{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Study Abroad: 1-2 terminer utomlands

kille hoppar av glädje i usa för att han fått ett grym kurspaket

Möjlighet att studera 1-2 terminer utomlands

Drömmer du om att bo och studera utomlands, men känner att en hel utbildning blir ett för stort åtagande? Då är Study Abroad det perfekta valet för dig! Som Study Abroad-student kombinerar du olika ämnen som intresserar dig under 1-2 terminer. Detta är en unik möjlighet att fördjupa dig i en ny kultur, lära känna nya människor och upptäcka ditt nya lands hemligheter.  

Kanske drömmer du redan om att utforska Hawaii eller Australien, men är inte helt säker på vad du kan studera där? För att göra det lättare för dig har vi satt samman några förslag som kanske kan locka dig. Om några av ämnena inte skulle vara tillgängliga hjälper vi dig att hitta andra alternativ!

Sök kurspaketen precis så som de presenteras, eller byt ut kurser för att skapa din perfect match!

Hittar du inget som passar dig? Ingen fara! Vi hjälper dig att hitta och sätta samman de ämnen som passar just dig på din drömdestination. Vår studievägledning är helt gratis så tveka inte att kontakta oss om du har frågor!  

Gratis studierådgivning

Vem passar Study Abroad for?

Enda kravet för att du ska kunna söka dessa erbjudanden är att du har ett slutbetyg från gymnasiet innan studiestart (enstaka undantag förekommer). Detta passar perfekt för dig som:

  • Har avslutat dina gymnasiestudier och är sugen på att ta ett sabbatsår innan du fortsätter med högre studier hemma i Sverige. Du läser strökurser som du tycker är spännande, och efter utlandsstudierna har du både samlat på dig studiepoäng (som du i många fall kan föra över till Sverige) och fått utlandserfarenhet. Win – win!
  • Önskar studera delar av din högskoleutbildning utomlands och önskar hjälp att hitta ämnen som du kan få tillgodoräkna i din svenska utbildning.   
  • Vill boosta ditt CV för att slutligen kunna landa ditt drömjobb.

Även om du inte passar in i några av ovan två scenarier hjälper vi dig givetvis ändå med att planera utlandsstudierna.

Frågor? Snacka med oss!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...