{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Soloresa: Upptäck otroliga platser utanför din komfortzon

Tjej med ryggsäck på en skoter med berg i bakgrunden
En man går på en tågräls i Asien

Varför du ska resa solo

Att resa med sina vänner är en sjukt rolig upplevelse och man får upptäcka allting tillsammans för första gången. Men visste du att vi är så mycket mer öppna när vi reser solo? Vad som helst kan hända när du reser solo och du vet aldrig vem du kommer träffa. 

 

Att resa solo betyder faktiskt inte att du kommer resa helt själv utan du kommer träffa massor av människor på vägen. Hela idén handlar om att träffa nya människor som du inte hade varit lika öppen för att lära känna om du rest med en kompis. Genom att resa solo kan du själv bestämma din resväg men också skapa minnen med nya vänner under resans gång. Det är helt enkelt, the best of both worlds! Du får bestämma din resa helt själv men också hänga med nya kompisar på vägen.

Vill du veta mer? Läs mer om att reas solo här! 

Behöver mer inspiration?

Kolla in fler bloggar

VARFÖR RESA SOLO MED KILROY

Ditt alldeles egna säkerhetsnät
Vi har varit med länge så we know our way around, så att säga. Vi har funnits och hjälpt massa globetrotters i mer än tre decennier att komma ut på sitt livs ävnetyr. Och oro dig inte, vi planerar att finnas kvar de kommande decennierna också.
Experten på stora äventyr
Med över 30 års erfarenhet av att skapa unika reseupplevelser vet vi vad vi gör. Specialiserade på once in a lifetime- resor, gap years, jorden runt äventyr och liknande, så får du det där lilla extra och mer än den där klassiska semestern. Alla våra resor är baserade på "The KILROY Way", med fokus på mer uppslukande, äventyrliga och hållbara sätt att resa.
Personlig rådgivning och vägledning
Vi tror att möten mellan människiskor öppnar sinnen, speciellt när det gäller att planera din nästa drömresa. Våra reseexperter förstår vad du vill ha och har varit på platserna du vill till. Riktiga berättelser från riktiga globetrotters för att hjälpa dig på vägen.

Varför ska jag resa solo?


Vi tycker att alla borde testa på att resa solo någon gång i livet. Varför då? kanske du undrar. Att resa solo är en av de bästa resorna du kommer göra. Känslan av att upptäcka och utveckla sig själv och samtidigt vara fullständigt fri till att göra vad du vill. När du reser solo har du kontrollen. Du bestämmer var du ska åka och hur du tar dig dit. Att åka med kompisar är kul men det slutar alltid med att man måste kompomissa på ett eller annat sätt. Det är svårt att få vara helt självständig men nu har du äntligen chansen! Såklart finns det tillfällen när det kan kännas jobbigare att resa solo, som om något t.ex. går fel har du ingen att luta dig tillbaka emot. Men du kommer att börja lära känna dig själv och hur du tacklar olika sitationer när du blir tvingad. När du väl är hemma kommer du ha en känsla av att du kan klara precis vad som helst och det är helt klart fantastiskt! 


Resa solo betyer inte att resa ensam. På hostels och på olika tours kommer du få massa med möjligheter att lära känna andra att dela upplevelser med. Men oavsett vad kommer det alltid vara ett äventyr att resa solo. Ett steg utanför din komfortzon, som ger så sjukt mycket mer! Du kommer träffa så många underbara personer på vägen och skapa minnen för livet.


 


Är det säkert att resa solo som tjej?


Troligtvis en av de mest ställda frågorna när det gäller att resa solo men vi fattar varför. Låt oss säga såhär; det är en stor skillnad på säkerhet och bekvämlighet. Ett ställe kan vara säkert för dig att resa till men det betyder inte att det kommer uppstå stiutationer som du kommer känna dig obekväm i på grund av olika sociala och kulturella normer. Det betyder inte heller att inga brott begås i området, för låt oss vara helt ärliga, det finns dåliga människor överallt. Att resa säkert som tjej handlar mer om sunt förnuft, lita på sin egen magkänsla och att vara påläst om vilka områden man ska undvika. Om du vill läsa mer, gå in på vår blogg om att resa solo som tjej här. 


 


Vilka är de bästa platserna att resa solo till? 


Det är svårt att säga. Det är som att fråga vad vår favoritdestination är. Att välja en är helt omöjligt men så länge du känner dig trygg och säker att resa dit solo så är det en bra plats. Men om du letar efter några perfekta ställen att resa solo till för första gången så har vi några förslag. I Asien så skulle det vara Thailand, Vietnam och Sri Lanka, i Sydamerika är både Peru och Ecuador fantastiska ställen för din första resa solo. Australien och Nya Zealand är alltid en bra idé, sen finns det såklart massor med andra ställen. Om du tänker på något helt annat, låt inte våra förslag hålla dig tillbaka, våra reseexperter kan hjälpa dig med att få ihop din drömresa med alla våra olika destionationer. 

Tillbaka till toppen

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...