{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Om oss

IMG 6835 (1)

Vi er Education Abroad - powered by KILROY

Drömmer du om att plugga samtidigt som du surfar och går på episka vandringar på Hawaii, lever Aussielivet i Sydney eller blir ett med naturen på Nya Zeeland?

Education Abroad erbjuder expertvägledning och stöd för dig som vill studera utomlands. Våra rådgivare har alla studerat utomlands och ger dig personlig vägledning ända från val av skola och program till finansiering, visumansökningar och flygbiljetter – helt kostnadsfritt!

Vi har starka partnerskap med universitet i flera eftertraktade länderna som USA och Australien. Detta säkerställer ett brett utbud av högkvalitativa akademiska program, som täcker olika studieområden och karriärambitioner - så att vi tillsammans kan hitta den perfekta studieformen och det perfekta resmålet för dig!

Jeremy Bishop B6garfdbnp8 Unsplash (1)

"Jag är mycket säkrare som person idag. Du förändras verkligen som person på vägen, men till det bättre!"

Att studera utomlands handlar inte bara om att flytta till en ny plats och samla kurspoäng. Det handlar om att fördjupa sig i en helt ny kultur, lära känna nya människor och få helt nya perspektiv. Vi ser gång på gång att en person som avslutar en utlandsvistelse är annorlunda än den som startade den.

Cathrine-Two_Girls_View

"Redan på gymnasiet visste jag att jag ville studera utomlands eftersom det gjorde att jag kunde kombinera mina studier med min kärlek till att resa och utforska nya platser."

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...