Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Jobba i Australien

Man som jobbar i Australien som barista | Working Holiday visum Australien

Jobba i Australien med ett Working Holiday-visum

Drömmer du om att jobba i ett annat land och samtidigt kunna resa runt en längre period? Med ett Working Holiday-visum i Australien får du möjlighet att göra just detta! Våra Working Holiday-paket är utformade så att du får bästa möjliga start på ditt äventyr i Australien (vi ordnar bland annat så att du inledningsvis får bo på landets bästa hostels!). Allt för att du ska slippa krångel och kan fokusera på att komma igång med jobb och livet down under.

Få gratis rådgivning om Working Holiday

Australia General Girl Sunset
Taggad på att jobba i Australien?
Vi guidar dig genom alla möjligheter att bo och jobba i Australien! Boka in en reserådgivning (som alltid är helt gratis) så ser vi till att du får svar på alla dina frågor och funderingar kring Working Holiday i Australien. Snacka med oss!
Kontakta oss

Working Holiday-visum i Australien

Är du mellan 18 och 30 år och på jakt efter nya äventyr? Res till Australien med ett Working Holiday-visum som är giltigt i 12 månader! Vi hjälper dig att uppfylla drömmen om att jobba samtidigt som du utforskar down under (en perfekt kombo!). Du kan alltså jobba ihop fickpengar för dina resor och äventyr samtidigt som du lär känna lokalbefolkningen och får nya vänner från olika delar av världen. 

Du beviljas visum för ett helt år, men tänk på att du inte kan söka det flera gånger. Vi rekommenderar därför att du stannar hela året för att verkligen utnyttja möjligheten till max! 

Få en bra start på din Working Holiday i Australien

För att du ska få en bra start på din Working Holiday äventyr i Australien föreslår vi att du bokar ett ankomstpaket. Efter den långa flygresan kan du bli upphämtad på flygplatsen, få boende de första nätterna samt hjälp med nödvändigt pappersarbete. En enkel och smidig start! Vi har lång erfarenhet av att hjälpa resenärer och vi ser gärna till så att även du slipper krångel och kan börja leva livet down under direkt.

Välj om du vill bo 3-7 nätter i sovsal eller tvåbäddsrum på moderna vandrarhem med fräscha faciliteter och grym service. Vandrarhemmen ligger centralt och har alla bekvämligheter du kan tänkas behöva, som t.ex. kök, TV-rum, café, internet, resedisk och så klart barer där du kan träffa nya nya bekantskaper och vara med på roliga event som anordnas under veckan.

Våra ankomstpaket för Working Holiday i Australien finns i:

Hör av dig för mer info

Vad ingår i ett Working Holiday paket i Australien?

 

 • Transport från flygplatsen till ditt boende 
 • 3-7 nätters boende inkl. frukost 
 • Informationsmöte
 • 12 månaders medlemskap i Job Search Australia som har kontor runt om i hela landet
 • Jobb- och CV-assistans via Job Search Australia
 • SIM-kort till din mobil
 • Hjälp med bankkonto och skattenummer
 • Visum för ett eventuellt andra år i Australien

...och mycket mycket mer!

Boende i Working Holiday-paketen gäller så många nätter som du har valt. Om du vill lägga till extranätter måste dessa bokas separat, Snacka med oss så hjälper vi dig!

FAQ om att jobba i Australien med Working Holiday-visum

Vad för typ av jobb kan jag förvänta mig att få?

Du kan ta vilken typ av jobb som helst på ditt Working Holiday-visum, både heltid, deltid och volontärt. Det finns många alternativ inom turism-, service- och jordbruksindustrin.

Kan jag studera med ett Working Holiday-visum?

Du kan studera i upp till 4 månader på ett 12-månaders Working Holiday-visum. Ett Working Holiday-visum passar inte dom som vill studera på heltid i Australien. Om du vill till Australien för att studera i första hand, rekommenderar vi dig att kontakta KILROYs studierådgivare. Läs gärna mer info om att studera i Australien.

Hur mycket pengar behöver jag ha med mig?

Du måste bevisa att du har en viss summa pengar att försörja dig med under första perioden efter du rest in i Australien. Du bör även ha en utresebiljett från landet, eller en tillräcklig summa för att kunna köpa en biljett.

Hur mycket kan jag förvänta mig att tjäna?

Lagar i Australien sätter lönenivåerna och anställningsvillkor. Besök www.fairwork.gov.au för att se exempel på löner inom några yrken. Det kommer att dras skatt från pengarna du tjänar. Du kommer också att behöva öppna ett australiskt bankkonto och få ett skattenummer innan du börjar jobba i Australien.

 

Åk på en working holiday i Australien - vi hjälper dig hela vägen!

