{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Fashion Design i London


tjej som vill studera Fashion Design i London
Se hela rutten

Studiestart

Januari & september

Var?

London, England

Stipendier?

Ja - fyra stycken om £1500 vardera

CSN-berättigat?

Ja - men extra utgifter kan tillkomma

Pris från*

113 000 SEK

Jag vill veta mer
Om du vill utvecklas som modeskapare och lära dig skapa kreation för riktiga människor rekommenderar vi det här kurspaketet. Under 14 veckor studerar du Fashion Design vid London College of Fashion, tillhörandes University of the Arts London, i London.

Det här är ett kurspaket för dig som är intresserad av modedesign-, produkt- och industrielldesign och vill utvecklas inom din kreativitet.  I kurspaketet ingår dessutom en studieresa till modets huvudstad, nämligen Paris!

*Ungefärligt pris per termin. Levnadskostnader tillkommer. Med reservation för ändringar.

Kort om London College of Fashion (LCF)

London College of Fashion är ett college som tillhör University of the Arts London. Här erbjuds kurser inom allt som har med mode att göra. Från att driva ett modeföretag till design och modeskapande. Med över 60 grund- och forskarutbildningar och 165 fristående kurser har skolan som måla att driva modeindustrin mot framtiden.

Din termin vid LCF

Här har vi tagit fram en lista med ett gäng spännande kurser inom Fashion Business som du kan läsa vid London College of Fashion:

  • Fashion History and Archefact
  • British Cultural Studies
  • Theoretical and Contemporary Fashion Studies
  • Start a Fashion Label
  • Draping
  • Shoe Fashion Styling

Hos oss är studierådgivning alltid gratis. Om du vill söka dessa, eller några andra kurser, vid London College of Fashion rekommenderar vi dig att boka in ett möte med oss. Du kan träffa oss i person i en av våra butiker eller ta det över telefon.

Studenter berättar

Fler studentberättelser

Vill du veta mer om kurspaketet?

Kom ihåg att kurspaketen endast är förslag som är till för att inspirera. Priser och kursutbud varierar beroende på bland annat tidigare studiebakgrund, betyg och önskad studieperiod. Om du känner att ett kurspaket inte helt är i linje med det du vill plugga kontaktar du helt enkelt bara oss så tar vi fram fler kurser som kan intressera dig. Därefter skapar vi ett skräddarsytt kurspaket enbart för dig.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...