{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Sport & näringslära i Los Angeles


palmer i los angeles i solnedgången
Se hela rutten

Studiestart

Augusti & januari

Var?

Santa Monica (LA), Kalifornien

Stipendier?

Inga vid skolan

CSN-berättigat?

Ja - men extra utgifter kan tillkomma

Jag vill veta mer
Drömmer du om att bo i Los Angeles och att ha Santa Monica Beach som din närmsta granne? Genom detta kurspaket kan du läsa 1-2 terminer inom sport och näringslära vid Santa Monica College i LA och förverkliga den drömmen!

Gillar du att vara aktiv och har ett stort intresse för idrott och hälsa? När du studerar sport och näringslära vid Santa Monica College kommer du att bredda dina kunskaper inom dess ämnen och förbereda dig på en längre karriär inom idrottens värld. Och du, om du läser två terminer inom sport och näringslära vid Santa Monica College blir du certifierad PT!

*Ungefärligt pris per termin. Levnadskostnader tillkommer. Med reservation för ändringar.

Kort om Santa Monica College (SMC)

Santa Monica College är känt som ett av USAs bästa colleges och är ett populärt val för såväl amerikanska som internationella studenter. Skolan ligger 3 km från Santa Monica Beach och har moderna och fräscha faciliteter. Nära campus finner du även ett flera restauranger, butiker och annan underhållning.

Din termin vid SMC

Här har vi tagit fram en lista på ett gäng kurser inom sport och näringslära som är riktigt nice att läsa under en termin:

  • Achieving Lifetime Fitness
  • Advanced Fitness Lab
  • Healthy Lifestyle Food and Fitness
  • Field Experience
  • Introduction to Sports Injuries
  • 1 valfri kurs

Hos oss är studierådgivning alltid gratis. Om du vill söka dessa, eller några andra kurser, vid SMC rekommenderar vi dig att boka in ett möte med oss. Du kan träffa oss i person i en av våra butiker eller ta det över telefon.

Studenter berättar

Fler studentberättelser

Vill du veta mer om kurspaketet?

Kom ihåg att kurspaketen endast är förslag som är till för att inspirera. Priser och kursutbud varierar beroende på bland annat tidigare studiebakgrund, betyg och önskad studieperiod. Om du känner att ett kurspaket inte helt är i linje med det du vill plugga kontaktar du helt enkelt bara oss så tar vi fram fler kurser som kan intressera dig. Därefter skapar vi ett skräddarsytt kurspaket enbart för dig.

Studentlivet i Los Angeles

Santa Monica tillhör Los Angeles och som student vid Santa Monica College har du alla förutsättningar för att utforska och uppleva denna berömda storstad. Här bor det över 4 miljoner människor och det gör staden till den nästa största staden i USA (efter New York). Som alla andra metropoler i USA hittar du här mängder av nattklubbar, konserthus, restauranger, caféer och museer.

Santa Monica ligger vid kusten, söder om Malibu och snett nedanför Hollywood och Beverly Hills. Det tar cirka 1 timmer färd med kollektivtrafik, alternativt 20 minuters bilfärd, härifrån till Los Angeles. Men oroa dig inte för att det tar en liten stund att ta sig in till LA, i Santa Monica kan vi lova dig att det finns mängder av nice aktiviteter, speciellt längs den världsberömda strandpromenaden.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...