{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Praktik utomlands

KILROy hjälper dig att ordna praktik utomlands
KILROy hjälper dig att ordna praktik utomlands

Spetsa ditt CV med att göra praktik utomlands

Vill du få värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som du får prova på att bo och leva i en ny stad? Vi gör det enkelt för dig att komma iväg på praktik utomlands och guidar dig från A-Ö. Vi berättar allt du behöver veta för att planera din praktik utomlands och hjälper dig med din ansökan, boende, visum, stipendier och allt annat!

Boka in gratis rådgivning

Var kan du göra praktik utomlands?

Vi på KILROY hjälper till med att hitta en praktikplats i Australien och J-1 visum för USA för dig som redan har hittat din egen praktikplats.

Varför praktisera utomlands?

Att göra praktik utomlands är en investering för framtid och dessutom ett minne för livet! Du kommer att få internationella erfarenheter och lära dig att tackla nya utmaningar, vilket är något som är mycket eftertraktat hos arbetsgivare. Några andra fördelar med att göra praktik utomlands är:

  • Du får kickstarta din karriär
  • Skaffa dig ett internationellt nätverk
  • Lära känna dig själv bättre 
  • Få en djupare inblick i en ny kultur

Vem kan praktisera utomlands?

Alla som är över 18 år gamla är välkomna att ansöka om praktik utomlands. Det är en stor fördel om du är antagen till högre akademiska studier, det är dock inte är ett krav.

Om du har avslutat dina studier inom de 12 senaste månaderna, och ansöker om att göra praktik utomlands inom den här tiden, är du berättigad till att praktisera utomlands. Om det gått över 12 månader sedan du tog examen kan du fortfarande söka praktik. Men då är kravet att du måste ha arbetat minst ett år inom din studieinriktning.

Tyvärr kan vi inte hjälpa dig att hitta praktik inom frisöryrket, elektricitet, snickeri och liknande på grund av visumrestriktioner. Om du är osäker på om din studieinriktning ingår i dessa restriktioner kan du höra av dig till oss så reder vi ut vad som gäller tillsammans!

Varför ta hjälp utav KILROY?

Vi samarbetar med organisationer i Australien som erbjuder praktikplatser där du kommer att få vara delaktig i spännande projekt i samarbete med andra anställda. Att praktisera i Australien handlar inte bara om att koka kaffe och kopiera papper och koka kaffe – det är meningen att du ska få lära dig saker som är relevant för din framtida karriär. Vi hjälper dig med ansökan och svarar på alla dina frågor om att praktisera utomlands, till exempel hur det är att vara praktikant, hur arbetstiderna ser ut, vilka företag som tar in praktikanter etc. Vi guidar dig dessutom under din tid som praktikant om du har frågor under tiden. Givetvis hjälper vi dig också med allt praktiskt så som CV, visum, boende, reseförsäkring och stipendier.

Vilka praktikplatser finns utomlands?

Vi hjälper unga och studenter att hitta praktik utomlands inom mängder av olika inriktningar. Nedan är ett mindre urval av tidigare studenters praktikplatser:

  • Sports Marketing 
  • Event Management 
  • Fashion 
  • Marketing
  • Förskolelärare
  • Journalistik


Vi ser till att du har koll på allt kring visum, boende, försäkringar, stipendier och flyg! 

Språkkrav? Ja!

För att praktisera utomlands krävs det att dina engelskkunskaper är över snittet. Din akademiska bakgrund och/eller arbetslivserfarenhet måste även vara relaterad till det område du önskar att göra praktik inom utomlands.

Taggad på att göra praktik utomlands?

Hör av dig till oss så berättar vi mer om dina möjligheter!

Jag vill veta er

Varför praktisera utomlands med KILROY?

Kostnadsfri rådgivning
Få svar på dina frågor kring utlandsstudier och praktik utomlands - helt kostnadsfritt och utan dolda avgifter!
Dina drömmar i fokus
Dina drömmar och mål är vår prio. Tillsammans skapar vi en upplevelse som du kommer att minnas för livet!
Vi guidar dig genom djungeln
Vi har koll på allt kring ansökningsprocessen, visum, boende, finansiering och stipendier, så att du inte behöver oroa dig.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...