{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Ekonomi & marknadsföring i Santa Monica


studera ekonomi & marknadsföring i santa monica
Se hela rutten

Studiestart

Augusti & januari

Var?

Santa Monica, Kalifornien

Stipendier

Inga vid skolan

CSN-berättigat?

Ja - men extra utgifter kan tillkomma

Jag vill veta mer
Drömmer du om att leva the California dream och ha Santa Monica Beach som din närmsta granne? Det här kurspaktet låter dig uppleva detta i kombination med kurser inom ekonomi och marknadsföring vid Santa Monica College under 1 eller 2 terminer.

Ekonomi och marknadsföring är två breda ämnen som öppnar upp för mängder av spännande möjligheter. Genom att studera i Santa Monica får du dessutom möjligheten att läsa kurser som möjligtvis inte finns på universitet i Sverige.

*Ungefärligt pris per termin. Levnadskostnader tillkommer. Med reservation för ändringar.

Studentlivet i Santa Monica

Världsberömda ständer, svajande palmer och härligt klimat är det som väntar dig i Santa Monica. Som en del av Los Angeles ligger Santa Monica utmed kusten söder om Malibu, med både Beverly Hills och Hollywood som grannar. Som ekonomistudent kommer du att kunna leva livet här!

Kort om Santa Monica College (SMC)

Santa Monica College ligger i centrala Los Angeles och endast 3 km från Santa Monica Beach. Här hittar du restauranger, butiker och underhållning i direkt anslutning till campus. Skolan är känd för att vara ett av de bästa community colleges i USA och är ackrediterat av Western Association of Schools and Colleges.

Din termin vid SMC

Här har vi tagit fram en lista på ett gäng kurser inom ekonomi och marknadsföring som är riktigt nice att läsa under en termin:

  • Introduction to Business
  • Principles of Marketing
  • Principles of Selling
  • Business Communication
  • 1 valfritt ämne – detta kan vara vilken kurs som helst på skolan som intresserar dig.

Hos oss är studierådgivning alltid gratis. Om du vill söka dessa, eller några andra kurser, vid SMC rekommenderar vi dig att boka in ett möte med oss. Du kan träffa oss i person i en av våra butiker eller ta det över telefon.

Studenter berättar

Fler studentberättelser

Vill du veta mer om kurspaketet?

Kom ihåg att kurspaketen endast är förslag som är till för att inspirera. Priser och kursutbud varierar beroende på bland annat tidigare studiebakgrund, betyg och önskad studieperiod. Om du känner att ett kurspaket inte helt är i linje med det du vill plugga kontaktar du helt enkelt bara oss så tar vi fram fler kurser som kan intressera dig. Därefter skapar vi ett skräddarsytt kurspaket enbart för dig.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...