuder riktigt bra skidåkning och en härlig miljö. Här finns jobb inom bland annat handel, uthyrning, skidskola, bokningscentral, skidliftsanläggning och restuaurangbranchen.

Om du har några funderingar om att säsonga utomlands eller om Working Holiday-visum kan du alltid kommar förbi en av våra butiker eller prata med oss över telefon. Du kan givetvis även chatta eller skicka ett meddelande till oss - vi sitter redo för att hjälpa dig!

Hör av dig till oss

alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...