{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Internationella relationer & säkerhet i Sydney


kvinna och man blicka ut över havet i sydney i solnedgången
Se hela rutten

Studiestart

Februari & juli

Var?

Sydney, Australien

Stipendier?

Ja - du kan få upp till 6 500 kr

CSN-berättigat?

Ja - men extra utgifter kan tillkomma

Jag vill veta mer
Som student inom internationella relationer och säkerhet fördjupar du dig inom globala system, hur de uppkom och varför dagens system funkar mer eller mindre bra. Om du intresserar dig för hur världen fungerar och hur våra roller speglar detta är det här ämnet perfekt för dig.

När du studerar internationella relationer och säkerhet vid Macquarie University i Sydney kommer du tillsammans med kunniga lärare undersöka politiska, ekonomiska, kulturella, juridiska och institutionella krafter som påverkar samhällens strategier och lagar. Efter längre studie inom detta kommer du att kunna anta spännande roller så som diplomat och handelsspecialist, samt arbeta med mänskliga rättigheter och immigration, bland mycket annat.

*Ungefärligt pris per termin. Levnadskostnader tillkommer. Med reservation för ändringar.

Kort om Macquarie University

Macquarie University är ett av Australiens ledande och mest moderna universitet, känt för sina innovativa och flexibla undervisningsmetoder. Fokus läggs på kritiskt tänkande och fria åsikter som byggs upp genom utbildningar där teori kombineras med praktiska inslag. Förutom att universitetets utbildningar har hög kvalitet är dessutom skolans campus rymliga med stora grönområden, fina studentboenden, idrottsanläggningar, och inte minst en härlig atmosfär.

Din termin vid Macquarie University

Här har vi tagit fram en lista på ett gäng kurser inom internationella relationer & säkerhet som är riktigt nice att läsa under en termin:

  • Introduction to Global Politics
  • Security in an Age of Risk
  • Thinking Politically
  • Geographies of Global Change

Hos oss är studierådgivning alltid gratis. Om du vill söka dessa, eller några andra kurser, vid Macquarie University rekommenderar vi dig att boka in ett möte med oss. Du kan träffa oss i person i en av våra butiker eller ta det över telefon.

Studenter berättar

Fler studentberättelser

Vill du veta mer om kurspaketet?

Kom ihåg att kurspaketen endast är förslag som är till för att inspirera. Priser och kursutbud varierar beroende på bland annat tidigare studiebakgrund, betyg och önskad studieperiod. Om du känner att ett kurspaket inte helt är i linje med det du vill plugga kontaktar du helt enkelt bara oss så tar vi fram fler kurser som kan intressera dig. Därefter skapar vi ett skräddarsytt kurspaket enbart för dig.

Studentlivet i Sydney

Sydney är en av de mest älskade studentstäderna i världen med sitt exotiska klimat, sin vänliga befolkning, livliga kultur, och bra universitet. Som student kan du förvänta din informella föreläsningar, men låt inte det lura dig till att tro att utbildningsnivån är sämre. Australien är känt för sina flexibla utbildningar av hög kvalitet där studenternas frihet värderas hög när det kommer till personligt utformade utbildningar.

Fundersam till hur pengarna ska räcka till under studietiden? Fear no more! Det som är så bra med att vara student i Australien är (förutom den goa stämningen såklart!) att du faktiskt får arbeta vid sidan av studierna. Du kan med andra ord alltså dra in extra cash för att kunna leva livet med en guldkant under tiden du är borta och dessutom spetsa CVt än mer. WIN - WIN!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...