{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Kriminologi i Australien


Studera kriminologi i Australien
Se hela rutten

Studiestart

Februari & juli

Var?

Sunshine Coast, Australien

Stipendier

Inga vid skolan

CSN-berättigat?

Ja - men extra utgifter kan tillkomma

Jag vill veta mer
Drömmar om att studera kriminologi? Överväg då möjligheten att kombinera studierna med ett äventyr på andra sidan jorden. Rättare sagt på Sunshine Coast i Australien!

Kriminologi är ett galet spännande ämne att studera och inkluderar element av psykologi, sociologi, juridik, historia och kultur. Som kriminologistudent lär du dig att se helheten bland många mindre faktorer med målet att minska brottslighet genom att bygga upp en större förståelse om kriminalitet.

*Ungefärligt pris per termin. Levnadskostnader tillkommer. Med reservation för ändringar.

Kort om University of Sunshine Coast (UniSC)

University of the Sunshine Coast är ett modernt och internationellt känt universitet med ett stort utbud av spännande kurser, traditionella såväl som nytänkande. Skolan har 11 000 studenter, varav 1 100 av dem är internationella från över 60 olika länder. UniSCs campus ligger för övrigt i ett naturreservat och det är därför inte något konstigt om du möter en känguru eller två på väg till föreläsningarna.

Din termin på UniSC

Här har vi tagit fram en lista på ett gäng kurser inom kriminologi som är riktigt nice att läsa under en termin:

  • Introduction to Criminology
  • Understanding Crime
  • Policing
  • Justice and the Australian Legal System

Hos oss är studierådgivning alltid gratis. Om du vill söka dessa, eller några andra kurser, vid UniSC rekommenderar vi dig att boka in ett möte med oss. Du kan träffa oss i person i en av våra butiker eller ta det över telefon.

Studenter berättar

Fler studentberättelser

Vill du veta mer om kurspaketet?

Kom ihåg att kurspaketen endast är förslag som är till för att inspirera. Priser och kursutbud varierar beroende på bland annat tidigare studiebakgrund, betyg och önskad studieperiod. Om du känner att ett kurspaket inte helt är i linje med det du vill plugga kontaktar du helt enkelt bara oss så tar vi fram fler kurser som kan intressera dig. Därefter skapar vi ett skräddarsytt kurspaket enbart för dig.

Studentlivet på Sunshine Coast

Sunshine Coast ligger på Australiens östkust där klimatet är stabilt och varmt året om. Området är känt för sin magiska surfing och trevliga parker perfekta för picknicks. Livsstilen här är otroligt avslappnad och anses av många vara resan semesterparadiset. Här finns bra shopping, mysiga caféer och vänliga människor i överflöd. Sunshine Coast ligger dessutom endast en timmes körning från Brisbane. Alltså ett läge som gjort för riktigt nice roadtrips!

Fundersam till hur pengarna ska räcka till under studietiden? Fear no more! Det som är så bra med att vara student i Australien är (förutom den goa stämningen såklart!) att du faktiskt får arbeta vid sidan av studierna. Du kan med andra ord alltså dra in extra cash för att kunna leva livet med en guldkant under tiden du är borta och dessutom spetsa CVt än mer. WIN - WIN!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...