Så landar du ett jobb i Australien – bästa tipsen!

Du har fått ditt Working Holiday-visum och bokat resan. Allt som behövs nu är ett jobb, så här börjar du!

 • Skaffa ett startpaket i Brisbane, Melbourne eller Sydney där det ingår flygtransfer, boende, hjälp med att fixa bankkonto, skattenummer, CV, 12 månaders tillgång till jobbsökarverktyg online och hjälp på kontor face-to-face. Allt du behöver för en smidig start!

 • Tänk över dina förmågor och kompetenser. Många vill bli en cool bartender på ett hippt ställe, men vad mer kan du göra?

 • Försök skaffa dig så mycket erfarenhet som möjligt innan du åker och börja fila på ditt CV. Ju mer förberedelser du gör innan du åker, desto snabbare kommer du igång med ditt nya liv i Australien!

 • Om du har jobbat i bar och vill fortsätta med det; i Australien behöver du ha ett ’RSA Certificate’. Vårt team i Australien kan hjälpa dig med det.

 • Tänk på att alla jobbintervjuer är värdefulla erfarenheter! Kom i tid, läs på om arbetsgivaren och försök att övertyga intervjuaren att du är precis den person de behöver!

 • Våga prova något nytt. Det finns många spännande möjligheter så länge du vågar testa nya saker. Vad sägs om att jobba med att testa vattenrutschkanor?

 • Planera din tid. Fundera över hur mycket tid av din vistelse du vill lägga på jobb och hur mycket tid du vill ha över till äventyr. Detta är din livs resa i Australien – gör mesta möjliga av den!

 • Spara pengar innan så att du klarar dig ekonomiskt den första tiden. Det är inte lika kul att anlända i Australien om du känner dig stressad över att du måste skaffa jobb direkt.

No worries mate – du kommer att bo, leva och jobba som en tvättäkta australiensare på nolltid!

Taggad på att jobba i Australien under en Working Holiday?

Vi guidar dig genom alla dina möjligheter! Boka in en reserådgivning (som alltid är helt gratis) så ser vi till att du får svar på alla dina frågor och funderingar kring att göra en Working Holiday i Australien.

Snacka med oss!

Maxa din Working Holiday i Australien med en episk roadtrip

När du ändå tagit dig till andra sidan jorden för att arbeta, varför inte då även dra iväg på en legendarisk roadtrip genom Australien? Hyr en bil och var med om oförglömliga äventyr i den takt som passar dig.

Förslag på roadtrips i Australien

 

Kommande events

1/3: Vart vill du åka?

Skriv in de platser du vill besöka och hur länge du vill stanna på varje plats. För tillfället rekommenderar vi att du endast väljer 1 eller 2 destinationer för att din resa faktiskt ska bli av.

2/3: Vilken typ av resenär är du?

Vill du surfa, dyka, vandra, träna, yoga, åka på safari eller göra något annat kul under din resa? Berätta det för oss så tar vi fram förslag! Ju mer vi vet vad du vill göra desto bättre förslag kan vi ge dig!

3/3: Kontaktinformation och resebudget

Vänligen ange din kontakinformation så att vi kan nå dig. Ju mer information du ger oss, desto bättre hjälp, tips och råd kan vi ge dig.

Då var allt klart!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vänligen ange datum

Ta bort destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

usa-travel-inspiration-road-skatergirl

Jag planerar min första stora resa

travel-inspiration-asia-yoga-morning-solo-girl

Jag vill volontärarbeta utomlands under min resa

VTG-thumbnail-2

Jag vill ha förslag på roliga saker att göra på min resa

tours-group-travel-campfire-cover

Jag vill åka på gruppresa med andra backpackers

jucy-trailblazer-usa-canada-scenic-image-13

Jag vill åka på en roadtrip

travel-inspiration-green-lush-zebras

Jag vill boka en gratis reserådgivning hos KILROY

Vi vill gärna veta vad du heter :)

Vänligen ange ditt födelsedatum - vi behöver detta för att kunna hitta de bästa priserna för dig!

Ange din e-postadress så att vi kan komma i kontakt med dig!

+
-
100.000+
{{absoluteMinBudget}}
Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designat din egen drömresa!
Detta händer nu: 1. Vi kollar igenom din förfrågan och kontaktar dig via telefon eller mejl för att stämma av dina önskemål. Det numret som visas i displayen är 0771 – 545 769. Får vi inte tag på dig via telefon försöker vi med via mejl. 2. Tillsammans med dig sätter igång med att titta på priser och olika alternativ för din drömresa. Du kan alltid nå oss på 0771 – 545 769. Hörs snart! OBS: Har du inte fått något svar från oss? Kolla om mejlet kan ha hamnar i skräpposten!

Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

 • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...