{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Education Abroad Pressrum

Young woman looking at books in a library | KILROY

Nyheter från Education Abroad

Här hittar du de senaste nyheterna från Education Abroad. Är du journalist och söker siffror, undersökningar eller en kommentar, skicka ett mejl till [email protected]

KILROY avslöjar nytt initiativ för studier utomlands: Education Abroad powered by KILROY

Köpenhamn, 12 mars 2024 — Den ledande resebyrån för ungdomar och studenter KILROY meddelar lanseringen av sitt fristående utbildningsinitiativ, Education Abroad powered by KILROY. Denna strategiska satsning markerar en betydande expansion och utveckling av KILROY:s engagemang för att erbjuda de bästa mæjligheterna för utlandsstudier för studenter i både Sverige och Norge.

KILROY, kända för sin expertis i att underlätta inom både utbildning och livsdefinierande resor, har tagit detta initiativ för att ytterligare förstärka sitt fokus på utlandsstudier och hjälpa studenter att upptäcka alla utbildningsmöjligheter internationellt. Med grunden i KILROY:s historia kommer Education Abroad att bygga vidare på att stärka internationella partnerskap för utbildning och skapa nya vägar för studenter att växa i olika akademiska miljöer utomlands.

Detta erbjuder Education Abroad powered by KILROY:

  1. Omfattande stöd vid utlandsstudier: Education Abroad förblir engagerade i att erbjuda expertvägledning och stöd till studenter som vill studera utomlands. Teamet, med stöd av KILROY:s många års erfarenhet inom resor för unga kommer att erbjuda personlig rådgivning och hjälp under hela processen.


  2. Utökade partnerskap med universitet: Education Abroad bibehåller sina starka partnerskap med ansedda universitet i flera eftertraktade länder för utlandsstudier som USA och Australien. Dessa partnerskap säkerställer ett brett utbud av högkvalitativa akademiska program för studenter att välja mellan, vilket tillgodoser flera olika studieområden och karriärmöjligheter.


  3. Innovativa utbildningsmöjligheter: Education Abroad kommer att som en separat enhet fokusera på att introducera innovativa utbildningsmöjligheter, inklusive studiebesök, praktikplatser och upplevelser som berikar studietiden för studenter.


  4. Utökat globalt nätverk: Med stöd av KILROY:s omfattande globala nätverk kommer Education Abroad att fortsätta att koppla samman studenter med berikande kulturella upplevelser och förbereda dem inför en karriär i en global värld.


Citat från Claus H. Hejlesen, VD för Kilroy Group:

Claus H. Hejlesen, VD för Kilroy Group, uttrycker sin glädje över lanseringen och meddelar:

 ”Vi är mycket glada över att introducera Education Abroad powered by KILROY, vilket är en signal om vårt fortsatta engagemang för att stötta studenter genom att erbjuda studiemöjligheter utomlands. Detta nya initiativ låter vårt utbildningsteam fokusera uteslutande på att erbjuda det bästa stödet och möjligheter för studenter som vill studera utomlands, samtidigt som vi säkerställer att KILROY:s varumärke förblir dedikerat till att skapa oförglömliga reseupplevelser för unga och studenter på våra åtta marknader.”

Om KILROY

KILROY etablerades 1991 och är idag norra Europas största ungdoms- och studentresebyrå, med över 100 passionerade reserådgivare verksamma i 13 butiker över åtta marknader. Som en del av Kilroy International A/S, en europeisk koncern av företag som är ledande inom resor, utbildningsrådgivning och studentförmåner, är KILROY:s mission att utforma oförglömliga reseupplevelser.

Om Education Abroad powered by KILROY:

Education Abroad är för närvarande verksamma på två av de åtta KILROY marknaderna: Norge och Sverige. Education Abroads mission är att omdefiniera landskapet för internationell utbildning. Genom personlig rådgivning, ett omfattande nätverk av globala partneruniversitet och praktikplatser utomlands är Education Abroad dedikerade till att stärka studenterna och deras framtida karriärer.

Kontaktinformation:
Malene Søholt Dyhrberg
Operativ leder, Education Abroad
[email protected]
www.education-abroad.no
www.education-abroad.se

 

 

 

Om Education Abroad powered by KILROY

KILROY etablerades i Danmark 1991 och är nu Nordens största ungdoms- och studentresebyrå. KILROY är för närvarande verksamt på åtta marknader i Norden, Benelux och nu Storbritannien och specialiserar sig på äventyr för unga resenärer, från Working Holiday till backpacking, volontärprojekt till episka roadtrips. I över 30 år har KILROY varit engagerade i att ge unga människor prisvärda resor för att uppmuntra kulturell förståelse och tolerans.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...